De multiculturele samenleving beleeft heden ten dage een klein hoogtepuntje in Amsterdam. Kansarme biculturele kansenjongeren hebben het op de politie en andermans auto’s voorzien… Waar gaat dit heen?

Raar toch eigenlijk. Als je je belasting te laat betaalt, een paar kilometer per uur te hard rijdt of geen vergunning hebt voor b.v. het bouwen van een dakkapel dan wordt je genadeloos aangepakt door de Nederlandse Gestapo, maar als je je als groep van 35 (minderjarige) marokkaantjes misdraagt, dan gelden er andere regels.

Job Cohen gedraagt zich wederom als burgemeester in oorlogstijd, en dat is niet als compliment bedoeld. Nog voordat de familie van de gewonde agenten was Job aangeschoven bij de ouders van terrorist-in-spe Bilal voor een kopje rooibosthee. “Het was altijd zo’n lieve jongen…” moeten we lezen in de krant. Z’n strafblad wees echter iets anders uit, mensen neersteken met een schroevedraaier wil ik niet echt lief noemen, niet eens normaal trouwens.

“Waarom werd hij niet in been geschoten???” vragen menige marokkanen zich vertwijfeld af? Ja, dat had toch ook gekund? Sterker nog, dat is de standaardregel. Aha, er zal dus wel weer sprake zijn van “diescriminasie”. Misschien wilde de agente dat ook wel, maar hoewel zij niet doorhad dat ze al 4x was gestoken, beinvloedde haar dit wel degelijk. Lijkt me toch lastig schieten, als het bloed uit een slagader spuit, probeer dan maar ’s 5 seconden je adem in te houden om goed te kunnen richten.

Het wordt nu voor de linkse fatsoensrakkers echt moeilijk om zich hier nog uit te lullen. Het argument van “maar ze kunnen geen werk vinden” gaat niet eens op omdat de rakkers nog op school zitten, althans, zouden moeten zitten.

Het politiebureau moet het ontgelden, stoeptegels worden naar binnen geworpen alsof het een lieve lust is. Maar vooral niets doen, de boel zou wel ’s kunnen escaleren. De belastingbetaler betaalt wel, die is toch gek. Net zoals de subsidie die die kansenjongeren krijgen, in de vorm van ondersteuning voor prachtwijken.

Dit land gaat niet naar de klote, het IS al naar de klote.

45 REACTIES

 1. Tis net als bij een wedstrijd ajax-fijenoord, alleen zijn de treinslopers en rellers in dat geval zo blank als de pik van Geert Wilders.
  En dan hoor je niemand op de Vrijspreker!

  Discriminasie? nee hoor, eerder een gevalletje selectieve berichtgeving en nieuwsvergaring.

  Opvallend ook dat het hard te verteren is dat het in dit geval om een geesteszieke jongen gaat. Altijd lastig als je je punt wilt maken voor een hele andere zaak. Er zit dan ook niets anders op dan deze beweringen met grote woorden in tweifel te trekken.

 2. ies dieskrimasie.. tja.. je weet het van te voren als je de discriminatie kaart trekt iedereen weer in een krampachtige reflex schiet. tokkies, allochtonen, zigeuners, kampers, kansentypes en de hele industrie van verzorgers, bestuurders en anderszins marktconform betaalden houden dit graag in stand. en dan de knuffelaars die graag andermans geld uitgeven om zichzelf goed te voelen…
  de gemiddelde burgerlul is nu eenmaal een gemakkelijke prooi omdat die het meeste te verliezen hebben; het gehypothekeerde huis, de bijna afbetaalde auto, de vaste baan.
  en willen die niet graag een gemakkelijke maakbare wereld zonder risico’s, om zich daarna uit te leveren aan politici die het allemaal beloven.

  dus als het waar is; een aktie van iemand die niet lekker in het hoofd is (wat toch niet iets specifiek allochtoons is) en het (lostaande) feit dat er gefrusteerde mensen zijn die erg weinig nodig hebben om eens los te gaan… moeten we niet meer ons best doen om met elkaar samen te kunnen leven?

 3. Ja en het feit dat je als gewoon burger niet het recht hebt om je eigendom/leven te verdedigen, dan wordt je gewoon opgesloten en vaak nog langer dan de dief.
  Dit pleit ervoor dat een agent die niks meer is dan een burger in een pakkie dit ook niet mag doen: rechtsgelijkheidsbeginsel.

