De multiculturele samenleving beleeft heden ten dage een klein hoogtepuntje in Amsterdam. Kansarme biculturele kansenjongeren hebben het op de politie en andermans auto’s voorzien… Waar gaat dit heen?

Raar toch eigenlijk. Als je je belasting te laat betaalt, een paar kilometer per uur te hard rijdt of geen vergunning hebt voor b.v. het bouwen van een dakkapel dan wordt je genadeloos aangepakt door de Nederlandse Gestapo, maar als je je als groep van 35 (minderjarige) marokkaantjes misdraagt, dan gelden er andere regels.

Job Cohen gedraagt zich wederom als burgemeester in oorlogstijd, en dat is niet als compliment bedoeld. Nog voordat de familie van de gewonde agenten was Job aangeschoven bij de ouders van terrorist-in-spe Bilal voor een kopje rooibosthee. “Het was altijd zo’n lieve jongen…” moeten we lezen in de krant. Z’n strafblad wees echter iets anders uit, mensen neersteken met een schroevedraaier wil ik niet echt lief noemen, niet eens normaal trouwens.

“Waarom werd hij niet in been geschoten???” vragen menige marokkanen zich vertwijfeld af? Ja, dat had toch ook gekund? Sterker nog, dat is de standaardregel. Aha, er zal dus wel weer sprake zijn van “diescriminasie”. Misschien wilde de agente dat ook wel, maar hoewel zij niet doorhad dat ze al 4x was gestoken, beinvloedde haar dit wel degelijk. Lijkt me toch lastig schieten, als het bloed uit een slagader spuit, probeer dan maar ’s 5 seconden je adem in te houden om goed te kunnen richten.

Het wordt nu voor de linkse fatsoensrakkers echt moeilijk om zich hier nog uit te lullen. Het argument van “maar ze kunnen geen werk vinden” gaat niet eens op omdat de rakkers nog op school zitten, althans, zouden moeten zitten.

Het politiebureau moet het ontgelden, stoeptegels worden naar binnen geworpen alsof het een lieve lust is. Maar vooral niets doen, de boel zou wel ’s kunnen escaleren. De belastingbetaler betaalt wel, die is toch gek. Net zoals de subsidie die die kansenjongeren krijgen, in de vorm van ondersteuning voor prachtwijken.

Dit land gaat niet naar de klote, het IS al naar de klote.

45 REACTIES

 1. [30] Zo geformuleerd, kan ik het alleen maar met je eens zijn. Ik was op het verkeerde been gezet door "Toen de shitsjalisten in de jaren zestig en zeventig", waardoor je suggereerde dat het alleen de socialisten waren die blaam treft. Tenminste, als je met ‘shitsjalisten’ alleen de socialisten bedoelt, maar ik vermoed nu dat je die term wat breder ziet.

 2. [28]

  Fred, ik zou het persoonlijk waarderen als jij mijn mening niet koppelt aan conclusies die ik nooit heb getrokken.

  Dat noemen we namelijk een "stroman" in de argumentatieleer.

  Mijn mening betreffende "zelfhaat" is gebaseerd op de gebruikelijke politiek correcte drogredeneringen dat ernstig wangedrag van jochies die nauwelijk nog hoeven te scheren, gebaseerd is op discriminatie.

  Is de "maatschappij" schuldig aan de huidige situatie? Wellicht tot op zekere hoogte, maar dan meer door telkens weer de pro-multikul propaganda voor zoete koek te slikken en gedrag, nukken, eisen en wensen van immigranten te accepteren die we niet of nauwelijks van niet-immigranten te accepteren.
  En door ze in de watten te leggen met geld dat van werkende burgers is afgeknepen, en vervolgens de andere kant op te kijken als er gezeurd wordt dat het nog niet genoeg is.

  De "maatschappij" is schuldig in de mate dat de "maatschappij" collectivistisch, socialistisch en multicultureel is qua ideologie (cultureel relativisme).

