Er schijnt werkelijk geen grens te zijn aan de waanzin van de socialistische dwangstaat waarin wij zo langzamerhand zijn beland. Nu blijkt weer dat iedere jeugdgedetineerde een kwart miljoen euro per jaar kost en dat ieder jaar weer, bijna een onvoorstelbare 600.000 echte guldens en dat is gewoon een fortuin.

Er zijn iets van 3.000 jeugdgedetineerden, gezamenlijke kosten ¤750 miljoen en dat is nog onvoorstelbaarder. Het modale inkomen is momenteel rond de ¤30.000, als we de totale belastingopbrengst per modale Nederlander op ¤10.000 stellen dan betekent het dat er alleen al 75.000 mensen volledig aan het werk zijn om die 3.000 jeugddelinquenten te onderhouden, per crimineeltje zijn dat 25 man in vaste dienst terwijl het allemaal ook nog eens volkomen weggegooid geld blijkt te zijn.

Het is echt de hoogste tijd om deze altijd falende roofstaat de nek om te draaien en iedereen die hier de laatste 50 jaar aan de macht is geweest op te pakken en te veroordelen wegens afpersing, oplichting, zwendel en beroving van de werkende bevolking.

11 REACTIES

 1. Helemaal mee eens. Deze criminelen, want dat is de regering, moeten voor een volkstribunaal verschijnen en berecht worden.

 2. Natuurlijk moet er wel iets met de jeugddelinquenten gebeuren, maar dat kan makkelijk gedaan worden door veel minder mensen die dan wel weten waar ze mee bezig zijn.

 3. De delinquenten zorgen er met hun verrot gedrag maar mooi voor dat boys and girls van justitie iedere maand excessieve salarissen scoren (ex de onkostenvergoedingen en malversaties). De burger bloedt en heeft het nakijken. Nog erger, als je als burger een inbreker een beste pak rammel geeft, dan kom je voor onbepaalde tijd achter de ijzeren latten, want de snuivende federale overheid treed hard op tegen zelfsbeschermers, kunnen ze dubbel vangen!!

 4. [3] Ja, maar wat mag de positieve uitwerking van jouw bijdrage zijn?
  Hert lijkt me beter om een werkelijk effectieve manier te zoeken om de jeugddelinquenten te behandelen, zodat ook zij er baat bij hebben.
  Verder Zal de maatschappij ingrijpend op de schop moeten om het aankweken van nieuwe jeugddelinquenten te voorkomen. Mensen moeten weer ergens de zin van inzien, met de overtuiging zinvol bezig te zijn voor de maatschappij en zichzelf, wat 2 dingen zijn die in hoge mate overlappen. Een overheid die niet transparant is en de zaak aan elkaar liegt en bedriegt maakt onze samenleving er op alle gebieden slechter op.

 5. Van jeugddelinquenten zul je nooit verlost zijn. Waar we ons wel van kunnen verlossen, zijn de delinquenten in Den Haag die het voorbeeld geven: graaien wat er te graaien is. Het uitblijven van herverdeling nadat deze Haagse delinquenten verdwenen zijn, zal leiden tot een hoger netto inkomen, het afschaffen van uitkeringen en dientengevolge de noodzaak voor deze jeugddelinquenten om te gaan werken voor de kost, waardoor ze de tijd niet meer hebben om rotzooi te schoppen.

 6. Mooie theorie, maar dat moet ik nog waar zien worden. Ik zie wel iets in minder verwennen van dit soort types, maar we zitten nu wel met een nalatenschap die nu eenmaal ontstaan is. Daar zullen we toch echt iets mee moeten.

 7. Een duidelijk geval van symbiose, meer constateer ik niet en ik zie dit niet als bijdrage. De verloedering van de maatschappij begint als de overheid de voorkeur geeft aan een systeem van héél véél geld uitgeven zonder merkbaar effect. Maximale investering, met een minimaal rendement. Een irritant overheidsverschijnsel, die omgebogen dient te worden. Als zelstandige zou ik me niet kunnen veroorloven om zo vulgair met geld te smijten. [4]

 8. [7] o.k. Als zelfstandige kan je je wel veroorloven om met geld van anderen te smijten naar je vriendjes, die het dan vervolgens via een achterdeurtje naar jou terug smijten, leuk dat dat is, anders zouden ze het echt niet doen…

 9. Sorry, mijn fout.Ik bedoelde eigenlijk te zeggen; dat ik als zelfstandige het mij niet kan veroorloven om op dergelijke wijze uitgaven te doen. Maar jouw strekking is duidelijk. [8]

 10. [9] Prima.
  De overheid geeft geld uit naar eigen willekeur. De overheid bepaald dat we achter Boef Bush moesten staan om oorlog te voeren voor olie, de echte VOC mentaliteit. Wij Nederlanders dachten inmiddels wat beschaafder te zijn……

 11. Dat is pure waanzin. Zoveel geld uittrekken voor dat tuig terwijl wij onze oude van dagen laten creperen. En dan denk ik dat alle uitstapjes, zoals zeiltochtjes, van deze jongelui niet eens zijn meegenomen.
  We weten ook allemaal welke achtergrond deze kwajongens hebben maar ook dat moet onder de pet worden gehouden.
  Laten we eens wakker worden uit deze multiculti nachtmerrie!

Comments are closed.