De onweerstaanbare drang van politici om hun maakbare- en kneedbare fantasiewereldje zodanig te hervormen dat er niet 1 ongeluk of calamiteit meer zal voorkomenen en waar niemand meer ongelukkig of te dik is heeft de afgelopen tijd de volgend gebodjes/verbodjes/dringende aanbevelingen voortgebracht.

Voortaan is hoerenbezoek zonder het gebruik van condooms niet meer toegestaan terwijl dezelfde hoeren vanaf nu geen pooier meer mogen hebben.

Verder wordt het zogende moeders dringend door de Kamer aanbevolen om vooral langer de borst te geven, dat is volgens de daartoe deskundige kamerleden beter voor het kind en mogen winkels niet meer zomaar op zondag open zijn omdat de kleine middenstand nodig door politici moet worden beschermd. Niet alleen dat de staat 80% van mijn inkomen achteroverdrukt, nu gaan ze mij ook nog vertellen waar en wanneer ik de overige 20% mag uitgeven en dat is dan door de weeks bij de kleine middenstander.

Verder willen politici niet dat er nog snoep bij de kassa wordt aangeboden omdat ik dan wel eens in de verleiding zou kunnen komen om zulks te kopen terwijl dat helemaal niet goed voor mij is.

Laatst een VVD-kamerlid horen orakelen voor de radio dat in de openbare ruimte de roltrappen zouden moeten worden verwijderd zodat mensen meer lichaamsbeweging krijgen door trappen te lopen.

Dit is zomaar een kleine willekeurige greep uit de oogst van de afgelopen paar weken waaruit weer eens blijkt dat wij door een stel volslagen waanzinnigen worden geregeerd die leven in een autistisch fantasiewereldje waar de bevolking als redeloos vee blind rondstrompelt en steeds de politici nodig heeft om de juiste weg naar het licht te wijzen, voor de eigen bestwil uiteraard.

In werkelijkheid steekt men een middelvinger ter grootte van een duizendjarige eik naar deze hersenbeschadigden en doet verder precies waar men zin in heeft. Hoeren zullen het zonder condoom blijven doen en er een pooier op na houden als ze daar reden toe denken te hebben en moeders zullen hun kinderen al of niet de borst geven en dat zolang als zij het zelf nodig vinden.

En ik laat mij niet dwingen om bij kleine middenstanders te kopen als ik daar geen zin in heb en of ik de trap neem of de roltrap maak ik nog steeds helemaal zelf uit.

Het laatste VVD-congres toont perfect aan hoe volledig politici zich van de werkelijkheid hebben geïsoleerd. Zo’n congres bestaat uitsluitend uit figuren die via de partij een onzinbaantje bij de staat hebben weten te ritselen of types die dat nog hopen te doen, kortom partij apparatsjiks zoals Kroes, Wiegel, Nijpels, Jorritsma en de rest van die politieke rioolratten en die waren het onderling roerend met Den Leider Rutte eens dat de crisis in de partij nu echt over was.

In de echte wereld blijft er van de VVD weinig meer over maar dat is de echte wereld en daar hebben politici niets mee te maken.

17 REACTIES

 1. Ik was van plan om morgen gewoon punaises te kopen. Maar, twijfel, twijfel… ik denk dat ik toch maar eerst een brief naar de overheid schrijf, voordat ik de verkeerde koop. Want welke zijn nou de meest veilige, voor het geval je er per ongeluk op gaat zitten? En als er nog geen onderzoek naar is gedaan of ze het dan zelf zouden willen uittesten. Zal er nog bij vermelden dat het van belang is voor alle burgers. Voor "onze eigen veiligheid" uiteraard en die van onze kinderen!

  Hoeveel merken punaises zijn er wel niet te koop…

 2. En dit is nog maar het topje van het topje van de ijsberg van onzinmaatregelen. Ik ben ooit begonnen om al de onzin eens bij te houden door het beter knip- en plakwerk uit de digitale kranten e.d. Onbegonnen werk, je hebt er een dagtaak aan.
  Je hebt helemaal gelijk: politici zien ons als kleine kinderen die zonder hun hulp (lees dwang) zouden verworden tot dikke, rokende, zuipende, vretende luie, CO2-uitstotende condoomloos neukende mannen en vrouwen.
  Waarmee aangetoond is dat politici er een heel negatief wereld- en mensbeeld op nahouden. Een geval van projectie?

 3. [2] "dikke, rokende, zuipende, vretende luie, CO2-uitstotende condoomloos neukende mannen en vrouwen" zijn slechte werkpaarden/slaven. Zou het daar om te doen zijn? Want dan hebben we het namelijk wel over de potentiele winsten van de elite. Dus toch iets wat politicie, als schoothondjes van deze elite, aangaat.

 4. Morgen 11 dec. is het trouwens de laatste kans om te demonstreren tegen dit achterlijke(!) kabinet m.b.t. het zelfzuchtig doordrukken van de EU grondwet. Want, zoals bekend, op 13 dec. gaat "Der Balk" tekenen.
  Demonstratie is op ’t Plein (vlakbij het Binnenhof) in Den Haag en begint om 12.00 uur.

 5. [1] Perspicere op maandag 10 dec.17:22
  Onderzoek naar punaises? O.K., maar dan wel "wetenschappelijk" onderzoek, hoor!

