Politie gaat hard optreden tegen foutieve fietsverlichting
Kamer eist snel maatregelen om drugs in het verkeer hard aan te pakken

Zo maar twee koppen van de MainStreamMedia voorpagina’s van gisteren en vandaag. Van de autobranden van Cohen hoor en lees je niets meer, tenminste niet op de staatsomroep en in de staatsmedia, maar gelukkig hebben we internet nog.

Wanneer houdt u eens op met afleidingsmanoeuvres en gaat u de werkelijke bedreiging voor de Nederlandse burger eens aanpakken, zijnde het tuig dat hele delen van Nederlandse steden ontoegankelijk maakt voor de nette, belasting betalende burger? Het tuig dat kinderen aanrandt, betrapt wordt, bekent en vervolgens gewoon heengezonden wordt? Het tuig dat inbreekt en bejaarden mishandelt? Het tuig dat met de term ‘draaideurcrimineel’ wordt aangeduid?

Het land staat in brand, racisme viert hoogtij (nee, niet tegen Noord-Afrikanen maar door Noord-Afrikanen, of dacht u dat die afgefakkelde auto’s van Marokkaanse mede-wijkbewoners waren?), maar de Tweede Kamer maakt zich druk om fietslampjes die wel of niet op de goede plek zitten, en autorijden onder invloed (van drugs). Of op drugs fouilleren van feestgangers, die verder niemand lastig vallen. Terroristische organisaties als Hamas en Fatah krijgen bakken belastinggeld, en de belastingbetaler die probeert zijn bijdrage daarin te ontlopen mag nachtelijk bezoek van de Hermandad verwachten.

Zelf rijd ik nooit met een borrel op, maar dat heeft alles met verantwoordelijkheid en moraal te maken, niet met de ‘harde aanpak’ door de staat. In 32 jaar automobilisme (motor en auto) heb ik welgeteld 3 keer hoeven te blazen, zo geweldig is die pakkans. Drugs zijn lastiger aan te tonen, maar daar ben ik nog helemaal nooit op gecontroleerd. Ik gebruik ze overigens niet, ik blijf liever gezond. Hoewel het optreden van dit tweede kabinet Den Uyl een mens absoluut tot permanente dronkenschap kan brengen om het hemelschreiende Culturele Marxisme en de andere invloeden van de Frankfurter Schule maar niet te hoeven aanschouwen.

Houd op met deze Goebbeliaanse afleidingsmanoeuvres en maak u eens druk om de zaken die werkelijk belangrijk zijn.

Graag verwijs ik u naar een vertaald hoofdstuk uit Ayn Rand’s Atlas Shrugged, De Twintigste Eeuwse Motorenfabriek, en denk eens na over hetgeen u aan het doen bent. Naar mijn bescheiden mening zou Atlas Shrugged door iedereen die een bestuurlijke of educatieve functie wenst te vervullen verplicht gelezen en begrepen moeten zijn, al was het alleen maar om te vermijden dat regeringen verworden tot wat zij zijn. In dat kader heb ik nog een tip, eveneens van Ayn Rand: De Aard van de Regering, uit The Virtue of Selfishness.

De geweldige stunt van Harry van Bommel deze week, die Jan Peter mond-vol-tanden Balkenende voortreffelijk met zijn neus in zijn eigen leugens drukte, heb ik in uw propagandakanalen niet terug kunnen vinden, maar gelukkig hebben we internet. Ik heb helemaal niets met het asociale socialisme van de SP, maar deze actie kon ik zeer waarderen. Nederland wordt een onbetekenende provincie van Eurabië, onder invoering van de grondwet waar we twee jaar geleden NEE tegen hebben gezegd, minus het vlaggetje en het liedje; lekker belangrijk. Gezien het groteske advies van de Raad van State, die botweg liegt dat er geen grondwettelijke elementen in de grondwet zitten, terwijl elk Europees staatshoofd publiekelijk opgelucht verzucht dat die grondwet gelukkig vrijwel geheel intact is gebleven, inclusief de auteur ervan, Giscard d’Estaing, in combinatie met de dreiging van een staatsgreep door Balkenende, die door Van Bommel dus zo prettig is geëtaleerd, kan de conclusie niet anders zijn dat dat Beatrix hier achter zit, onze ‘koningin’ waar geen celletje koninklijk DNA in te vinden is, bazin van zowel de Raad van State als Balkenende, lid van de Bilderberg clan. En de ratten van de PvdA verlenen hun medewerking aan deze voor Nederland desastreuze ontwikkeling in ruil voor een al bijna net zo desastreuze ontwikkeling, het vasthouden aan het knellende ontslagrecht. Maar vernietiging van de welvaart is het doel van de Politieke Correctheid, dus Herbert Marcuse kan tevreden zijn.