 4. Geestesziek persoon? propaganda en halve waarheden past beter.

  Nazi polizei ff geen snelheidsovertredingen laten naspeuren maar net zo lang laten slaan totdat personen niet meer bewegen, indien noodzakelijk procedure herhalen. (niet doodslaan zodat ze het kunnen navertellen)

  vervolgens gehele familie oppakken en per direct naar maroko verbannen.

  dit collectieve straffen van de juiste groep zal op een hoop weerstand stuiten bij de diverse geitenwollen/linkse vreemdelingenindustie afhankelijken en perfide rechtstaat masochisten, echter zal het een duidelijk signaal afgeven wat de gemiddelde zich superieur wanende rif-aap zeer wel zal begrijpen.

  aan de andere kant geef je een heel duidelijk signaal af wat waarschijnlijk een of meerdere keren herhaald dient te worden totdat het islam gajes in de maat loopt met de nederlansche (jp) normen en waarden.

  mocht het niet werken dan zal het ongetwijfeld tot een of ander conflict escaleren, opdat we de hele bende kunnen oprollen, dit liever eerder dan later want dan hoeft de prijs die we moeten betalen niet te hoog te worden.

  feit is dat dit soort incidenten alleen maar veelvuldiger en heftiger zullen terugkomen en gegarandeered dat de verandwoordelijken dan geen thuis geven om een en ander kordaat op te lossen waardoor de te betalen prijs alleen maar hoger zal worden.

  mocht men het niet begrijpen kunnen we altijd nog het leger inzetten en marokko in de as leggen.

  extreme uitspraken? ja zeker, maar hoe lang denkt men dat een en ander nog door kan gaan voordat een en ander escaleert en dan bedoel ik niet een paar doden en uitgebrande auto’s in de ghetto’s van multi-culti a’dam maar meer een soort srebrenica achtige gevallen

 5. "Islamsterdam" is natuurlijk een absurde term. Net zo iets als de naam "Hymietown" (jodenstad) voor New York. dergelijke namen worden gegeven door uit de klei getrokken hilbillies die nog nooit in een stad zijn geweest. Als geboren en getogen Amsterdammer lach ik een beetje om de provinciale losers die met dergelijke terminologie komen.

  Uiteraard moet er tegen het racaille worden opgetreden ongeacht afkomst, dat staat buiten kijf. Zowel hooligans als "kansjongeren" komen te makkelijk weg met het vernielen van andermans eigendommen.

 6. [1]

  "Opvallend ook dat het hard te verteren is dat het in dit geval om een geesteszieke jongen gaat."

  Dat geesteszieke is blijkbaar nogal besmettelijk, gezien de steun aan Bila B., Mohammed B., Osama B.L., Samir A.; gezien de openlijke geweldpleging en de algehele dominantie van bepaalde niet nader te noemen groepen (zou jij weten over welke groep ik het heb? Terwijl ik die groep niet eens bij naam noem?) in de criminaliteit.

  Als een vrouw voorbij fietst in Slotervaart, Kanaleneiland of Overvecht, vraag ik me dan ook doorgaans af of het een Ajax-supporter of een FC Utrecht supporter is die haar "hoer" noemt of met een scooter voorbij rijdt en haar tas van haar schouder af rukt.

  Dat moet ik me wel afvragen, want voetbal supporters staan erom bekend dat ze dagelijks mensen het leven in bepaalde stadsdelen zuur maken.

 7. Gelijk raak schieten scheelt de samenleving(belastingbetaler) veel geld in dit geval. Moet de politie vaker doen.

 8. [7]
  Sterker nog, als degenen die een stoeptegel door de ruit krijgen het door de politiek correcte landsmaffia in Den Haag niet verboden zou zijn om zich tegen dit soort tuig te verdedigen middels effectieve wapens (denk aan een Glock, of een mooie .45) dan zou men zich wel twee keer bedenken. Hoog tijd dus om wapens te de-illegaliseren. Want tot veel meer dan bonnen uitdelen aan kinderen die over het voetgangersgeboed fietsen (15 Euro) of parkeren in het (openbare) gras voor iemands huis (50 Euro) komen deze mavo-abiturientjes inderdaad niet.

