Op 10 november j.l. vond voor een uitzinnig publiek van naar schatting een kleine 5000 mensen een rally plaats van Ron Paul, met een speciale plaats voor veteranen in verband met Veterans Day een dag later. De campagne van Ron Paul komt in een stroomversnelling terecht. En aangezien de campagne van Ron Paul door zelfbenoemde Nederlandse “Amerika-kenners” over het hoofd wordt gezien, vindt u hier een overzicht van dit event, bijgewoond door yours truly.

Op welhaast heilige grond, naast de Independence Mall in Philadelphia, werd in de snijdende kou een grote menigte enthousiaste mensen met een duidelijk brede achtergrond opgewarmd met diverse toespraken (o.a. Lew Moore, national campaign manager, Debbie Hopper, assistant campaign manager) en muziek van Rockie Lynne. De MSM was vertegenwoordigd met o.a. CNN, FOX en CBS.

Zoals in dit artikel eerder deze week op de Vrijspreker al werd aangeduid, wordt hij in de media genegeerd. Na het succes van de 5e november ziet het er naar uit dat de MSM in de VS toch eieren voor hun geld gaan kiezen. Iemand die 4.2 miljoen dollars gedoneerd krijgt, zonder er zelf een vinger naar te hebben uitgestoken, en daarmede in één klap recordhouder is bij de Republikeinen, trekt in ieder geval aandacht. Money talks. De resultaten mogen er zijn, getuige dit live-interview afgenomen door CNN direkt na de rally:

Op de lokale FOX:

Op de lokale CBS (“One of the hottest names in politics today”):

Een handvol artikelen:

New York Times
CBS artikel
Pittsburg Live artikel
Daily American artikel

De speech van Ron Paul:

deel 1:

Klik hier voor deel 2 t/m 5

Een indruk van de menigte:

KLIK

Het zal interessant zijn om te zien hoe zich e.e.a. gaat ontwikkelen en wanneer de Nederlandse “experts” deze unieke persoon “ontdekken”. Wordt vervolgd, hier op www.vrijspreker.nl !

9 REACTIES

 1. Ron Paul’s campagne gaat over ideeen die zo slecht liggen (zie video’s) bij de sjoosjalistiese media in Nederland (of Vlaanderen) dat hij zo lang mogelijk zal worden doodgezwegen. De media kennende willen ze het liefst Amerikaanse verkiezingen, zoals burgemeesterverkiezingen in Utrecht. Dus kiezen tussen Billary Clinton of Obama Sin Laden…

 2. [1] Klopt. Zelfs op NUjij waarop de Vrijspreker artikelen worden doorgelinkt, zien we dat artikelen over Ron Paul regelmatig door de redactie van NUjij worden verwijderd van de lijstMeest Gewaardeerde.
  Vooral als een artikel dreigt op de voorpagina te komen.

 3. [2]
  Ik ben benieuwd hoe lang de media in Medeland het nog droog kunnen houden. Ron Paul gaat nu pas beginnen met het uitgeven van het ingezamelde geld in een handvol belangrijke staten. Het ligt voor de hand dat zijn populariteit verder zal stijgen en dat de MSM meer aandacht aan hem zullen moeten besteden om het niet al te opvallend te maken. De situatie is wat dat betreft totaal anders dan -zeg- een half jaar geleden. Wat wel opvalt is dat er eerst een lading geld voor nodig was om die geloofwaardigheid te kweken. Geld dat in het geval van RP van tienduizenden mensen kwam, terwijl het bij anderen om kleine aantallen gaat, vnl. lobbyende bedrijven en interest groups. Daar reppen ze dan weer met geen woord over, de MSM. Zo is het altijd wel iets..

 4. [5]
  Uhuh, "aardige dingen" die totaal niet in het straatje passen van de centralisatie/bureaucratisatie in deze EUSSR-superstaat.

  Dubbel zoveel reden voor de media dus om RP aan deze kant van de oceaan te verzwijgen.

  Ik had zijn speech in Philly live via internet gevold en ik kan u zeggen; hoe vaker hij spreekt hoe sterker zijn speeches worden. Deze was zijn beste tot nu toe IMO en ik heb er inmiddels vele tientallen van gezien.

  Zijn billenkoek richting Ben Bernanke vorige week was ook hilarisch te noemen ware het niet dat het eigenlijk bedroevend is wat de Fed nu doet.

 5. [5] Tsja hij zegt idd wel aardige dingen (kende m niet echt) maar er zitten wel een paar vreemde luchtjes aan die man.

  Zijn redelijk anti-semitische en pro-arabische standpunten zijn opmerkelijk. Daarbij worden libertaire ideeen vermengt met een soort ‘eigen volk eerst’ oproep. Hij wordt dan ook al omarmt/geconfisceert door groeperingen als Stormfront (White Pride World Wide) [zie: stormfront.org/forum].

  Daarbij alles wel erg isolationistisch & anti-globalistisch. Een beetje terug naar de middeleeuwen met die man …

 6. [7]
  anti-semitisch: waarom? Omdat hij weigert Israel nog langer te soepsidieren, net als alle andere landen ?

  pro-arabisch: waarom ? Omdat hij tegen de oorlog in Irak is en Iran niet wil bombarderen ?

  eigen volk eerst: waarom ? Omdat hij de VS wil beschermen tegen buitenlandse elementen ? Of omdat er een paar stormtroepers zijn die wat in zijn ideeen menen te zien ? Net zoals er ook Democraten en anarchisten zijn die wat in hem zien ?

  isolationistisch: waarom ? Omdat hij de grenzen beter wil beschermen ? Of omdat hij open staat voor handel met alle landen, inclusief Cuba etc., de landen die op dit moment geboycot worden door de huidige regering, zoals dat al jaren lang het geval is ?

  anti-globalistisch: waarom ? Omdat hij vóór vrije handel is? Wat bedoel je precies?

  terug naar de middeleeuwen: waarom ? Omdat de man geen andere landen wil lastigvallen, zoals nu de mode schijnt te zijn ?

  Mag ik je verwijzen naar http://www.vrijspreker.nl/v… reaktie 6 en 7 voor wat leesvoer ? En naar http://www.ronpaul2008.com , waar je meer standpunten van Ron Paul kunt lezen ?

Comments are closed.