zaterdag, 8 december 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR*): Wij weten betere bestemmingen. U ook?

NL-regering (22 nov): Overheid geeft dik miljoen euro belastinggeld aan internationale cultuurprojecten waaronder een database voor cultureel erfgoed, tentoonstelling van wereldreiziger Maria Sibylla Merian en over”de Romeinse ‘upper class’ in de 1e eeuw v.Chr.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Allemaal leuke dingen. Maar er zijn wel belangrijker en dringender zaken om geld aan uit te geven. Nog los ervan dat er voor dergelijke zaken helemaal geen belasting mag worden geïnd. Die laat je over aan privé ondernemers .

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST


———————————

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Cultuur
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.