 9. [4] "mocht men het niet begrijpen kunnen we altijd nog het leger inzetten en marokko in de as leggen"
  Mafketel ook al zouden we het kunnen/willen wat hebben we in Marokko te zoeken volgens jouw ideeen hebben Marokanen en waarschijnlijk nog wat anderen niks in ‘ons’ land te zoeken dus waarom wij wel in hun land en als je dan zo graag wil dat ze teruggaan moet er ook wel iets zijn om naar terug te gaan, dom kortzichtig eikeltje je bent een fanaat dus neem lekker je medicatie in.

 10. [5] Je bent vast fan van Cohen, de zelf-islamiseerder van Amsterdam. Dáár komt Islamsterdam vandaan, of zit je er zo dicht bovenop dat je het niet meer ziet? Moet je een stapje achteruit doen, dan krijg je wat meer perspectief.

  En verder neem ik zo maar aan dat jij net als de (rest van de?) zelfbenoemde multi-culti ‘elite’ niet in zo’n ‘prachtwijk’ woont. Mag jij raden waarop ik dat baseer…

  Wat betreft die aanpak van alle tuig ben ik het uiteraard met je eens. Maar als ze hooligans en moslims gaan aanpakken moeten ze ook ingrijpen als het tuig van AFA weer eens bezig gaat, en dat moet voorkomen worden…

 11. [4] Marokko wil dat tuig niet eens (terug-)hebben. Als ze dit soort dingen daar flikken gaan ze gelijk de bak in, en die is heel wat minder luxe dan hier.

  Dus hoewel ik met je eens ben dat het hoog tijd is voor een harde aanpak (te laat eigenlijk al) heb je in Marokko helemaal niets te zoeken. Als je al iets in de as zou willen leggen moet je je op de werkelijke schuldigen richten. Figuren als Cohen en de Balkenbende dus.

  Als je dat doorvoert ligt straks half Nederland in de as. Denk ook aan al die burgemeesters die wel illegalen voor gratis geld weten te vinden, maar de uitzet-kandidaten niet…
  Morokko valt in deze weinig te verwijten.

  Overigens ben ik niet voor een dergelijk plan, al was het alleen maar doordat onze overheden zich vaak historische gebouwen en landhuizen hebben toegeëigend, die ik niet graag als cultureel erfgoed verloren zou zien gaan…

 12. Waarom is hij niet in been geschoten?
  euh…..
  Waarom heeft hij niet in been gestoken?
  ….

 13. [6] Leon de Winter kreeg wat anonieme expertise gemaild: http://www.elsevier.nl/opin

  [5] Precies, ondanks het multiculti virus, gaat het er hier vooral om dat eigendomsrechten worden geschonden. De criminelen die dat doen moeten hard worden aangepakt. Toch is het lastig buiten de multiculti dimensie te kijken en analyseren omdat het (te?) veel verklaard wat er gaande is. Persoonlijk heb ik niets tegen een melting pot, zo lang we elkaar de koppen maar niet inslaan (en dat essentiële punt raakt nu juist ondergesneeuwd).

 14. [7] Die agente mag wat mij betreft een medaille voor betoonde moed krijgen (géén lintje, graag). Ze heeft ondanks haar verwondingen op de enig juiste manier gereageerd en haar collega en zichzelf voor een wisse dood behoed.

  Mogelijk kunnen we dit voortaan aanduiden als de ‘methode Nugent’, naar aanleiding van dit interview met rockster Ted Nugent: http://foehammer.net/2007/1
  Oh, is niet meer direct gelinkt. Rechtstreeks: http://www.klru.org/texasmo…, linksboven op Broadband klikken.

 15. [11]
  Het is nog erger dan je denkt.

  Toen de shitsjalisten in de jaren zestig en zeventig op zoek gingen naar goedkope arbeidskrachten (die de "arbeiders klasse" welke liever met een uitkering thuis bleef zitten) gaf de toenmalig koning Hassan van Marokko toestemming om in een door hem bepaald gebied (de rif) mensen te werven.
  Het uitschot werd (vaak tegen forse premies) geimporteerd uit dit probleem gebied.
  Dat uitschot is echt niet meer welkom in Marokko, ergos, ze zijn blij dat ze er van af zijn.

 16. [1] Die dooie rakker heeft toch niet die auto’s in de fik gestoken, en het politiebureau bekogeld, of mis ik iets?

 17. [15] "toestemming om in een door hem bepaald gebied (de rif) mensen te werven."

