Iedereen kan weer veel leren uit de controverse die nu in de openbaarheid gekomen is tussen Jan Peter Balkenende en Ben Bot.
De zwendel druipt er van af.

Ben Bot, beweert nu (slap) dat Jan Peter hem met het “mes op de keel” de uitspraak liet herroepen dat de inval in Irak achteraf gezien onverstandig was.

A) Ik heb nooit begrepen dat Jan Peter een messentrekker was. Heeft hij wel een wapenvergunning?
B) Nu begrijp ik nog beter waarom Jan Peter een onderzoek naar de Irak-redenen met alle geweld tegenhoudt
C) Ik begrijp nog niet waarom Wouter Bos en de PvdA hun kiezers hebben bedrogen om Jan Peter te beschermen. Welke prijs zou daar nu tegenover hebben gestaan? Iemand een idee? Alleen het baantje van Minister van Financiën lijkt me een te lage betaling.

Natuurlijk is Ben Bot een slappeling die zijn baantje stelde boven een eerlijke koers. Christen Democraten onder elkaar!

Natuurlijk had Ben toen moeten aftreden.
Maar eveneens zou Jan Peter nu moeten aftreden.

————-
Ben Bot was “Vrijspreker-Politicus van de week in week 40 (2006)*) en ook onder “Ben Bot” kun je op de Vrijspreker nog veel heldendaden van hem vinden.
Dito over Jan Peter Bakenende

*) ZIE: www.vrijspreker.nl/vs/item/…

3 REACTIES

 1. Politiek is per definitie ziek. Echter zij is zo ziek dat de meeste mensen zich hier bij neerleggen. Neem nu deze week:
  – ‘burger’meester Leers CDA , blijkt een van zijn wethouders 3 jaar aan een (chantage) lijntje te houden over diens financiele situatie.
  – De NAVO, kon zich niets meer herinneren dat er een einddatum voor Uruzgan deelname was in 2008. En die 2010 was ook even niet zo duidelijk.
  – stiekem wordt een EU referedum uitspraak naast u neer gelegd en het tegendeel gedaan.
  – en dat zelfde slag, bepaalt hoe u moet leven, waar u overdreven extra voor moet betalen,
  en wat doet u??
  legt u zich er ook bij neer, of stuurt u de Vrijspreker link wat vaker door?

 2. nachtwaker

  politiek = …

  – Get all the fools on your side and you can be elected to anything. –

 3. Mes op de keel is een heilig woord.

  Dit was wat de katholieken zeiden over ons nederlanders, bij de ondertekening van de vrede van Münster.

  Ben Bot is voor zover mij bekend niet bekend met het Woord van God inzake de ketterij die de Christen Democratie is. Zonder Bijbelkennis is het lastig deze hypocratie te ontmantelen. De Bijbel verhaald over het Sanhedrin, waar Jezus Christus democratisch verkozen werd naast Barrabas. Barrabas won de verkiezingen, dus democratie kan enkel gesteund worden door de Anti-Christ. De Anti-Christ is het Vatikaan, dus de cirkel is rond.

  Probleem hier:
  Hoogverraad door alle politici.
  Oplossing:
  Begrijpen van de politieke gevolgen van het pamphlet toegeschreven aan Baron Capelle tot en den Pol, en de gedwongen ondertekening van de Concordats door Koning Willem 1. Men kan geen koning zijn in Europa zonder toestemming van de Paus. 3 Jaren na de ondertekening van het Concordat met de Inquisitie krijgen we de belgische opstand.

  Verraadde Koning Willem 1 zijn eigen land? Verklaarde zichzelf half zo rijk als die had kunnen zijn? Men weet niet wat voor leugens het huis van Oranje heeft te verdragen, maar als ik mijn eigen huis verraad, zodat mijn huis opgesplitst wordt, ben ik waarschijnlijk besotemieterd.

  CDA krijgt haar stemmen, omdat de katholieken in Nederland op het CDA moeten stemmen van hun pastoors. Circa 3 miljoen katholieken, waarschijnlijk ook met een hogere opkomst als de rest van het land, want de katholieken nemen het niet zo nou met Jezus Christus.

  Onbegrijpelijk dat iedereen hier in trapt.

  Christen Democraten en het Sanhedrin…
  Kijk, dat katholieken dit geloven, dat snap ik, want die mogen de Bijbel niet lezen. Maar dat die andere mensen er aan mee doen, het blijft een mysterie. Democratie is zo corrupt als de ziekte, want de media propanda met wat loze beloftes van lijsttrekkers bepaald de uitslag.

  ….

Comments are closed.