Op de site: “Dit kan niet waar zijn” stond een excellente objectieve analyse over het gedrag van de NL-pers over Ron Paul. Paul is de libertarische kandidaat bij de Republikeinen. Hij verkondigt ideeën over vrijheid die niet in de kraam, of kennis, van de pers (Nederlandse EN Amerikaanse) te pas komen.

Ron Paul past niet in het geprogrammeerde gedachtepatroon van de socialistische pers.
Dus “doodzwijgen”is de klassieke oplossing!!

Een recente persoonlijke ervaring:
Omdat de “Amerikaankenner” een gesprek op TV had over de Amerikaanse verkiezingen, was ik zeer benieuwd of hij iets over Ron Paul zou zeggen mede naar aanleiding van het recordbreking fundraising succes van Paul. *)
Maar geen woord!
Daarom stuurde ik Charles een e-mail om te vragen hoe hij er over dacht.
Na 3 dagen nog geen enkel antwoord, maar dat kan natuurlijk nog komen. Dan hoor je het!

Het artikel op DitKanNietWaarZijn is heel verhelderend.
Iedereen kan daardoor zijn inzicht in het functioneren van de NL-pers verdiepen.
Zelfs los van dit geval “Ron Paul”.
—————————————————-
*) Zie: Wordt Ron Paul bewust door de Nederlandse pers doodgezwegen?
Op: www.ditkannietwaarzijn.info…

6 REACTIES

 1. Wat zijn de voor of nadelen van dat doodzwijgen in de Nederlandse pers?

  Het maakt toch niet uit of Ron paul het goed doet in Nederland!

  Het gaat erom dat hij in Amerika besproken wordt.

 2. Charles? Prins Charles van de lage landen? Die laat je wachten tot je een ons weegt! Als charles een fan is van Bush het gekkenhuis, dan is het toch duidelijk waarom Charles the face niet reageerd!

 3. [1] Het gaat ni Nederland niet zozeer om zijn persoon, maar om zijn ideeën. Als die worden bgelicht in Nederland dan zouden mensen wel een kunnen gaan beseffen dat ze absurde tarieven betalen voor diensten die ze niet eens willen hebben (de overheid). Dus een beetje de libertarische gedachtengang. En dat is iets wat de Nederlandse pers (opgeleid in staatsscholen, vaak ook werkend in of met staatsomroepen) niet graag wil hebben.
  Ze doen liever documentares over hoe slecht arbeiders het hebben in de USA. Doet me een beetje denken aan de docu die de russen ooit gemaakt hebben over dat slechte kapitalistische Nederland. Volop beelden van zwervers in steegjes.

 4. Ik ga zodadelijk eens even kijken wat die meneer Paul te vertellen heeft. Rechtstreeks, life. Ik denk niet dat er veel mensen op af komen, deze meneer stelt niet zo veel voor. Hij is immers niet vóór de oorlog in Irak.

 5. [5]
  De media coverage van de speech zelf was niet zo goed. En Ron Paul moet zijn PR mensen ontslaan die tijdens zijn speech die storende fotografen op het podium lieten.

  Het interview dat CNN na afloop uitzond was echter uitstekend:
  http://www.youtube.com/watc

Comments are closed.