Hoe het volk bedrogen wordt met een zogenaamd “nieuw” verdrag, blijkt onder andere uit gezegden van betrokken politici zelf. Het is zover dat die niet eens meer moeite doen om de zwendel te verbergen.
We kregen weer twee citaten toegestuurd.

Hier volgen deze citaten.

Giscard d’Estaing*) heeft iets dergelijks al eerder elders ook verkondigd.

“Looking at the content, the result is that the institutional proposals of the constitutional treaty… are found complete in the Lisbon Treaty, only in a different order and inserted in former treaties. […] Above all, it is to avoid having referendum thanks to the fact that the articles are spread out and constitutional vocabulary has been removed. […] They are therefore imposing a return to the language that they master and to the procedures they favour, and in doing so alienate the citizens further.”

*) President of the Convention that drafted the EU Constitution, Valéry Giscard D’Estaing (Le Monde, 27.10.2007)
——————————————————-

“I think it’s a bit upsetting … to see so many countries running away from giving their people an opportunity. [… ]. If you believe in something … why not let your people have a say in it? I think the Irish people should take the opportunity to show the rest of Europe that they believe in the cause, and perhaps others shouldn’t be so much afraid of it.”

Irish Taoiseach Bertie Ahern according to the Irish Independent (22.10.2007).

Maar u kunt ook uw eigen oordeel vormen. Kijk bvb maar eens naar de uitgebreide vergelijkende studie van “Open Europe”:
www.openeurope.org.uk/resea…
————————————————————–

Geen wonder dat Balkenende en zijn trawanten bang zijn voor een referendum.
Wel een wonder is dat het volk dit slikt.

2 REACTIES

  1. Wat wil je in vredesnaam. Voor een demonstratie moet je i.h.a. al een vergunning bij de gemeente aanvragen, als je de mensen al bij elkaar krijgt..

    Let’s face it. Nederland sucks. Big time.

Comments are closed.