Op het ogenblik wordt er hard gelobbyd om de nominatie te krijgen voor een van de twee grote partijen, zowel voor de Republikeinen als voor de Democraten.

Ron Paul probeert de nominatie bij de Republikeinen te verwerven.

U kunt nu op hem stemmen.


polls.newsmax.com/gop2008/?…

Het houden van POLS is bij dit proces een belangrijk middel. Het blijkt namelijk dat als iemand in een poll veel stemmen krijgt, dat er dan veel anderen komen om ook aandacht aan hem of haar te schenken. De mening van anderen speelt kennelijk over de hele wereld een belangrijke rol.

Via Drudge report ontvingen we een poll van Newsmax die nogal wat publiciteit trekt. Ook mensen uit andere landen kunnen stemmen.
Het kan daarom interessant zijn om te stemmen op Ron Paul. Ron Paul is de enige kandidaat van alle “Repudemocrates” die duidelijk libertarische ideeën in zijn programma heeft. Daarom is het wel interessant om te zien hoe ver hij daar mee komt. En dus te zien in hoeverre libertarische ideeën in Amerika aanslaan.
Stemmen vanuit Nederland in de poll kunnen helpen de cijfers te verbeteren. En het gaat nog maar voor de benoeming van een Kandidaat!!

De link is
polls.newsmax.com/gop2008/?…

We zullen trachten dit proces te volgen en u op de hoogte te houden.

31 REACTIES

 1. Hier babbelt Ron Paul met Jay Leno, het publiek is zo te horen niet negatief over Ron.

 2. Ron Paul on the Liberty dollar!

  http://www.motherjones.com/

  Maar de Liberty dollar schijnt bij de FBI nog niet erg populair te zijn.
  Maar wat niet is kan nog komen.
  Steeds meer Amerikaanse artiesten willen in euro’s uitbetaald worden!!
  Nog even en de Amerikaanse ambtenaren willen ook de euro.

  Na de introductie van de euro, wisten ze in Amerika niet eens wat een euro was en kon je hem zonder slag en stoot niet overal omwisselen, maar net als Ron Paul wordt ook de euro steeds bekender en meer gewardeerd!
  Ik ben nog steeds niet anthousiast, over de euro!

 3. Iemand bekend met het begrip "aselecte steekproef"? Dit soort internetpolls, die overigens ook nog makkelijk te manipuleren zijn, hebben statistisch gezien nauwelijks waarde. Vandaar dat Ron Paul allerlei internetpolls wint, terwijl uiteindelijk geen hond op hem zal stemmen.

  By the way: heeft Ron Paul al de donatie van 500 dollar van Don Black, initiator van het neo-nazistische Stormfront.org, geretourneerd aan die bruine crimineel? Of vindt Ron Paul het best door nazi’s te worden gesponsord?

 4. [5] Als je je tegenstander kan verzwakken door zijn geld aan te nemen, moet je dat vooral niet laten.

 5. Ron Paul is misschien wel een duvel in een doosje? Net als al die andere kandidaten! Who knows? Who cares? [5]

 6. @ Bud
  Don Black ziet in Ron Paul meer een medestander dan een tegenstander. Op Stormfront.org wordt zelfs reclame voor Ron Paul gemaakt (overigens ook op de website van neo-nazi David Duke).
  @ I care. Ik wil niet dat zo een wereldvreemde mafkees, held van neo-nazi’s en 9/11-complotfreaks, president van de VS wordt. De meeste Amerikanen overigens ook niet, dus dat stelt mij wel gerust.

 7. [5]
  Ah, geen fan zie ik. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, of zoiets.

  Je suggestie dat internet polls manipuleerbaar zijn, is interessant. Kun je aangeven hoe dat in zijn werk zou gaan, en wanneer dat gebeurd is ?

  Wat die donatie van Black betreft:

  "Denouncing racism and anti-Semitism as “small-minded ideologies,” and calling freedom “the antidote” to bigotry, Benton writes:

  If a handful of individuals with views anathema to Dr. Paul’s send in checks, then they have wasted their money. I cannot profess to understand the motivations of Don Black as neither Dr. Paul nor I know who he is, but a simple Google search shows that his $500 contribution has netted him at least 88 news hits, including Charen’s column. Perhaps a better explanation for his “contribution” is not support for Ron, but the attention he knew he would receive."

  http://article.nationalrevi
  http://article.nationalrevi…).

 8. [9]
  Kan RP er wat aan doen dat Black hem voor zijn eigen doeleinden inzet ?

  Zou jij er iets aan kunnen doen in het geval een 14-jarig meisje verliefd op jou zou zijn ? Maakt jou dat tot een pedo ?