Uw eerste taak is het bewaken van de veiligheid en de privacy van de Nederlandse burger, ongeacht of Maxima en uw gesubsidieerde clubje WRR lakeien van mening zijn of die wel of niet bestaat. De tot tweederangsburger gedegradeerde autochtone hardwerkende burger, die uw luxe leventje betaalt en uw hobbies financiert, zij het onvrijwillig, wordt op een onvergeeflijke manier door u geschoffeerd ten faveure van criminelen die geen strobreed in de weg gelegd worden, of zelfs vrijgelaten omdat een formele benoeming, een simpele administratieve handeling, vergeten was, alsof die omissie iets aan de competentie van het rechters trio verandert. U faalt volledig in de uitvoering van deze eerste taak.

Dus ik vraag u nogmaals wanneer u denkt te gaan stoppen met het voeren van de propagandamachine en zich gaat inzetten voor het behoud van Nederland, met herstel van het fatsoen en de normen en waarden van voordat het eerste kabinet Den Uyl (in samenwerking met de rest van Europa, en op initiatief van De Gaulle) Nederland verkwanselde aan de Islam met zijn Islam voor Olie programma, dat destijds ook al niet door uw staatsmedia werd gemeld. En naar zo iemand worden bruggen en pleinen vernoemd. Net na WOII zijn er nog mensen voor dit soort acties gefusilleerd. Voor het huidige kabinet is artikel 99 zeer wel van toepassing
"Hij die een hem van regeringswege opgedragen onderhandeling met een buitenlandse mogendheid opzettelijk ten nadele van de staat voert, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijftien jaren of geldboete van de vijfde categorie".
Het is nog niet te laat; u kunt nog steeds voor de initiatiefwet stemmen en een referendum eisen. En dan niet weer gaan roepen dat het licht uit gaat, etc. U kunt natuurlijk ook het enig juiste doen, namelijk het eerdere NEE respecteren, want het gaat tenslotte om dezelfde, hernoemde, grondwet.

Binnen afzienbare tijd zal de gezagsgetrouwe, oppassende autochtone burger zich gaan bewapenen, om zich te kunnen verdedigen tegen wat de staat nalaat te bestraffen. Een burgeroorlog staat voor de deur, en u maakt zich druk om fietslampjes. Afleidingsmanoeuvres, anders niet. En als de vlam echt in de pan slaat brult u gezamenlijk in koor: "Wir haben es nicht gewusst."
Dat gaat echter niet op: u bent herhaaldelijk, en zeer duidelijk gewaarschuwd. U vertikt het alleen te luisteren, u bent Oost-Indisch doof. Maar ook u moet duidelijk zijn dat als de Staat der Nederlanden onder haar eigen gewicht bezwijkt de Parlementaire onschendbaarheid niet meer zal bestaan en de burger de schuldigen zal weten te vinden.

Overigens ben ik van mening dat opheffing van de Parlementaire onschendbaarheid sowieso een goed idee zou zijn, omdat het er ongetwijfeld voor zou zorgen dat bestuurders zich verantwoordelijker zouden gedragen als zij daadwerkelijk afgerekend konden worden op hun daden. En dan hoef ik alleen maar te denken aan de algehele corruptie binnen de PvdA, zowel op landelijk als plaatselijk niveau, en de ongekende verspilling van belastinggeld waar de burger hard voor heeft moeten werken, om het vervolgens afgenomen te zien worden ten behoeve van allerlei nutteloze speeltjes voor wie toevallig op het pluche zit.

Opheffing van het gehele Parlement (en het ‘koningshuis’) zou nog vele malen beter zijn, maar voor huidig Medeland, dat aan het infuus van allerlei staatssubsidies en andere ‘envy-based’ regeltjes hangt, zou dat een te drastische stap zijn.

Ik hoop oprecht dat velen van u de moeite willen nemen inhoudelijk op mijn oprechte hier geuite zorgen in te gaan. Tenslotte heb ik de tijd en moeite genomen u mijn zorgen kenbaar te maken. Mocht u zich willen beperken tot de bekende nietszeggende standaardreacties, dan kunt u zich de moeite besparen; ik herken namelijk donders goed wanneer ik niet serieus genomen word.
Who is John Galt?

