NL regering (23 okt): Staatssecretarissen Frank van Heemskerk (EZ)(PvdA) Nebahat Albayrak (Justitie)(PvdA) plannen binnenkort op Schiphol “Holland Gateway” te openen voor voorlichting buitenlandse zakenmensen.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: De overheid wil kennelijk een vroegtijdig contact met en invloed op buitenlandse zakenlieden. Ze kunnen veel beter hun tijd en moeite besteden aan het verwijderen van regels en wetten die het voor buitenlanders moeilijk maken om in Nederland te investeren. Dit brengt een veel hoger rendement op dan aan die mensen uitleggen hoe moeilijk het hier is.

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

———————————

3 REACTIES

 1. Goed idee. Laat ze ook een streep halen door al die zwaar gesoepsidieerde handelsmissies, al dan niet met begeleiding van een minister of andere overbodige hotemetoot. Tot veel meer dan wat zinloos geleuter bij de locale ambassadeur dan wel consul (compleet met drankneus) leidt dit niet.

  Overigens is het woord ‘rendement’ iets dat in het woordenboek van de gemiddelde politicus niet voortkomt. Want hoe kan een monopolistische machthebber die gestolen geld (niet van hem) uitgeeft aan anderen (niet voor hem) ooit rendement behalen ?

 2. Zakenmensen zijn thans overbodig.
  We leven thans in een virtuele finance-economy.

  Kijk,
  Microsoft werd op 17 september door de EU Rechtbank van Eerste Aanleg kapot gemaakt
  en
  dit is het nieuws van vandaag in Financial Times:

  FRONT PAGE – COMPANIES & MARKETS: Microsoft soars to 6-year high
  By Richard Waters in San Francisco
  http://www.ft.com/cms/s/0/0
  Microsoft shares soared to their highest level in more than six years late yesterday as the software giant reported a surge in growth from its core
  desktop software products and raised its forecasts for the rest of its fiscal year.

  MAAR WEES GERUST
  zo zal dat niet meer lang duren.
  Kijk maar vanavond wat Wall Street zal “gedaan” hebben.
  Het zal inderdaad “gedaan” zijn.

  Meer hier
  http://blogs.siliconindia.c

  en natuurlijk in Nanning en Dubai in de eerstvolgende dagen.

Comments are closed.