Extra les voor degene die het nog niet door hebben:

5 REACTIES

 1. [1]
  Wie is OSM?

  Dit is trouwens wel erg toevallig. Ik zat net in die andere draad over Willem-Alexander, waar IIS het had over de muisjes die hij kreeg op school als er een Oranje geboren was, te denken aan het verhaal dat de ronde deed over het God-Fidel trucje met snoep in Cuba, en vroeg me af of dat echt waar was, of een soort Broodje Aap verhaal. Ik had het ook zitten typen, maar bedacht me toen alsnog. En nu zie ik precies wat ik wilde zeggen in dat tweede filmpje.

  Ik zou bijna in God gaan geloven. 😉

 2. [2] Owl,
  Ons soort mensen (door mij sarcastisch bedoeld inz. zichzelf benoemende elite).

  Hoezo "toevallig"? Het is een oude truc in verschillende jasjes.
  De mens is immers een wezen met verstand behept en inmiddels beginnen steeds meer mensen zich te realiseren, waarop macht feitelijk is gebaseerd.

 3. De andere video’s van Badnarik op YouTube zijn ook interessant.

  De communistische/collectivistische leugens gaan vrolijk door. Zo meldt de Azijnbode dat uit ‘objectief’ onderzoek zou blijken dat het wel meevalt met afpakken van je eigendommen: http://www.volkskrant.nl/ec

 4. De snoepjes-truc door Hillary Klingon: "And if the dowdy Mrs. Clinton (or is it Rodham-Clinton; so hard to keep track) is elected, then that is exactly what will happen. She wants to institute socialized healthcare dubbed Hillary-Care, based on solid Marxist –Leninist principles to redistribute wealth, and institutionalize central planning and control. And if that were not enough, she also wants to give each child born in the US $5,000."

  http://noelgibeson.townhall

  De Ami’s hebben hopelijk een echte keuze: Ron Paul of een soosjalist.

Comments are closed.