NL-regering (9 nov): “Het kabinet wil discriminatie van en geweld tegen homo’s krachtig bestrijden en de sociale acceptatie bevorderen. In 2008 is 2,5 miljoen euro belastinggeld beschikbaar voor homo-emancipatie. Meer gemeenten moeten een actief homo-emancipatiebeleid voeren; ze krijgen daarvoor extra belastinggeld uitgekeerd.

LSR: Libertarische Schaduw Regering:Logisch dat geweld krachtig bestreden wordt. Het is niet de taak van een overheid om zich te bemoeien met discriminatie of emancipatie zolang daarbij geen geweld wordt gebruikt. De overheidsbemoeienis werkt negatief door het steeds weer accentueren van deze verschijnselen.

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST


———————————

10 REACTIES

 1. Homo’s? Ik persoonlijk vind homo’s een beetje raar volk, het is volk waar ik niet zo goed mee uit de voeten kan. Het huidige beeld van mij over homo’s is anders dan voor jaren terug. Mijn idee over homo’s was altijd dat het tolerante, eerlijke, gezellige, ruimdenkende jongens waren. Maar sinds ik zo’n stelletje naast mijn deur heb wonen is dat beeld drastisch veranderd! Homo’s zijn bekrompen, leugenachtige, bemoeizieke, ongezellige burgertrutten! Een bejaardenhuis vol met ouwe chagrijnige, krakkemikkige oudjes hebben meer gezelligheid en tolerantie in huis dan de menig homo! Ik generaliseer niet in dit opzicht, omdat ik nog iemand ken met bijna eenzelfde verhaal.

  Om homo’s als bijzondere groep te behandelen gaat m.i. net iets te ver! Homo’s dienen net zo behandeld te worden als hetero’s. En dat wensen de homo’s toch ook?
  Om ons daar aan te helpen herinneren trekt het rijk geld uit om hetero’s dit duidelijk te maken?
  Als de overheid dat werkelijk wil, kunnen ze net zo goed homo’s naar een soort (therapeutische) gedragscursus sturen en ze leren hoe ZEI met hun medemens moeten omgaan en dat ZEI accepteren dat er anders levenden zijn! Zoals zo vaak wil de overheid weer eens de rollen omdraaien!

  Dat er af en toe een homo in het park wordt gemolesteerd door een potenrammer heeft denk niet veel te maken met discriminatie, maar lijkt meer op een individueel geval van homohaat of is domweg een ripdeal!? De overheid moet maar eens uitzoeken waar het probleem werkelijk ligt! Ik denk niet bij de hetero’s. Ik ken een aantal homo’s die er net zo over denken, maar dat zijn dan weer geen buren van mij. Want als buur mag je ze van mij cadeau hebben! Natuurlijk zonder subsidie.

 2. Homo’s zijn geen rare gevallen,het zijn normale mensen, het probleem is dat er ook een groep over sexste mensen bij zitten die alle aandacht op vragen, en die mensen verpesten het voor anderen.
  De meeste homo’s zijn gelukkig aardige vaak serieuse mensen waar je gen last van hebt, het tegendeel.Een negatieve ervaring zoals IIS schrijft kan gebeuren,maar dat komt ook voor bij hetero’s .dus je moet niet generaliseren gaan.Even voor de duidelijkheid ik ben gehuwd en wij hebben kinderen die geen homo zijn.

 3. …Om ons daar aan te helpen herinneren trekt het rijk geld uit om hetero’s dit duidelijk te maken? = De overheid wil middels (extra?)2,5 miljoen euro belastinggeld ons duidelijk maken dat homo’s niet mogen worden gediscrinineerd? [1]

 4. [2]
  "De meeste homo’s zijn gelukkig aardige vaak serieuse mensen waar je gen last van hebt, het tegendeel."

  De meeste en geen last?

  "Ze" doen maar zolang "wij" er maar geen last van hebben?

  Laat jezelf eens nakijken.

 5. [1]
  "De overheid moet maar eens uitzoeken waar het probleem werkelijk ligt!"

  Zekers,die alwetende overheid weet immers alles op te lossen.

  Watch your back jack.

 6. [4]
  Mensen waar je geen last van hebt, is iets anders dan ; ze doen maar zolang wij er geen last van hebben.

  U heeft het recht om mijn menig als onjuist te zien,ik respecteer uw mening,alleen we hebben een meningsverschil , daar moet je over kunnen discuseren zonder stekels op te zetten.
  Ik ben het er ook niet mee eens om daar geld en tijd in te steken, en daar zult u het wel met mij over eens zijn.

  Vriendelijke groeten,Reiny

 7. [6]

  Ik zet in deze geen stekels op maar constateer domweg dat u uit uw nek blijft zwammen.

  Het inzetten van tijd en geld is m.i. inderdaad zinloos, maar dat doet niets af aan uw eerdere nogal boude stelling:

  "De meeste homo’s zijn gelukkig aardige vaak serieuse mensen waar je gen last van hebt, het tegendeel."

 8. [7]Wij wonen in een middelgroote plaats en hebben daar andere mischien andere ervaringen.Uiteraard weet ik ook dat er in een stad een andere mentaliteit is en heb daar ook rare dingen gezien.Even ter orientatie, mijn bedrijf had kantoren in Londen,Istabul. Polen.Arnhem, Groningen en heb nooit geen last gehad en vanuit dat inzicht heb ik geschreven. Nu kom ik nooit meer in A’dam of zo, daar kan ik geen oordeel over geven.Als ik fout zit oke dan wil ik mijn excuus aan bieden. Altijd bereid tot discussie,
  vriendelijke groet Reiny

 9. Ja, nog éénmaal een onderzoek die aantoont dat er te vaak en te veel de nadruk wordt gelegd, ook door de overheid, op zogenaamde minderheidsgroepen!
  Graag een laatste onderzoek die aantoont dat we kunnen stoppen met discrimineren van de hetero, stoppen met achterstellen van de NLers, stoppen met flauwekul regels, stoppen met het betalen van belastingen, stoppen met subsidiëren, stoppen met overbodige overheidsdienaren enz. enz.
  [5]

 10. LS…

  Misschien maar weer eens bot doen. Homo’s versus Hetero’s. Je komt ze in alle rangen en standen tegen. Aardige mensen, a socialen, moordenaars, kinderverkrachters, professoren, officieren, dieven, leugenaars, Christenen, Islamieten, Negers, Chinezen Papoea’s, Jongens, Meisjes, Hoeren, Pooiers, Sletten, Nichten, Neven, Priesters, Dominees. Etc.etc… Iets vergeten ? Vul maar aan…

Comments are closed.