Ik greep net een staartje van het bericht. Islamitische scholen frauderen..

Er schijnt op grote schaal te worden gefraudeerd door Islamitische scholen. Scholen brengen reizen in rekening die helemaal niet gemaakt zijn. Er staan docenten op loonlijsten die helemaal nooit op die scholen werkzaam zijn of zijn geweest. De onderwijsinspectie is tot deze conclusie gekomen na een uitvoerig onderzoek. De reactie van een schooldirecteur was nog erger…. Hij kwalificeerde de uitkomst van het onderzoek als “een mening”. @#$%^& EEN MENING!!! U hoort het goed. Een door de onderwijsinspectie uitgevoerd onderzoek! Hallo… Zijn we d’r nog. Of bent u alvast een kopje thee aan het drinken om te voorkomen dat er stappen richting de frauderende scholen worden genomen.

6 REACTIES

  1. Ssssst… niets van zeggen, anders radicaliseren ze. Ies rassiesme. Nog een kopje rooibos?

  2. Goede integratie! Graaien bij de overheid, fantastisch! Dat doen al die kaaskoppen toch ook?

  3. Nou, erger dan een islamitische leraar die geen onderwijs geeft, is natuurlijk eentje die wel "onderwijs" geeft, lijkt me.

  4. …carrière maken!

    En kannepoek is een lekkere pannekoek in de koekenpan….. [4]

Comments are closed.