 6. Over regels gesproken:
  Gisteren was "Demolition Man" op tv.Is gewoon een stomme actie film he?
  Nou, eigenlijk zit er een gigantische boodschap in verwerkt (net zoals "Top Gun", die over homosexualiteit gaat)!
  Let vooral op de details, bijvoorbeeld dat men in die tijd denkt dat schelden veroorzaakt wordt door onzekerheid. Daar aan kun je zien dat de film tegen censuur is.
  Deze film is in mijn ogen een meesterwerk.

 7. [7] Het is inderdaad een satire op politieke correctheid. Sowieso zijn heel veel ogenschijnlijk oppervlakkige Hollywoodproducties aanzienlijk scherper dan ze in eerste instantie lijken. Zelfs in Star Wars
  (deel 3) wordt getoond hoe een democratie zichzelf op democratische wijze opheft. "Niet met geweld, maar met applaus", zoals de prinses Padmé constateert.
  Maar in een wereld die enerzijds links politiek-correct is en anderzijds vol schijnheilige religieuze moraal, moeten regisseurs, net als in de Sowjet-Unie destijds, hun boodschap verpakken. Voor de kunst is dat trouwens alleen maar goed, want moralistische films met een direct boodschap zijn zelden meesterwerken, voor ons dagelijks leven is dat helaas wat minder aangenaam.

 8. [6]
  O ja…het hele kabinet mag van mij op een zeer wetenschappelijke manier op al die punaises gaan zitten hoor 😉
  Ik zal er niet over klagen.
  Want dat pluche zit sowieso véél te zacht. Eenmaal genesteld en ze krijgen ineens een hoop kapsones.

 9. Heren,
  Hoe is het nou, politiek is toch niets anders dan de leugen van gisteren, brengen als de waarheid van vandaag.
  Hoe leuk wordt het gecummuleerde eigenbelang niet gezien als landsbelang.
  Maar ja, we hebben er zelf voor gekozen zo wordt ons meermaals voorgehouden wanneer een van die malloten het woord kiezer weer eens in de mond neemt, ook al was het alleen maar om aan te geven dat klapvee ook een funktie heeft in deze maatschappij.

 10. Tjaah..!!??

  Hoe je het ook wend of keert…; 80 procent van deze Mongolen-bevolking blijft toch deze opper-mongolen mandateren (via de stembus!)

  Dus wie zijn nu uiteindelijk de Freaks??

  Waar ik me het meest zorgen om maak: als ik op het Hoernaal beelden zie van een congres van het CDA/of VVD/of PVDA..

  En ik zie dan een ZAAL VOL met DUIZENDEN supermongolen…

  die (nog steeds) vol overgave..LID ZIJN VAN DEZE PARTIJEN.., en deze partijen VOL overgave.. blijven (onder)steunen!

  Op dat moment besef ik mij dat de Race vollop gelopen is!

  en dat er hier geen BARST gaat veranderen!! Het is jammer maar helaas: HIER (in NL) wordt/komt dus NOOIT: een republiek, een revolutie, libertatisme, conservatisme, (directe) democratie, waarlijke oppositie, weerwoord, verandering, bevrijding, volksopstand, whatever..!!

  Our ultimate goal in life: kankeren/mopperen/protesteren op (diverse) fora’s/Blogs..!!

  En alles & allemaal met (de vergeefse!!) hoop dat wij de grote massa (ooit) zullen bereiken!

  ..en bewegen..!!

  Niet dus!!
  ..en bewegen..!!

 11. [12] Het merendeel van die 80% is mentaal murw gemaakt. In de VS zie je bijvoorbeeld dat het nieuws zowat constant gaat over uitspatting van Britney Spears etc en niet over het ECHTE nieuws. De meesten weten het niet eens. Gisteren nog een leuke discussie gehad met een milie-collega. Toen ik haar uitlegde dat door die hele co2 hype een veel groter en gevaarlijker milieuprbleem, het dumpen van giftigwe stoffen door de industrie, in de schaduw kon blijven werd het heel stil aan de andere kant.

 12. [6] ik zou die punaises kiezen waar de meest uitgebreide bijsluiter bij zit.
  wel ook nog even opletten dat het kopje van de juiste milieuvriendelijke, niet giftige kleur is voorzien

 13. [15] Ja op eigen risico.
  Het maakt dat je constant de neiging vertoont om de grootste onzin uit te kramen en dit anderen op wil dringen.
  Na verloop van tijd wordt de druk op de hypofyse dusdanig groot dat je CDA moet eten om je laatste jaren rustig in een soort vegetatieve staat door te brengen.
  Tevens is een causaal verband ondekt tussen CDA en PVDA, waarbij de laatste slechts leidt tot een versnelling van de vegetatieve fase.
  Snap je het nog??
  zo ja, dat is dan Politiek

 14. geloof je nou zelf dat het eerlijk gaat met die verkiezingen
  het is allemaal politieke shit we worden allemaal gewoon keihard in de zeik genomen en ze blijven maar door gaan het word gewoon tijd om in opstand te komen ik begrijp nog steeds niet dat al die nederlanders dit nog steeds pikken iedereen moet gaan stoppen met betalen met werken wat denk je als half nederland zijn baan stil legt daar gaat de kamer kapot aan en dat mag van mij wel een ker gebeuren dan voelen zij is wat een dikke 60% van de bevolking dagelijks voelt om altijd maar weer elk duybbeltje tie keer om te moeten draaien voor die eindelijk uitgegeven kan worden al die alleen staande moeders al die mensen die hard werken met 2 inkomens ga zo maar door het is niet normaal hoe die aangepakt worden

Comments are closed.