Alvast hartelijk bedankt.


Libertarische groeten / Libertarian regards,

Een bezorgde tweederangs burger,

R. Hartman
dutchconcerns.blogspot.com
vrijspreker.nl
www.hetvrijevolk.com

11 REACTIES

 1. Excellent weer, R. Hartman.
  Dit moet naar alle parlementariers, en zo mogelijk ook naar het hele kabinet.
  Zie je kans daarvoor te zorgen?

 2. [1] Dit is aan 126 adressen verzonden, adressen van het kabinet zelf heb ik helaas niet.
  Overigens: versturen aan "Parlement@tweedekamer.nl (bounces, bestaat nl. niet, en onder ‘bcc’ de adreslijst kopiëren. Tevens toegevoegd n.a.v. een Out-of-Office: groenlinks@tweedekamer.nl.

  a.boekestijn@tweedekamer.nl, a.c.kant@tweedekamer.nl, a.eijsink@tweedekamer.nl, a.gerkens@tweedekamer.nl, a.nicolai@tweedekamer.nl, a.pechtold@tweedekamer.nl, a.slob@tweedekamer.nl, a.vmiltenburg@tweedekamer.nl, a.wolfsen@tweedekamer.nl, ad.koppejan@swinth.nl, awolbert@pvda.nl, b.vbochove@tweedekamer.nl, b.vdvlies@tweedekamer.nl, b.vham@tweedekamer.nl, brigitte.vdburg@tweedekamer.nl, c.aptroot@tweedekamer.nl, c.coruz@tweedekamer.nl, c.ortega@tweedekamer.nl, c.vdstaaij@tweedekamer.nl, c.vendrik@tweedekamer.nl, d.graus@tweedekamer.nl, d.samsom@tweedekamer.nl, E.Blanksma@tweedekamer.nl, e.cramer@tweedekamer.nl, e.irrgang@tweedekamer.nl, e.ouwehand@tweedekamer.nl, e.vhijum@tweedekamer.nl, edithschippers@tweedekamer.nl, f.crone@tweedekamer.nl, f.dneree@tweedekamer.nl, f.halsema@tweedekamer.nl, f.joldersma@tweedekamer.nl, f.koserkaya@tweedekamer.nl, f.luijben@tweedekamer.nl, f.teeven@tweedekamer.nl, f.weekers@tweedekamer.nl, g.koopmans@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl, groenlinks@tweedekamer.nl, H.brinkman@tweedekamer.nl, h.jager@tweedekamer.nl, h.kamp@tweedekamer.nl, h.nepperus@tweedekamer.nl, h.ormel@tweedekamer.nl, h.polderman@tweedekamer.nl, h.tbroeke@tweedekamer.nl, h.vbommel@tweedekamer.nl, h.vgerven@tweedekamer.nl, h.vleeuwen@tweedekamer.nl, h.waalkens@tweedekamer.nl, h.zijlstra@tweedekamer.nl, hspekman@xs4all.nl, hvbommel@sp.nl, i.dezentjehamming@tweedekamer.nl, j.atsma@tweedekamer.nl, J.Biskop@tweedekamer.nl, j.dewit@tweedekamer.nl, j.dijsselbloem@tweedekamer.nl, j.hessels@tweedekamer.nl, j.leerdam@tweedekamer.nl, j.mastwijk@tweedekamer.nl, j.remkes@tweedekamer.nl, j.schermers@tweedekamer.nl, j.schinkelshoek@tweedekamer.nl, j.schreijer@tweedekamer.nl, j.snijder@tweedekamer.nl, j.tenhoopen@tweedekamer.nl, j.tichelaar@tweedekamer.nl, j.vandijk@tweedekamer.nl, j.vbaalen@tweedekamer.nl, j.voordewind@tweedekamer.nl, jan@janmarijnissen.nl, jandevries@tweedekamer.nl, k.ferrier@tweedekamer.nl, k.vgennip@tweedekamer.nl, kortenhorst@cda.nl, kvanvelzen@sp.nl, l.blom@tweedekamer.nl, l.bouwmeester@tweedekamer.nl, l.griffith@tweedekamer.nl, l.jacobi@tweedekamer.nl, l.roefs@tweedekamer.nl, l.spies@tweedekamer.nl, m.agema@tweedekamer.nl, m.bosma@tweedekamer.nl, m.depater@tweedekamer.nl, m.hamer@tweedekamer.nl, m.haverkamp@tweedekamer.nl, m.langkamp@tweedekamer.nl, m.peters@tweedekamer.nl, m.rutte@tweedekamer.nl, m.sterk@tweedekamer.nl, m.thieme@tweedekamer.nl, m.vdam@tweedekamer.nl, mariannebesselink@kpnplanet.nl, n.azough@tweedekamer.nl, n.drooij@tweedekamer.nl, n.vvroonhoven@tweedekamer.nl, p.dkrom@tweedekamer.nl, p.jansen@tweedekamer.nl, p.kalma@tweedekamer.nl, p.lempens@tweedekamer.nl, p.smeets@tweedekamer.nl, p.ulenbelt@tweedekamer.nl, p.vgeel@tweedekamer.nl, pieter.omtzigt@tweedekamer.nl, R.Abel@tweedekamer.nl, r.deroon@tweedekamer.nl, r.kortenhorst@tweedekamer.nl, r.leijten@tweedekamer.nl, r.poppe@tweedekamer.nl, r.verdonk@tweedekamer.nl, r.vheugten@tweedekamer.nl, r.vraak@tweedekamer.nl, s.blok@tweedekamer.nl, s.bouchibti@tweedekamer.nl, s.depla@tweedekamer.nl, s.fritsma@tweedekamer.nl, s.gesthuizen@tweedekamer.nl, s.haersma@tweedekamer.nl, s.karabulut@tweedekamer.nl, t.dibi@tweedekamer.nl, t.heerts@tweedekamer.nl, w.duyvendak@tweedekamer.nl, w.vanbeek@tweedekamer.nl, w.vandecamp@tweedekamer.nl, w.vgent@tweedekamer.nl

