Met dank aan Jay Henderson (LewRockwell.com/blog).

3 REACTIES

  1. De echte waarheid komt nog! Laat de megalomane Bush lekker in zijn kist gaan liggen en voor eeuwig zwijgen. Met al zijn leugens heeft hij er de afgelopen jaren voor gezorgd dat de wereld op de rand van de afgrond balanceert!
    Wat voor plooien wil hij glad strijken? Hij is en blijft de aanvoerder van een club met moordenaars, hij en zijn club hebben bloed aan hun handen, ook van Amerikanen!
    Het kan na de destructieve acties van Bush alleen maar slechter worden. Vanaf het moment dat Bush in 2000 werd gekozen tot aan nu, kan er door zijn oorlogsgeilheid overal op wereld letterlijk de pleuris uitbreken!
    Als na 2008 Amerika kiest voor een andere regering, dan zullen de aanslagen in alle hevigheid weer losbarsten! Want als de Amerikanen niet willen luisteren, dan moeten ze maar voelen. Onder het mom van terreur mag je ongelimiteerd wapens produceren en oorlog voeren! En reken maar dat wij Europeanen dan ook behoorlijk gaan bloeden, letterlijk bloeden!

  2. Wat een wijze woorden van deze kwaadaardige lapzwans. Ik sta werkelijk versteld.

Comments are closed.