De chotzpe van de maand is toch zeker minister Rouvoet die “respect” onderwijst op een lagere school, Rouvoet behoort immers tot de laagste en meest verachtelijke levensvorm op aarde, de broodpoliticus.

De man heeft nooit een echte baan bij een normaal bedrijf gehad en heeft altijd direct of indirect op de werkende bevolking geparasiteerd via allerlei door de staat betaalde melkertbaantjes bij de partij of de overheid en zoiets moet dan nodig “respect” prediken bij nietsvermoedende schoolkinderen.

Of je Arafat het Zionisme hoort verkondigen.

Het is mij overigens een raadsel waarom ouders toestaan dat hun onschuldige kindertjes aan dit soort uiterst dubieuze figuren worden blootgesteld, wie weet waarmee ze besmet zouden kunnen raken.

Ik dacht ooit dat deze Rouvoet als Gristen nog wel ergens een rudiment van fatsoen in zich had maar o.a. zijn misselijk gedraai over de hernoemde EU-grondwet waar hij eerst tegen was toen hij nog niet in de regering zat en de homostandpunten van zijn partij die zijn ministersbaantje in gevaar zouden kunnen brengen toont duidelijk aan dat hij net zo’n politieke onderkruiper is als alle anderen en er alles voor over heeft om aan zijn ministersstoel te blijven plakken. En net als zijn collega’s wordt ook deze figuur voornamelijk gedreven door een ziekelijke zucht naar macht over anderen.

Hij wilde zo graag in de regering dat hij zich een operetteministerie in zijn maag heeft laten splitsen: het ministerie van Jeugd en Gezin oftewel het ministerie voor Spek & Bonen en nu mag hij allerlei verbodjes en gebodjes over Jeugd en Gezin uitvaardigen. Ik vraag mij af van welke Jeugd en welk Gezin precies hij minister is, niet de mijne in ieder geval want wij maken echt helemaal zelf wel uit hoe wij onze zaakjes regelen en dat geldt voor 99,99999% van de rest van Nederland.

De dadendrang van deze Gristen Stalinist heeft intussen geleid tot de uitvinding van de Maatschappelijke Stage, hij moest tenslotte wat met dat malle ministerie van Drie Keer Niks. Jongeren worden, voor hun eigen bestwil uiteraard, geacht om geheel gratis gedurende een bepaalde tijd allerlei hand- en spandiensten te gaan verlenen aan diverse door de staat aangewezen organisaties, dat heet dan Maatschappelijke Stage.

Uiteraard hebben de betrokken jongeren daar helemaal geen zin in maar dat komt volgens meneer Rouvoet omdat ze zelf helemaal niet weten wat goed voor ze is want daar hebben ze juist meneer Rouvoet voor en die gaat, voor hun eigen bestwil uiteraard, overheidsdwang toepassen zodat hier feitelijk de slavernij wordt heringevoerd. Jongeren die geen herendiensten in de vorm van een Maatschappelijke Stage voor meneer Rouvoet hebben gedaan krijgen geen schooldiploma van de staat. Wat het een met het ander te maken heeft is mij een raadsel maar deze schertsminister heeft na al die jaren eindelijk macht geproefd en dan zal hij die uitoefenen ook want zo’n kans krijgt hij nooit meer.

God behoede ons voor dit soort Gristen Farizeeërs.

7 REACTIES

  1. Meneer Rouvoet en zijn fantastische collegae zouden wat kunnen leren van een zekere Ron Paul, die al 20 jaar lang als politiek buitenbeentje hetzelfde (constitutionele) liedje zingt en daar naar handelt. Helaas moet Medeland een dergelijke libertarische (constitutionele) basis ontberen, en is het stelsel hier (Body of Law) zodanig dat het degenen die de wetten maken in de kaart speelt. Zij zijn de enigen die er wezenlijk voordeel bij hebben om aan de macht te komen en daar te blijven. En uiteraard kun je dat alleen maar als je opportunistisch te werk gaat. Met morele verantoord handelen heeft dit niets maar dan ook helemaal niets te doen, tenzij je het benadelen en bedonderen van anderen als moreel verantwoord ziet.

    Ik denk dat meneer Rouvoet nog maar eens een keer dat boekje dat hij zo hoog in het vaandel heeft staan, moet nalezen. Het zou zo maar kunnen zijn dat zijn handelswijze hem in de hel doet belanden.

  2. Waren ooit de slechtste Christenen, niet de besten? Althans voor de parochie! [2]

  3. Goed stuk, met de geweldige zin ‘Of je Arafat het Zionisme hoort verkondigen.’

    Het zal aan mijn klassiek-liberale/libertarische inslag liggen, maar ik heb heel vaak het idee dat ik weer een Arafat hoor.

  4. [5] Wladimir was een keer colmonist in politiek cafe Arnhem,dat was een mooie bijeenkomst toen.
    Waldimir kan zaken in ene paar zinnen erg raak zeggen, doet geen consessies praat niemand daar de mond en is recht door zee,lees hem graag.

Comments are closed.