Gisteren, op 5 nov., werd er voor Ron Paul een “Fund Raising Bom” gelanceerd. Hoeveel geld kan zijn organisatie in 24 uur bij elkaar krijgen? De opbrengst In 24 uur was minstens $ 3,8 miljoen! Een record!Dit is een enorm succes, een record, en toch zijn de belangrijkste en grootste Amerikaanse netwerken nog erg aarzelend om dit nieuws te vermelden. Pers en politiek zijn ook daar twee handen op dezelfde buik.

De berichten die binnenkomen over het eindresultaat zijn een beetje verward. Diverse verschillende getallen worden genoemd, waaronder door ABCnews genoemd $ 4,3 miljoenen ergens zelfs 5 miljoen. Maar hoeveel precies is niet het belangrijkste. Belangrijk is dat Ron Paul, of veel beter nog zijn libertarische ideeën, hierdoor weer veel meer bekendheid krijgen.

Ron Paul is nog heel ver weg van de Republikeinse nominatie. Maar er ook nog een zee van tijd. En als we dit vergelijken met de korte tijd waarin Pim Fortuyn zijn groot succes behaalde, dan is inderdaad “the sky the limit”.
Het is een interessante, spannende ontwikkeling die we met belangstelling zullen volgen.
————————
Zie ook de site: Holland for Presidential Candidate Ron Paul:
www.holland4ronpaul.blogspo…

6 REACTIES

 1. Dit is prachtig nieuws. RP is waarschijnlijk de succesvolste libertariër in de geschiedenis.

 2. Tja, Ron Paul lijkt inderdaad nog ver weg om "de" kandidaat te worden voor de republikeinen. Zou het een zegen zijn als deze man president wordt van Amerika? Geef ‘m het voordeel van de twijfel zou ik zeggen! Alleen zie en hoor ik in het dagelijks nieuws niets over deze man!? Dat wijst mijn inziens erop dat het feest voor Ron Paul niet doorgaat. Met wensdenken alleen krijg je Ron Paul niet op het pluche. Maar toch vreemd dat de man niet opgemerkt wordt door het grote publiek? Misschien zou hij eens goed moeten kijken naar wat het Amerikaanse kiezersvolk werkelijk wil? Alleen dat zou dan beteken dat Ron Paul waarschijnlijk moet schikken en dat is ook weer niet de bedoeling? Lijkt mij. En enge glibbers zijn er al genoeg in the good old US of A! Het zou zeer wenselijk zijn voor Amerika en de rest van de wereld dat er in Amerika een nieuwe frisse wind gaat waaien en dat iemand op zoek gaat naar de noodrem en er ook nog aan wil gaan hangen!! Als je gelooft in lotsbepaling dan kan je met alle macht proberen om dat lot om te buigen, maar iets veranderen wat toch al vast staat is dat mogelijk? Daar moet je in willen geloven, net als in Ron Paul!

 3. [2]
  Weet je waarom ze hem niet in het nieuws behandelen? Omdat ze hardstikke bang zijn dat mensen te weten komen dat hij bestaat! Veel mensen in de VS weten niet eens dat hij bestaat, en hebben zich neergelegd bij het feit dat ze weer een clinton krijgen. Valt het je niet op: 8 jaar bush, 8 jaar clinton, 8 jaar bush, 8 jaar clinton? Er lijkt sprake te zijn van controle op het systeem, en dat is ook daadwerkelijk het geval.
  Maar in de VS hebben een aantal mensen dat goed door, en steeds meer mensen krijgen hetzelfde besef. Daarom is het ook de Ron Paul revolution.

 4. Wat mij zeer zeker opvalt is dat als republikeinen aan de macht zijn Amerika op oorlogspad is. Onder de democraten is het m.i. allemaal wat vrediger. Maar ik ben een mens en kan mij daarin vergissen!

  Maar Ron Paul vind ik geen man voor de huidige republikeinse partij? Misschien is dat het hete hangijzer voor een hoop kiezers en media? Ron Paul legt de vinger precies op de zere plek en dat is misschien niet wenselijk, vooral niet binnen de republikeinse partij?

  Wat er precies speelt in Amerika? Kweetnie? Dan zouden we in een straalblik richting Amerika moeten vliegen en horen hoe men er daar werkelijk over denkt. Van mij in ieder geval geen Ron Paul censuur! [3]

 5. [3] Is volgens mij begonnen met 4 jaar Bush, geen 8, van 88 tot 92 Bush Senior, dan Clinton.

Comments are closed.