 3. R.Hartman als kandidaat voor het toekomstig kabinet zou een overweging zijn om weer te gaan stemmen.
  Mooi stukje!

 4. [6] Dank voor de tip. Lijkt echter vrij omslachtig en tevens kansloos, daar de bewindspersoon zelf het initiatief moet nemen om op de site te gaan kijken of er iemand een tip heeft. De kans dat dat gebeurt lijkt me gering; beter zou zijn als de site de info rechtstreeks aan de geadresseerde zou aanbieden. Helaas zijn ook via deze site geen mail-adressen te achterhalen.

 5. Guusje ter Horst, ook bekend als Glaasje ter Dorst nadat ze in haar voorbeeldfunctie als burgemeester wel onder invloed (van drank) achter het stuur werd aangetroffen en als boetedoening tot minister werd gepromoveerd, blijkt nog steeds in min of meer permanente staat van dronkenschap te verkeren, gelet op haar recente uitlatingen t.a.v. het sponsoren van de Islam, momenteel staatsvijand nummer 1:

  "DEN HAAG – Minister Ter Horst (Binnenlandse Zaken) houdt vast aan de subsidie voor de website http://www.IslamWijzer.nl. Volgens de bewindsvrouw is het een taak van de overheid ‘een tegengeluid te laten horen’ tegen polariserende islamitische uitingen."
  http://www.nd.nl/Document.a

  En ook maroc.nl wordt nog steeds op kosten van de tweederangsburgers gesubsidieerd, als ik me niet vergis.

 6. [8]
  Goed artikel. Absoluut te gek voor woorden. Het lijkt gvd net of die Ter Dorst van een andere planet komt ! Hoe halen zij en die andere Haagse klojo’s in het hoofd om onze belastingcenten ongestraft tegen onszelf in te zetten !! Werkelijk zum Kotzen.

  De groeten van een andere tweederangs-burger.

 7. "de werkelijke bedreiging voor de Nederlandse burger (…), zijnde het tuig dat hele delen van Nederlandse steden ontoegankelijk maakt voor de nette, belasting betalende burger"

  "Het land staat in brand"

  Overdrijven is ook een kunst! Als ik kijk naar de berichtgeving (nationaal en lokaal) en wat buurtbewoners te melden hebben, dan bekruipt mij het idee dat de fik groter wordt, naarmate men er verder van verwijderd is. Aangezien er absoluut geen sprake is van ‘Parijse toestanden’ (ook al zou dat heel stoer staan), lijkt het me een beter plan om de door R. Hartman geformuleerde klacht te richten aan degenen die verantwoordelijk zijn voor de verslaggeving.

  Groeten uit Amsterdam.

Comments are closed.