  Get a life, zou ik zeggen..

 9. [9]
  Wat zit je nou te zeiken, man. Eindelijk iemand die een kans maakt om weer vrijheid op deze wereld te scheppen, en dan ga je hem heel dom uitschelden, zonder dat ook maar enigzins te onderbouwen.

 10. [12]
  Dezelfde agitprop komt uit neocon-hoek. Morele argumenten tegen Ron Paul zijn er niet, dus komen ze vanwege het doorslaande en steeds groter wordende succes zoals voorspeld nu met laster op de proppen.

  Hij is de anti-agressie, non-interventionistische vrije-markt kandidaat. Een uitzondering in de modderpoel die politiek is. Iemand die al 20 jaar lang hetzelfde verhaal heeft verkondigd, dat van individuele vrijheid en een kleine federale overheid, die zich niet bemoeit met zaken die op een meer gedetailleerd niveau geregeld dienen te worden, conform de Constitution. Iemand die zijn ambtseed, om de Constitution te verdedigen, als één van de weinigen serieus neemt. Iemand waaraan de klojo’s in Den Haag een voorbeeld zouden kunnen nemen.

  De ronduit stupide reactie van [9] toont aan dat hij zich niet wezenlijk heeft verdiept in het fenomeen, zoals bijvoorbeeld degene die http://www.obamala.com tot een succes maakte. Gelukkig is alle informatie over Ron Paul op het web beschikbaar.

  Dat laatste geldt trouwens ook voor bijvoorbeeld een McCain (wellicht Ulrich zijn droomkandidaat) die anti-Irak-oorlog-Ron Paul in het CNN ‘debat’ van afgelopen avond er in feite van beschuldigde mensen als Hitler aan de macht te helpen vanwege ‘isolationisme’. De man heeft duidelijk last van een slecht geheugen, en niet alleen omdat hij de hostorische feiten niet op een rijtje heeft..

  http://www.antiwar.com/just

 11. http://www.whowouldtheworld

  Afghanistan votes for: Ron Paul
  Algeria votes for: Ron Paul
  Australia votes for: Ron Paul
  Canada votes for: Ron Paul
  Netherlands votes for: Ron Paul.
  En natuurlijk, dit had je kunnen raden:
  Belgium votes for: Barrack O,criminal

 12. [14] Dank voor deze link Sietse.
  Het is "bijna te mooi om waar te zijn" dit enorme aantal Ron Paul stemmen.
  En mooi dat er zoveel NL stemmen zijn. De Belgen, Vlamingen moeten nog eens hun best doen!!

 13. Is Ron Paul nu niet te mooi om waar te zijn? Gezien het feit dat de maatschappij ontwrichtende activiteiten in de wereld in de hoogste versnelling zijn gezet is hij misschien wel de door het NWO naar voren te schuiven oplossing op het zelf gecreeerde probleem? Problem-Reaction-Solution!
  Ik hoop het niet maar je moet je ogen ook niet sluiten voor deze mogelijkheid

 14. [15]
  Ron Paul is en blijft een politicus en KAN DUS NIET VERTROUWD WORDEN!!!!!

  onthoud dat….

 15. Als de republikeinen werkelijk zijn uitgekakt bij het Amerikaanse volk, dan is Ron Paul een leuk alternatief om een doorstart te maken!? [16]

 16. [18]
  De Republikeinen zijn in feite al uitgekakt, omdat de partij in feite is gekaapt door de neo-cons.

  Wat je nu ziet, is dat de Goldwater-vleugel binnen de partij hernieuwde energie krijgt, daarmede de herkomst van de Republikeinen (kleine overheid, respect voor de Constitution) nieuw leven in blazend. De neo-cons proberen dat met alle macht tegen te houden door mensen zand in de ogen te blijven strooien met bangmakerij en zogenaamd patriotisme.

  Vroeg of laat gaat deze libertarische stroming doorbreken. Of dat dit keer gaat lukken, zal de tijd leren. De ontwikkelingen zijn in ieder geval hoopgevend.

 17. [19]

  Ik denk dat het allemaal nog heeeel anders gaat uitpakken … en het voor de Republikeinen nog een aangename verrassing gaat worden …

  De Democraten gaan voor Kenau Clinton, met Obama als vice-presidentiele kandidaat … waar echter steeds meer kiezers de koude rillingen van krijgen.

  Maar de Republikeinse "dark horse" wordt echter de burgemeester van New York … Michael Bloomberg, die tot op het laatste moment maar al te graag alle republikeinse kandidaten elkaar de grond in laat loelen. Bloomberg werkt inmiddels al twee jaren aan zijn strategie en kansen (waar deze infformatie vandaan komt) en is bereid niet minder dan een heeeele miljard van zijn EIGEN centen in te steken.

