Kort geleden ontvingen we het ontstellend bericht dat Laissez Faire Books (LFB) zou gaan sluiten.

Dit bericht was vooral “ontstellend” voor longterm libertariërs. Want LFB was in de beginjaren van het moderne Libertarisme DE bron van kennis. Nieuwe boeken, newsletters en organisaties werden van daar uit bekend gemaakt.

Ga naar de site www.laissezfairebooks.com/ om een indruk te krijgen over de grote mogelijkheden van LFB en de grote hoeveelheid libertarische boeken die daar te koop zijn.
Vanwege deze kennisinformatie heb ik enorm veel aan LFB te danken. En de libertarische gemeenschap uiteraard ook.

Vandaar de teleurstelling dat de winkel zou gaan sluiten.
Gelukkig hebben enkele goede relaties nu een uitweg gevonden en wordt LFB overgenomen / voortgezet door ISIL, de International Society for Individual Liberty.
Zie hier wat LFB bekend maakt:
—————————————————————–
LFB, Dear Readers,
We’ve got some GREAT NEWS!

Laissez Faire Books will be continuing its operations under new ownership!

The International Society for Individual Liberty (ISIL) has arranged to assume ownership of LFB from the Center for Libertarian Thought, Inc. The full transfer and reorganization will proceed during the next several weeks, so soon you will be seeing a new LFB web site. (Don’t forget that we’re using the laissezfairebooks.com domain these days, not LFB.com, which will no longer get you to our site.)

The Center for Libertarian Thought is pleased that ISIL, an organization with such a long history and outstanding reputation in the liberty movement, is excited about taking up the mission of Laissez Faire Books. We wish ISIL the very best of luck!

Since we’d rather sell our current inventory than have to ship it to the new location, we’re going to continue your special “extra 50% off” discount until the end of the month or we’re out of books here.

Your next issue of BookNews will probably come from the new staff, so let me just say that I have enjoyed my years at Laissez Faire Books, and the opportunity to share some great books with other lovers of liberty. Keep on reading!

Laissez faire,
Kathleen J. Nelson

———————————————————————

Bezoek de site.
Profiteer van de gelegenheid door gebruik te maken van de koopjes.

En blijf ook na de overdracht trouw aan de libertarische booksite.

4 REACTIES

  1. Zou het niet handig zijn om daar dan met een paar personen tegelijk inkopen te doen, om zo te compenseren met de hoge verzendkosten: "$30 for 1-2 items + $5 for each additional item".

    50% korting is niet mis, zeker samen met de huidige dollar stand.

    Mijn libertarische boekenafdeling is nog aan de kleine kant en ik wil die graag verder uitbreiden. Dus als iemand hier wat in ziet laat het even weten en misschien kunnen we hier dan een goeie deal uit slaan.

  2. Dit is trouwens ook gelijk een mooie kans om de wat meer zeldzame libertarische titels hierheen te halen.

Comments are closed.