NL-regering (15 okt): Staatssecretaris Jet Bussemaker (VWS) (PvdA) besteedt 10 miljoen euro, (volgend jaar 20) belastinggeld extra omdat sportverenigingen zich meer moeten gaan richten op “hun maatschappelijke functies” zoals schoolopvang, onderwijs en dergelijke.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Laten wij nu altijd gedacht hebben dat sportverenigingen er waren om hun leden te laten sporten. Nu worden ze genationaliseerd om taken te doen die Jet aan haar kiezers wil verstrekken. De hele afdeling van Jet moet gesloten worden. En Jet moet maar gaan sporten.

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

———————————

2 REACTIES

 1. Jet is dus duidelijk een proto-voorbeeld van het socialisme/communisme.
  Zo zie je maar weer het gevaar van die verd….subsidie regelingen. Verenigingen en clubs die subsidie aanvaarden worden dus afhankelijk van de subsidieverstrekker en dan word je gemanipuleerd.
  Als mensen willen sporten, fijn, prima!
  laten ze dat zelf regelen en uitvinden.
  Net als met muziek maken, laat ze, maar zorg zelf voor de faciliteiten of doe dat met meerderen, zodat je de kosten kunt delen.
  Maar waarom moet ik, via de belastingen meebetalen aan een ander zijn hobby, sport, religie ( ook zo iets) of vrije tijdsbesteding?
  Via het socialisme/communisme krijg je dit soort toestanden als die Jet voorstaat. Uiteindelijk leidt het tot de grote eenheidsworst en wie daar niet in mee kan die wordt………juist ja!

 2. Zijn het niet de sportclubs met hun fijne trainers die zich al bezig hielden met de opvoeding van onze kinderen? Vooral de sexuele opvoeding.

Comments are closed.