  Niet om het presidentschap te "kopen" … maar om een ware BLITZ te kunnen voeren om het electoraat meer dan duidelijk te maken WAT nu hun echte opties zijn, en waaar een door democraten bezette Witte Huis toe zal leiden … Het zal overigens NIET de eerte keer zijn dat de Democraten het congres domineren, terwijl het Witte Huis door een repubikein wordt bewoond.

  Overigens schlemiel Paul heeft inmiddels verklaard NIET als "onafhankelijk" (libertarische) presidentiele kandidaat te zullen meedoen en zegt nu letterlijk te "beramen" wat hij met het ingezamelde geld gaat doen. (grootdeels in zijn EIGEN zak steken natuurlijk … wat uiteraard altijd al zijn bedoeling was geweest …).

 18. Duidelijk en goed verhaal, maar is het niet belangrijk wat de Amerikaan van de steenrijke Bloomberg vindt? [20]

 19. [21] Net als Gates heeft Bloomberg zijn miljarden ZELLUF verdient. En DAT is (in de VS) eerder een aanbeveling, omdat weinigen afgunstig zijn maar de meesten ambitieus. En als burgemeester van New York is hij zeer gerespecteerd vanwege zijn dicipline, handelingen en houding.

  Opmermerkelijk is dat zowat alle presidentiele kandidaten in feite tot de parasietelijke soort terug te brengen zijn.

  Typisch van de Amerikaanse volksmentaliteit is overigens dat idertijd iemand de toenmalige president Carter bedreigde omdat volgens die persoon er tegen de negers werdt gediscrimineert … Zijn eis ????

  Alle blanke Amerikanen dienden in het openbaar al hun geld te verbranden … zodat iedereen op gelijke voet zou komen te staan … Mayaaa .. hij was niet goed snik, maar misschien wastie ook gewoon een libertarische gold buff …

 20. Maar wat orakelt Bloomberg? Misschien ben ik niet wijs genoeg of niet goed wijs, maar de republikeinen staan op dit moment toch niet op winst bij het grote publiek?
  Ik was tijdens de verkiezing in Florida en daar was iedereen zwaar overtuigd van Bush. En Bush was toch van meet af aan behoorlijk populair!? Het lijkt op dit moment allemaal behoorlijk rommelige rond de kandidaten? En men kan ogenschijnlijk nog niet éénduidig een kandidaat aanwijzen!?
  Dat je tipt op Bloomberg kon wel eens een bullseye zijn! [22]

 21. [22] "Opmermerkelijk is dat zowat alle presidentiele kandidaten in feite tot de parasietelijke soort terug te brengen zijn."

  Hee, ACP, wat is dan nog het verschil tussen Amerikaanse presidentskandidaten en Nederlandse lijsttrekkers?

  Zijn ze niet allemaal staatsparasieten?

 22. [24]
  De Amerikaanse politieke parasiet is ALTIJD een individualist, die uit eigen gewin steeds siuaties en anderen weet UIT te ZUIGEN … Zij laten zich door toekomstige begunstigden sponsoren (indien zij aan de macht komen). Zij zijn in feite een soort politieke "ondernemers", en de kicker is voor hun … de globale macht …

  Nederlandse "lijsttrekkers" gaan echter veel verder dan parasiteren, omdat zij tot de meest kruiperige (onder)horigen en onderdanen behoren en dus rauwe vazallen die daarbij de politieke prostitutie praktiseren en toevallig hun collegae een ietsje te slim af zijn. Zij zijn en blijven echter binnen het Nederlandse stelsel … lintjes dragende "loonslaven" en kleine leuten. En zijn honoraria recipienten en stipendium vangers. Voor hun betekend een of ander SINICURE de ultime kick. CDK bijv., of burgemeester, voorzitter van dit of van dat … "minister" van staat … joe neem it!

  En soms stapt hier een lijstrekker bovendien zeer bewust in een onbedoelde vacuum, zoals Wilders (die met stilzwijgende toestemming van het establissement) nep-oppositie opvoert om zo de ontevredenen te PAAIEN … en helpt aldus om het establissemnt in stand te houden. En daarvoor zal hij uiteindelijk weer een pensioentje opstrijken.

 23. [23]
  Het Amerikaanse publiek is misschien niet zooo gemakkelijk vatbaar voor hersenspoelerij als hier, maar zwichten wel degelijk voor last minute goed ge-blitzte "educatie". Want dat Bush werdt gekozen, en herkozen, kwam uiteindelijk doordat de publieke opinie kon worden omgebogen … letterlijk ten koste van Gore en Kerry.

