Een excellent interview de dag na de rally in Philadelphia na een week waarin in één dag 4.2 miljoen dollar werd gedoneerd.

Deel 1:

Deel 2:

Het mag een wonder heten dat een dergelijk bescheiden mens als Ron Paul het zover heeft weten te schoppen. Zo blijkt maar weer dat er ook onder politici uitzonderingen zijn, weliswaar zeer, zeer dun gezaaid, maar toch. Go Ron !!

8 REACTIES

 1. "Iran has committed no crime"
  Huh?

  Fundamental mistake: Je kunt Iran niet met de Sovjet Unie vergelijken. Doodscultus vs. levenscultus: appels en peren.

  Iran gaat zijn dreigementen gewoon uitvoeren zodra ze de kans heeft. Khomeiny heeft al gezegd dat het hem niet boeide als Iran één groot strand zou worden, zolang de Islam maar mondiaal zegeviert. Hoeveel doden dat eist interesseert de reli-fascisten van de doodscultus geen bal. Allemaal martelaren, allemaal in het Walhalla. No problem. Praten is vragen om taqiyya, en dat krijg je dan ook. Hitler’s neutraliteitspact revisited.

  Precies daarom gaat RP het niet redden. Velen zien hem als een verrader, uitsluitend door deze dhimmytude. Irak/Iran doet hem de das om. En terecht.

  Jammer, want verder heeft hij gewoon gelijk, en is consequent gebleken. Maar als je je bereid toont om genuked te worden (ook al is het alleen maar omdat je de vijand niet begrijpt) toon je de bereidheid onderworpen te worden. En dat kost ‘m de kop.

 2. [2] klopt, hij zou beter zeggen in de trant van : ik weet ook wel dat die arabieren een zooi smeerlappen zijn, en ook onze aartsvijanden. Daarom zullen we ze nauwlettend in het oog houden en ons militair apparaat op peil houden om adequaat te kunnen antwoorden op een aanval. Maar als libertariër ga ik mijn vijand niet meer pesten dan strikt noodzakelijk. Zo lang de vijand niks doet doe ik ook niks.

  Daar zou ik durven inkomen. Het erkennen van de Islam als vijand echter blijft noodzakelijk.

  Toch heeft Ron Paul zoveel andere fundamentele libertarische standpunten dat ik als Amerikaan toch op ‘m zou stemmen.

 3. [3]
  Als ik mij niet vergis, dan bedoelt hij het precies zo, in welk geval het "klopt" van je "klopt niet" moet zijn. Hij heeft daar uitspraken over gedaan afgelopen zaterdag. Eens kijken of ik die terug kan vinden.

  [2]
  De ‘leiders’ van Irak zijn net zo gestoord als de huidige ‘leiders’ van de VS. Reken er echter maar op, dat als RP aan de macht komt, de VS zich niet op eigen grondgebied over de schoenen laten plassen door de steenvolkeren. Het gaat niet aan om andere landen aan te vallen.
  Ik zie niet in waarom Irak/Iran hem de das om gaan doen. Hij heeft de grootste aanhang onder de veteranen en ontvangt veruit de meeste donaties van de diverse legeronderdelen in vergelijking met de anderen (de D/C neocons). Daarnaast is meer dan 2/3 de ‘oorlog’ zat. Nee, dat wordt niet zijn probleem. Als er iets is dat hem de das om doet, dan is het bijvoorbeeld het feit dat het een intelligente man is en geen idioot. Of dat hij ge-elimineerd wordt, dan wel op andere manieren dwars gezeten wordt.

  RP heeft wat mij betreft gelijk; ARI is wat mij betreft niet veel beter dan de huichelaars en volksverlakkers aan de top.

 4. [5]
  Leesvoer voor de geinteresseerde. Dat geeft een beter beeld dan een interview, dunkt me.

  http://www.ronpaul2008.com/
  http://www.ronpaul2008.com/
  http://www.ronpaul2008.com/

  "If there is such a thing, a moral war is one that is only pursued in self-defense. Those who initiate aggression against others for the purpose of occupation or merely to invoke death and destruction are unforgivable and serve only to spread wanton killing."
  http://www.ronpaul2008.com/

  "However, we have no stomach for indiscriminate bombing in foreign lands when our actual attackers either killed themselves on 9/11 or are still at large somewhere in a country that is neither Iraq nor Iran. Defense of our homeland is one thing. Offensive tactics overseas are quite another. Worse yet, when our newly minted enemies find their way over here, where will our troops be to defend us?"
  http://www.ronpaul2008.com/

  "Military force is justified only in self-defense; naked aggression is the province of dictators and rogue states. This is the danger of a new "preemptive first strike" doctrine. America is the most moral nation on earth, founded on moral principles, and we must apply moral principles when deciding to use military force."
  http://www.ronpaul2008.com/

  http://www.ronpaul2008.com/
  http://www.ronpaul2008.com/

  http://www.lewrockwell.com/

  "Is Iran a nuclear threat? Not according to our own CIA, which says Iran is years away from developing nuclear weapons. This is not to say we should sit back as nuclear weapons proliferate in the Middle East. But we shouldn’t allow war hawks to wildly overstate the threat posed by Iran, as they did with Iraq."
  http://www.lewrockwell.com/

 5. [2] Waar komt deze moordlust toch vandaan bij iemand die zich als een vrijheidsliefhebber voordoet?

  Misschien heeft u nog niet begrepen dat ideologiën (zoals godsdiensten en Trotskisme ;-[ ) verhalen zijn om macht te bewerkstelligen. Als de moslimleiders werkelijk hun onzin van de ‘doodscultus’ geloofden hadden ze allang alle moslims in de regio opdracht gegeven zich op te blazen in bijvoorbeeld Tel Aviv.
  Het is in het voordeel van het systeem ‘islam’ om af en toe een paar mensen op te offeren voor de vooruitgang van de andere barbaartjes. Dat is iets anders dan je eigen land veranderen in een strand.

  De geschiedenis van Iran wijst nergens op agressie (afgezien van wat propaganda) en bovendien zijn de machthebbers zelf aan de macht gekomen vanuit het Iraanse volk en geen malle marjonetten zoals een Saddam. Die overigens ook al voor jan lul is opgehangen, daar kunnen we het toch over eens zijn. Of niet?

  Iets zegt me dat u die Rudy wel een hele toffe vindt..

Comments are closed.