Daarvoor zorgt de socialist Jan Marinus Wiersma die op kosten van de belastingbetalers in het Europese Parlement besluiten neemt namens het Nederlandse volk.

Jan Marinus wil de BTW op condooms terugbrengen van 6 naar 5 %!

Die 5 % is namelijk het minimum dat de bazen in de EU hebben bepaald.

Jan Marinus is volgens de Metro de voortrekker om de BTW in de hele Eu tot een minimum (wat is dat?) terug te brengen om zo AIDS en HIV te stoppen.
In de EU zij hem vergeven dat hij zich op onze kosten ook met andere landen bemoeit. Hij heeft daar kennelijk tijd voor. EU-parlementariers uit Duitsland, Bulgarije, Griekenland en nog 23 andere landen proberen immers ook de dienst in Nederland uit te maken.

Primair gaat het natuurlijk voor het Nederlands landsbelang om condooms dat ene procent goedkoper te maken. En wie weet, is het daarna misschien wel mogelijk om ook nog wat van dat minimum van vijf procent af te knabbelen. Maar dat is dan weer een taak voor vele jaren.

En als dat lukt dan krijgt de belastingbetaler ruime waar voor zijn jaarlijkse betaling van ruim 100.000 euro PLUS goede pensioenvoorziening, PLUS onkostenvergoeding aan Jan Marinus, waarvan die dan een sober leven kan leiden.

6 REACTIES

  1. Aids en HIV stoppen door belastingvermindering? wat een goed idee!

    Jan Marinus Wiersma zou er eens bij mogen stilstaan hoeveel problemen er dan wel niet zouden opgelost worden indien er NERGENS helemaal geen taksen op geheven zouden worden!

  2. Ja, leuk nog een extra BTW tarief. Of gaan we die andere van 6% afschaven/verlagen?

    Ben bang van niet en dus gaan we straks i.p.v. 1 euro per condoom 0,99 euro betalen. Maar moeten wel alle kassa systemen etc. worden aangepast aan dit nieuwe BTW tarief. En dat wordt natuurlijk weer verhaald op de burger.

  3. Ideetje voor Jan Marinus: gezien dit slappe ge..weet wel, kunnen we de condooms ook 1 % kleiner maken, zodat de prijs 1 % kan dalen

  4. Het enigste wat jammer is dat de ouders van Jan Marinus Wiersma zich niet konden beheersen en een gedrocht als dat figuur niet met de morning after pil te lijf zijn gegaan.

Comments are closed.