NL-regering (30 nov): “Kabinet wil democratie versterken”

LSR: Libertarische Schaduw Regering: “Democratie” lijkt wel het super van alle idealen. Het is echter een grote truc van politici om meer macht voor zichzelf te creëren. Het maakt voor een individu helemaal geen verschil of hij in flarden geschoten wordt in opdracht van een democratie of van een dictator.

Het wordt hoog tijd dat mensen leren wat een democratie nu echt is!

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST


———————————

4 REACTIES

 1. Een zinvolle discussie.
  Goed, ik zal beginnen:
  Democratie is een duur woord voor overleg. Athans, zo was het in het oude Athene, waar de Grieken, of Atheners zo u wil, met overleg bepaalde, wie het beste zou functioneren in de verantwoordelijke positie van politiek dienaar voor de gemeenschap. Later zijn de Romeinen de Democratie gaan toepassen in hun bestuur, en dankzij deze Roomse Democratie ontstond de eerste Keizer in Europa, Ceasar. Interessant dat Julius Ceasar in deze Romeinse democratische staat aan de macht kwam op dezelfde manier als Adolf Hitler, met ook wat moorden hier en daar.

  Het Romeinse rijk werd echter bijna vernietigd, lees Democratie, en de Pontifex Maximus maakte de slimme strategische beslissing om Paus te worden. Deze mocht Keizer van Europa blijven tot aan zijn dood, waarna deze democratisch gekozen werd door de Kardinalen. Zo zien we een Democratische regering in de Middeleeuwen, waarin de mensen in het gareel werden gehouden met de Heilige Inquisitie voor eenieder die de democratisch gekozen Paus niet erkende als de Keizer van Europa en elders. Zo werd 2000 jaar democratie gehouden, maar helaas, toen kwam de Reformatie. Het einde van de Democratie werd ingeluidt door mensen als Erasmus, Tindale, Luther, Calvijn. Het juk van Rome werd van veel Europeanen geworpen, wat logisch resulteerde in een Gouden eeuw voor Nederland. Dit duurde ruim 100 jaar, want Rome wilde Democratie terug in Europa. Beslissende factor in het herstellen van de Democratie was Napoleon Bonaparte, die de Democratie herstelde in Europa. Sedert Napoleon begint men in Duitsland weer aan de kerken en kathedralen te bouwen, en ook in Nederland werden vele contra reformatorische stromingen zo populair, dat de roomse Democratie opnieuw de overwinning behaalde. Nog meer Democratie kwam er door Adolf Hitler, want door deze paap werden de Europeanen gedwongen hun intellectuele ontwikkeling geheel in handen te geven van de intellectueel gefundeerde Jezuïeten orde, terzijde ondersteunt door de historische inquisitie legers van Dominicanen en Franciscanen.
  Vandaag de dag is er dagelijks Rooms Katholieke Propaganda in de nederlandse journaals op de TV, met betrekking tot verering van de Roomse Kardinaal Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Pinksteren, Zondag. Alles is papisme wat de mensen op internet publiceren aan politieke bedenkingen, ik hoop dan maar dat op vrijspreker dit eigen graf niet wordt gegraven…

  Tot zover de historische context.
  De technische context van de Democratie is behalve het dagelijks ontkennen van de Reformatie door alle door Rome gecontroleerde media, de vertrouwens truuk. Door Democratie menen de mensen dat ze enige invoed hebben op de politiek. Dat is natuurlijk niet zo, want het parlement steunt de oorlog in Irak, terwijl 90% van de bevolking steunen van die oorlog niet nodig vindt. Ook ten aanzien van de Europese Unie, ziet men dat het volk een geheel andere mening heeft als de Politiek. Volgens mij is het wel met de meeste beslissingen zo.

  Persoonlijk boycot ik deze landverraders. Ik kan dit, omdat ik onderzocht hoe de leugens der staat onderbouwt zijn, te beginnen met het pamflet van Baron Capelle tot aan den Pol, voortgezet door het Concordat met het Vatikaan door Koning Willem 1 en de sabotage op onze Nederlandse Grondwet, het Plakkaat van Verlatinge, door Jan Roothaan in ongeveer 1780. Protestant betekend heden Rooms Katholiek met andere naam. Christenen zijn degenen die de leerlingen van Jezus Christus vervolgen door hypocratie, moord en geschrift.
  Ik vraag me af of JP Balkenende lid is van Opus Dei… Ecclesia Lodge, dat zal wel niet. Vrijmetselarij is moelijk te herleiden tot het Vatikaan, door de lagere graden tenminste. Vanf de 33ste graad is de Vrijmetselaar meestal Jezuïet of lid van Opus Dei, want dan verdien je meer geld.
  Nouja, ik jaag liever wat papen over de kling. Voeten wassen in opdracht van de Staten Generaal. Nostalgie naar de stichters van dit land, leve de Geuzen. Voor eenieder die het Vatikaan begrijpt, zal weten dat het plan is, de nederlandse taal geheel te vernietigen, want ze is gebaseerd op de eerste Bijbel vertalingen, die nu verboden boeken zijn. Onlangs vond ik nog een Geneva Bijbel, maar die ga ik hier niet linken, anders moet ik em zelf gaan uploaden ergens. De huidige nederlandse bijbels zijn vertaald door Ridders van Malta, Vrijmetselaars, Katholieken, en bevatten zoveel propaganda, dat ze meer kwaad dan goed doen. Het woord gemeente is vertaald met kerk, sabbath is vertaald met sabbath-dag, zodat de Rooms Katholieke Zondag per wet in Nederland functioneert. Ik vindt het zo grappig dat papen op hun door wet verplichtte zondag ontkennen dat Nederland geregeerd wordt door het Vatikaan…
  http://concordatwatch.eu/
  http://www.priestsofdarknes
  http://www.byzantinesacreda

 2. Aan Geusje hebt het over balkenende of die lid is van Opus dei.
  Nou vroeg ik me af neem aan dat je er beetje in verdiept hebt, of er ook duidelijke lijnen zijn vanuit vrijmetselarij naar de 2 de kamer en wie allemaal en is daar ook soort van schema van qua graden??

  dank u vrindelijk

 3. [1] Nou, je haalt hier nogal wat boven.
  Interessant om meer over te leren.
  Bedoel je dat het er (onder andere) op neer komt dat er zo’n grote (beslissende?) rol gespeeld wordt door het Vaticaan?

  Weet je ook iets over welke rol het Vaticaan gaat spelen in het Hernoemde Grondwet Verdrag dat de politici de volgende week in Lissabon willen gaan tekenen?

 4. Hallo Hub,

  Niet zo eenvoudig te begrijpen voor een redelijke simpele ziel als ik. Echter doet het mijn vermoeden ten zeerste versterken dat het in "den haag" allang niet meer gaat zoals de overgrote deel van de bevolking het zou willen. Ik laat me hersenen kraken en ga verder spitten op de site en de andere linken die ik eerder heb mogen ontvangen. Ga zo door, ik stuur de link al enige tijd mee in mijn e-mails. Het moet en kan anders in dit land! Thanks!

Comments are closed.