NL-regering (6 nov.): 90 km/u voor auto met aanhangwagen op termijn omhoog van 80 kilometer per uur.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Wij zoeken steeds naar positieve dingen die de NL-regering doet en we adviseren bijna dagelijks tot positieve maatregelen. Jammer genoeg vinden we zelden dat ze iets in de positieve richting doen. Daarom deze keer een compliment!

Maar toch ook met het advies om veel verder in die richting te gaan, en dit voorstel al vast onmiddellijk in te voeren

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST


———————————

6 REACTIES

 1. Dat is om irritatie met inhalende vrachtauto;s tegen te gaan, alleen wordt de irritatie nu nog groter omdat ze nu nog steeds moeten inhalen maar nu met een snelheidsverschil van 10 km per uur ipv 20 km ph.

 2. Deze maatregel is volgens mij genomen om te voorkomen dat de burgertrutten met hun kampeerdozen het vrachtvervoer niet langer lopen te zieken. Niks positiefs! De overheid komt hier echt niet de burger tegemoet! Hoe graag we dat zouden willen, forget it! Wat de overheid aangaat dan blijf ik een oprechte, bekrompen hypochonder!

 3. "Maar toch ook met het advies om veel verder in die richting te gaan.

  Ik ben erg nieuwgierig.
  Wat zal je nog meer willen doen op dit gebied.

 4. Het gaat weer ees een keer nergens over.

  Maximumsnelheden moeten worden afgeschaft. Weg met die stompzinnige bureaucratie.

 5. uhmm 80 voor vrachtauto’s, 90 voor caravans, 100 voor bussen en 120 voor auto’s… ik vrees dat de onderdrukkers er mankracht bijkrijgen om de differtiatie van snelheidsboetes te kunnen verwerken?

Comments are closed.