  In tegenstelling tot wat de discriminatie-blaters dus zeggen, moet er juist een einde komen aan die linkse Utopie.

  Eigen broek ophouden en niet zeuren.
  De wet respecteren en niet zeuren.
  De gangbare cultuur en verworvenheden van die cultuur accepteren en niet zeuren.

  In een libertarische, werkelijk vrije samenleving hadden "ze" niet eens gekregen wat ze nu allemaal hebben gekregen, gratis en voor niets, MET vrijwel altijd behoud van eigen cultuur.

  De autochtoon moest offeren en zijn mond houden. De immigrant mocht zijn hand ophouden, nog steeds eisen stellen en hoefde ondertussen niets of bijna niets te offeren.

  Dus dat gezanig over discriminatie komt me de keel uit.
  We hebben namelijk decennialang inderdaad gediscrimineerd, maar dan wel de andere kant uit. Positieve discriminatie op velerlei vlak.
  Accepteren van immigranten wat "we" niet accepteren van autochtonen zonder morele veroordelingen. Statistische feiten verdoezelen. Poltieke correctheid.

  DAT is waar de zelfkastijding en zelfhaat op gebaseerd is.
  Op geven, geven en nog eens geven (andermans geld) en dan nog de schuld bij jezelf zoeken als "ze" nog niet tevreden zijn.

  Ik zou dit anno 2007 eigenlijk niet eens meer moeten hoeven uitleggen.
  Maar bij sommigen lijkt de kop in het zand bijna pathologisch te zijn.
  Vooral bij de burgemeester van Amsterdam en geestverwanten.

 3. [33]
  Geweldig Jetze ! Zo zie je maar weer, dergelijke hoge kwaliteit en onderkoelde humor vind je alleen bij de Britten. Cheers !

 4. Zeg vrijspreker.Even onder 4 ogen. Dit schrijven is NIET politiek correct en bevordert ook niet een eventuele carriere bij de Nederlandse overheid in het geval deze site wordt afgesloten.Ook moet je de relschoppers en brandstichters en wat diens meer zij geen marokkanen noemen maar ‘mede-amsterdammers’. Dat is pas politiek correct want daar kun je bij de thee en Cohen lekker goed mee scoren. Deze ‘medelanders’ zijn hier nu eenmaal gekomen omdat er ergens in het verleden een dealtje is gesloten in het Midden Oosten. Wij krijgen olie en in ruil daarvoor mag hier de islam verspreidt worden (liefst zoveel mogelijk) en natuurlijk de spullen van hardwerkende Nederlanders worden gesloopt. En wat die lievertjes betreft, stuur ze nu gewoon op zeilkamp met de Eendracht (als die tenminste weer uit het dok is van een vorig avontuur) en geef ze vooral genoeg drank- en zakgeld mee want anders wordt de bemanning weer beroofd.

 5. [33] Een woord is voldoende: geweldig.

  Kom vaker met dit soort filmpjes!

 6. Ondertussen (zaterdagavond 20 oktober), zijn er weer auto’s in vlammen opgegaan.
  En de daders zijn nog niet gepakt.
  Nee, vind je het gek als de politie een andere kant opkijkt. Ten eerste lopen ze gevaar als ze zich ermee gaan bemoeien en ten tweede is het bijzonder slecht voor hun carriere want Marokkanen zijn nu eenmaal de baas in Islamsterdam en krijgen ruim baan bij die zak Cohen. En het is natuurlijk ook nog eens politiek correct om ze NIET aan te pakken.Je zult maar autobezitter zijn in Islamsterdam. Ben je dan even de klos.

 7. Waar is de ME die net zoals toen de kraker s uiteen sloegen? Nu een tig aantal Rifapen en ze durven en doen niks. Hoezo laf?