  Daarop doelde ik met ‘weinig te verwijten’. Van ‘ons’ uit gezien was het verwijtbaar gedrag, maar van Hassan uit was het gewoon slim. Dat onze toenmalige regenten nooit de moeite hebben genomen de waar te keuren valt hem niet te verwijten.

  Een koopman zou zich minimaal hebben afgevraagd waarom je alleen daar mocht werven. Om van de nutteloze winkeldochters af te komen, dus. Over Hilbillies gesproken…

 18. [18] Inconsistent met dit: "Individuals in less advantaged nations .. are too busy trying (to survive) … to be arrogant and grandiose"."

  Hehe.

 19. [19]

  Volgens mij beschrijft de schrijver van het artikel daar de mening van andere schrijvers, waarvan hij even later ook zegt dat hij het met hun bevindingen oneens is.

 20. [9] pilletje genomen met een kopje rooibos-thee d’r bij.

  Ik zie nu in dat mijn gedachtengangen extreem zijn en ga me daar nu diep voor schamen en zal proberen voortaan niet meer zo denken.

  zie nu in dat we sociaal moeten zijn en die arme jongens moeten helpen een plekje te vinden in onze maatschappij zodat ze als volwaardige nederlanders trots op hun land kunnen zijn, ik zal ook geen bezwaar maken als er een beetje extra lastenverzwaring nodig zal zijn dit doel te bereiken.

 21. [12] In een "been" schieten?
  Waarom zo grof?
  Ik zag laatst een film waarin de held gewoon het mes uit de hand van de aanvaller schoot.
  Dat had die agent toch ook kunnen doen?

 22. Wat een racisme spreekt uit de meeste reacties. Je kan wat er gebeurt, minimaliseren. Zo zei Welten (Korpschef Amsterdam) dat het maar om 35 jongens gaat. Je kan het psychologiseren: een enkele geestelijk gestoorde. Je kan het maximaliseren (Cliteur: iedere moslim is in pricipe een radicaal). Denk nu toch eens na, vrijsprekers, waarom groepjes, oke, groepen jongeren hun rug naar de Nederlandse samenleving keren. Ouders? Stage plekken? Werkgevers? Discriminatie? Jij?

 23. [24]
  Je kunt -aliseren wat je wilt, maar waar je niet onderuit kunt, is dat er mensen zijn die andermans eigendom vernielen. Verdedigen is de enige optie, politiek correct vertaald in ‘meer blauw op straat’. Het eerste mag niet, het laatste werkt niet. Dat heet ook wel ‘having your balls in between a rock and a hard place’. Niet leuk dus.

  Een jachtgeweer biedt uitkomst.

 24. [24]

  Is er nog een plekje huid over, na die gebruikelijke zelfkastijding?
  Is er nog een plekje over in je brein om helder na te denken, als je per definitie begint vanuit het principe van erfzonde?

  Lekker makkelijk, nietwaar? De schuld bij de maatschappij neerleggen. Oorzaak en gevolg omdraaien. Dan kun je je blijven wentelen in je morele verhevenheid terwijl diezelfde maatschappij weg blijft etteren.

  Slaap gewoon lekker door, alles komt vanzelf goed.
  "Denk nou toch eens na."

  Kijk in de spiegel.
  Denken doe je met je hersenen, niet met je zelfhaat.

 25. [15] Grappig dat menigeen ‘links’ de schuld wil geven van de aanwezigheid van Marokkanen, terwijl sinds 1960 toch echt het bedrijfsleven schreeuwde om arbeidskrachten. Toen Italie en Spanje ‘leegehaald’ was, keek men nog iets zuidelijker. Als er al iemand schuldig is, dan zijn het alle partijen geweest, m.u.v. van DS ’70 geloof ik.

