De risee van de Republikeinse Partij aan het woord. Menigeen is het lachen ondertussen vergaan. Money talks, zeker als het 4.2 miljoen is op één dag, door meer dan 37.000 (zevenendertigduizend) sponsors. De publiciteit alleen al over die stunt was dat bedrag waard; de MSM veranderen van toon. Negeren werkt niet meer. I love it when a plan comes together !!
Op ABC:


Tucker Carlson lust er wel pap van:

Ik ben gelukkig momenteel niet in Medeland, vandaar de volgende brandende vraag: was er iets van op de televisie te zien in Medeland ? Waarom denk ik het antwoord daarop te weten ?

Ron Paul op MSNBC met Norah O’Donnell

5 REACTIES

 1. Uitstekend en hoopgevend.
  Tot nu toe heb ik in de NL media nog niets gezien.
  Ik zag een paar dagen geleden ook Charles Groenhuijzen over de US verkiezingen; maar geen woord over RP.
  Ik stuurde hem dit artikel door met:
  "Geachte Charles Groenhuijzen,
  Ik hoor u altijd graag op TV, maar het verwondert mij dat in uw Amerika beschouwingen (net als in andere uitzendingen) zo goed als niets verteld wordt over de belangrijke ontwikkelingen met Ron Paul.
  Komt dit omdat hij een Vrijheids-boodschap brengt? En omdat dat ook bij NL-politici niet welkom is?
  Uw mening stel ik zeer op prijs.
  Zie genoemde link naar de Vrijspreker.
  Met vriendelijke groeten,
  ir Hub J. Jongen "

 2. [1]

  Charles Groenhuijzen is een sympathieke man en een rasoptimist. Hij zal als republikein zeker bekend zijn met het libertarisme. CG is alleen ook een enorme fan van George Bush jr.. Wat ik anno 2007 niet zo goed begrijp.

  Ik geef hem gelijk, dat Bush bij zijn aantreden een kans verdiende — waarom niet? In Nederland werd Bush al gebashed voordat hij nog maar één beslissing had genomen. Dat is stupide, maar sinds Bush’ aantreden is hier veel veranderd in Nederland. (Ironisch genoeg, waren veel Nederlanders juist tegen Bush omdat hij een isolationistische politiek wilde voeren.. )

  RP zal niet CG’s favoriet zijn, ook Giuliani niet, maar McCain of Romney zal hij veel meer waarderen. Vooral McCain denk ik.

  PS Nederamerikaan Adam Curry is (volgens mij) wel Ron Paul fan; hij heeft hem zelfs geinterviewd voor zijn podcast!

 3. Al die ophef, maar noem eens een paar wapenfeiten van deze man?

  Heeft overal mooi meegestemd.

  Volgens mij is het meer van hetzelfde, of een goeie truuk van de Republikeinen.

 4. @ Johan: RP Heeft overal meegestemd??? Hij heeft consequent tegen de oorlog in Irak gestemd. Een oorlog die illegaal is volgens internationaal recht. Dat is 1 wapenfeit, de rest zoek je maar lekker zelf op. Check youtube op Ron Paul. RONPAUL2008FORPRESIDENT!!!
  Een groenlinks stemmer.

Comments are closed.