  Of de Republikeinen alsnog door het publiek zullen worden hooggehouden hangt echter UITSLUITEND af van de vraag of men gelooft dat de VS Globale leiders dienen te zijn … Overigens niet toevallig dat de laatste tijd de rol van de doodgewone GI-Joes is WO-II en en de koude oorlog zeer veel wordt opgerakelt … waar INDIVIDUEN hun ervaringen uitgebreid in geuren en kleuren uit de doeken doen …

  Laat DAT nu de achilleshiel van de Democraten zijn en vooral van de Clintons, terwijl onder de Republikeinen slechts een voor-spek-en-bonen politieke schlemiel als RP angstige geluidjes uitstoot…

  Het bewijs dat de Democraten geen eens een overwicht hebben is het feit dat zij ondanks hum meerderheid in het Senaat en het Huis van Afgevaardigden … GEEN EENS een aangepaste Irak beleid hebben kunnen doordrukken. Zulks terwijl Bush persoonlijke een lachertje is geworden …

 24. New York (June 19,2007) Mayor Michael Bloomberg on Tuesday switched his party status from Republican to unaffiliated, a stunning move certain to be seen as a prelude to an independent presidential bid that would upend the 2008 race.

  Bloomberg has an estimated worth of more than $5 billion and easily could underwrite a White House run, much like Texas businessman Ross Perot in 1992. Bloomberg spent more than $155 million for his two mayoral campaigns, including $85 million when he won his second term in 2005.

  The 65-year-old mayor has fueled the presidential buzz with increasing out-of-state travel, including New Hampshire last weekend; a greater focus on national issues and repeated criticism of the partisan politics that dominate Washington.
  A Bloomberg entry would roil the already volatile and wide-open race to succeed President Bush.

  "If he runs, this guarantees a Republican will be the next president of the United States. The Democrats have to be shaking in their boots," said Greg Strimple, a Republican strategist in New York who is unaligned in the race.

  The belief among some operatives is that Bloomberg’s moderate positions would siphon votes from the Democratic nominee. Others say it’s not clear and his impact would depend on the nominees.

  Former Democratic Party Chairman Donald Fowler said Bloomberg would be "a disturbing factor to both parties," but the mayor would probably draw more Republican votes simply because "Republicans are more disenchanted than Democrats."

  He called Bloomberg "an exceptionally capable guy" who is "hard-nosed and accomplished," but argued that the obstacles for a third-party candidate are so daunting that it would be nearly impossible for Bloomberg to win.

  Strategists say he could mount a third-party campaign by stressing that he is a two-term mayor in a Democratic city and that he built his reputation as a political independent, social moderate and fiscal conservative.

  Throughout his 5 1/2 years as mayor, Bloomberg has often been at odds with his party and Bush. He supports gay marriage, abortion rights, gun control and stem cell research, and raised property taxes to help solve a fiscal crisis after the Sept. 11 terrorist attacks.

  On most occasions, Bloomberg has rolled his eyes at the suggestion that he might one day be a presidential contestant. But during a holiday party with City Hall staffers last December he performed a Bruce Springsteen rendition of "Born to Run."

  Appearing Monday at Google Inc.’s California campus, Bloomberg teased questioners about a presidential bid, refusing to rule out the prospect but repeating that he plans to serve out his term through 2009. And he didn’t debunk a report that he talked about an independent presidential bid with former Sen. David Boren, D-Okla.

  Asked about a hypothetical independent candidate entering the race, Bloomberg launched a broad critique of the Bush administration and Congress and lamented the presidential debates to date.
  =====================================

  En daaarom verdwijnt de politieke schlemiel RK binnenkort strax geruisloos ONDER het kleed …

 25. [28] "En daaarom verdwijnt de politieke schlemiel RK binnenkort strax geruisloos ONDER het kleed …"

  Geweldig, ACP, dat je jezelf een politieke schlemiel noemt…wat vindt Ali daarvan?

 26. [29]

  Zeer goed dat je het hebt opgemerkt … nu weet je gelijk wie ik bedoel … hoewel een beetje redundant, net als … "strax en binnenkort" … :LOL:

  Maar voor hun die het nog steeds niet door mogen hebben … ik heb het uiteraard over niemand anders als Ron Paul, die vandaag (beroepshalve en principieele) steun kreeg van de (legitieme) bordeelhouders in Nevada … Hij hoeft dus niet met lege handen op een kluitje zitten.

Comments are closed.