  Verder schijnt bijna iedereen hier een zeer kortstondig geheugen te hebben. Nozems (rellen bij het Lieverdje) bouwvakkers (bestorming telegraaf kantoor) studenten, krakers, voetbalsupporters: Amsterdam heeft al sinds 1960 periodes van grote geweldadigheid meegemaakt. Is iedereen de Nieuwmarktrellen tegen de aanleg van de metro in de jaren ’70 vergeten? De veldslagen in de jaren ’80 waarbij zelfs het leger werd ingezet? Het Leidse Plein dat al meerdere keren geteisterd werd als Ajax weer eens kampioen was. Of neem Rotterdam in 1999 toen Feyenoord kampioen werd en politie-agenten moesten schieten om hooligans van zich af te houden en een deel van het centrum eruit zag als na een veldslag?
  Moeten we Marc [4] navolgen en een hele groep collectief verantwoordelijk stellen? In dat geval zouden we gezien mijn voorbeelden ook alle blanke Hollanders allang de zee in gedreven moeten hebben.
  Voorlopig denk ik dat stadsdeelvoorzitter Marcouch godzijdank aan het roer staat en niet een van de vele emotioneel reagerende schrijvers hierboven. De meeste reacties doen mij denken aan een Engels gezegde: in the darkest times, the bravest words come from the savest places.

 26. [27] Voordat hierop de voorspelbare reacties komen, zal ik zelf maar alvast een verdedigingslinie aanleggen.

  Natuurlijk moet je tuig oppakken en straffen, want de staat hoort haar burgers te beschermen. Vandaar dat ik Marcouch roem, want hij roept al maanden dat politie en justitie te laks zijn en hij legt de verantwoordelijkheid ook bij de ouders en de Marokkaanse gemeenschap.

  Wat ik vooral interessant vind aan veel bijdragen hier, is dat men vindt dat onze samenleving geen blaam treft. (Zelfkastijding en zelfhaat noemt Logic het zelfs.)Daarover valt te discussieren. Maar dezelfde mensen die dat beweren, roepen in andere stukken op om bijvoo0rbeeld Cohen aan te pakken of zelfs op te knopen. Menigeen roept op tot ‘revoluite’ en actie om in het algemeen onze maatschappij op te blazen en alle politici te straffen. Lees maar eens een de vele bijdragen op deze site en de reacties daarop.
  Dan blijkt voor menigeen opeens de maatschappij wel grote invloed te hebben en ligt de verantwoordelijkheid wel opeens bij anderen. Hoe zit dat nou heren en een enkele dame? Is iedereen volledig verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag of speelt de samenleving toch een rol? Schizofrenie lijkt in de beste kringen voor te komen.

 27. Ik, als geboren Amsterdammer raakt zeer bedroefd dat onze hoofdstad tevens wereldstads zo verpauperd met allahtonen in elke wijk. Je kan je kont niet keren of er loopt wel zo’n soepjurk. Dit zijn totaal verschillend culturen die niet verenigbaar zijn. Ze verwerpen immers het Westen maar willen wel graag een uitkering en een halalhypotheek. Dat is hypocriet. En mijn rechten als mens worden volgens mij ook met voeten getreden daar mijn levensgeluk door dit soort vermeningen gereduceerd wordt door een vervelend soort cynisme. En dat maakt mij weer ongelukkig. De mensen die wel willen moeten vooral blijven en samen dit land tot een fijn land maken waar elk geloof beleden kan worden zonder dat er radicalen roet in het eten willen gooien. Maar dit soort knapen een podium geven getuigt van een apathie die tekenend is voor de Haagse politiek. Lafheid en onverschilligheid. En we weten allemaal dat dit te danken was en is aan de Pvda. Ik mag toch zeker wel vinden dat die mensen niet hier thuishoren? Zeker de mensen die weigeren te assimileren.

 28. [27]
  Je mist mijn punt.

  Nederland is altijd al een imigatie land geweest, en dat gaf weinig problemen.

  Voor de werfakkoorden (1969-1973) kwamen hier arbeiders uit China, Joegoslavie, Italie, Griekenland, Portugal, Spanje en Tunesie.
  Die werfakkoorden kwamen uit de koker van het kabinet de Jong (welke ook de sociale zekerheden wist uit te bouwen, (WAO & ABWZ)) in naam liberaal.
  Het kabinet Biesheuvel zette dit voort terwijl de werkloosheid in 1971 (twee jaar voor het einde van het werfakkoord) 150.000 personen bedroeg.
  Dat DS 70 hier weinig aan kon doen kan kloppen, na amper 1 jaar deden ze niet meer mee aan het kabinet.

  Nee, ik heb niks tegen "de" Marokkaan.
  Ik heb iets tegen regelneven, die zich er eerst mee gaan bemoeien, dan laten verloederen en op kosten van de samenleving het weer proberen te herstellen.

  Dat was mijn punt.

Comments are closed.