 8. Heeft iemand al de balans opgemaakt van het aantal auto’s dat in brand is gestoken? Om precies te zijn het aantal auto’s van moslims en auto’s van niet-moslims? Ik verwacht dat het aantal bij de eerste categorie 0 is. Dus wel degelijk Parijse toestanden, want door dat in de media te roepen lok je die juist uit. Ik las ergens in het nieuws dat terwijl in 020-Gaza de auto’s in de fik vlogen, de politie in de Bijlmer een razzia hield om te kijken of iedereen zijn belastingen had betaald. Misschien komt de politie pas echt in actie als er auto’s in de fik vliegen aan de Herengracht of in de Marnixstraat.

 9. [39] @Hillbillie,
  Deze daders pakken kost alleen maar geld en belasting innen levert geld op. Zo werkt het nu eenmaal. En men hefft toch al maling aan de burgers, de meeste betalen toch wel netjes.

 10. [28]
  "Grappig dat menigeen ‘links’ de schuld wil geven van de aanwezigheid van Marokkanen, terwijl sinds 1960 toch echt het bedrijfsleven schreeuwde om arbeidskrachten. Toen Italie en Spanje ‘leegehaald’ was, keek men nog iets zuidelijker. Als er al iemand schuldig is, dan zijn het alle partijen geweest, m.u.v. van DS ’70 geloof ik."
  Kabinet-De Quay (1959-1963) Geen joden in aangetroffen.

  Kabinet-Marijnen (1963-1965) Eén joodse staatssecretaris.

  Kabinet-Zijlstra (1966-1967) Geen joden in aangetroffen.

  Kabinet-De Jong (1967-1971)Eén joodse staatssecretaris.

  Kabinet-Biesheuvel I en II (1971-1973) Geen joden in aangetroffen.

  Kabinet-Den Uyl (1973-1977)Eén joodse staatssecretaris.

  Kabinet-Van Agt I (1977-1981) Eén joodse minister.

  Kabinet-Van Agt II (1981-1982) Eén joodse minister. Een joodse staatssecretaris.

  Kabinet-Van Agt III (1982 overgangskabinet) Wellicht een joodse minister van Binnenlandse Zaken. (nog nader uit te voeren schedelmeting gewenst).

  Kabinet-Lubbers I (1982-1986) Geen joden in aangetroffen.

  Kabinet-Lubbers II (1986-1989) Geen joden in aangetroffen.

  Kabinet-Lubbers III (1989-1994) Drie joodse ministers en twee staatssecretarissen!

  Kabinet-Kok I (1994-1998) Eén joodse staatssecretaris.

  Kabinet-Kok I (1994-1998) Eén joodse taatssecretaris.

  Kabinet-Balkenende I (2002-2003) Geen joden in aangetroffen.

  Kabinet-Balkenende II (2003-2006) Geen joden in aangetroffen.

  Kabinet-Balkenende III (2006-2007) Gedurende vijf maanden een halfjoodse minister.

  Kabinet-Balkenende IV (2007-heden) Eén halfjoodse minister in aangetroffen.

  Inderdaad Fred, grappig.

  Koppie rooibos thee bij?

 11. [42] Kan je mij even uitleggen wat het wel of niet aanwezig zijn van joden in een kabinet te maken heeft met mijn reactie?

 12. [43]
  Simpel Fred, het wel of niet aanwezig zijn van liberalen (kabinet de Jong (1967-1971): KVP, ARP CHU en VVD of kabinet Biesheuvel (1971-1973)KVP, ARP, CHU, VVD en DS 70) zegt niets over het shitsjalistische gehalte van zo’n kabinet.

  Met andere woorden:

  Je lult dom uit je nek en dat heb ik proberen aan te tonen in deze ongenuanceerde reactie.
  De oplossingen die jij aandraagt om de problemen welke voortkomen uit de huidige maatschappelijke problemen komen er op neer dat de sterkste schouders de zwaarste lasten moeten dragen.

  Shitsjalisme ten top.

  Vandaar mijn vergelijking met (de invloed van) Joden in de verschillende kabinetten.

  Onzin.

 13. Vannacht weer, vlakbij mijn schoonmoeder. Waarom mogen deze ‘wezens’ hun gang gaan? Gewoon uitzetten of gericht schieten.

Comments are closed.