NL-regering (5 oktober): Respect is volgens minister-president Balkenende ‘bijzonder hard nodig’ in deze tijd. Hij wil werken ‘aan een wereld waarin vriendschap sterker is dan haat, en dialoog sterker dan geweld’

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Jan Peter kletst wel aardig maar in de praktijk heeft hij geen respect voor het volk dat hem gekozen heeft en zijn salaris betaalt.

In tegendeel, hij bedriegt dat volk en verkwanselt haar soevereiniteit aan de EU. Het volk heeft de EU-grondwet overtuigend verworpen en nu komt hij met een essentieel identieke Hernoemde Grondwet en zegt dat die heel wat anders is, en dat het volk nu moet zwijgen en volgen.

Met deze manier van handelen, is het wel heel grof om over “respect” te durven praten.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

6 REACTIES

 1. Balkenende is eigenlijk in woorden niet te vatten, maar één ding is duidelijk; hij is en blijft een leugenaar pur sang. Hij praat recht wat krom is. Laat deze man toch eens zijn smoel houden.
  Hoe durft deze geloofswaanzinnige nog te praten over respect! Zeer ergelijk dat deze vent steeds ons dit soort dingen wil opleggen. Liegen, beriegen en betuttelen is volkssport nr.1 geworden en de aanstichter is JP.

 2. [1]
  Zeer juist.

  Meneer Bakellende vergeet dat je respect moet VERDIENEN. Hij verdient geen enkel respect en zou zich rot moeten schamen om dergelijke uitspraken te doen.

 3. [3]
  En DAT is precies waar het om draait.

  Ik WIL geen mensen die ik MOET betalen zodat zij mij gaan vertellen wat ik MOET doen.

 4. De regering bestaat uit criminelen die totaal geen respect voor het volk hebben en hen al het ware de virtuele middelvinger geven door zichzelf 30% salarisverhoging in de reet te schuiven terwijl werkend Nederland er amper iets bij krijgt. Grove schande tijd voor een demonstratie/revolutie

  In 2006 vormde algemeen bestuur de grootste uitgavenpost (35,3 miljard euro op een budget van 141 miljard per jaar = 25% !). Hieronder vallen uitgaven aan overheidsbestuur, de Eerste en Tweede Kamer en de adviescolleges van parlement en regering.

Comments are closed.