Om al vast duidelijke consequenties aan te tonen van het verraad dat gisteren is gebeurd door het tekenen van het Lissabon verdrag, plaatsen we hier twee reacties bij het artikel Balkenende – Verrader*).

De spijt kan nu beginnen, tenzij je kans ziet de ratificatie tegen te houden.

The new European Union – the Empire Returns?
“With the signing of the Lisbon Treaty on December 13, 450 million people are now under a new, single government, called the European Union, headquartered in Brussels. Individual countries like Britain and France are yielding their national sovereignty to a new Über-nation. Without ever putting it to a vote of the people, the ruling classes of Europe have pushed through a constitution under the heading of a “treaty,” because it was voted down in the form of a Constitution by the people of France and the Netherlands two years ago.”
———–
En lees ook:
EU Leaders Castrate Their Electorates
“EU leaders gathered in Lisbon on Thursday to sign the new European Treaty, hoping to put two difficult years behind them after French and Dutch voters rejected the European constitution in 2005. By presenting the new agreement as less than a constitution, many European governments have been able to argue that it does not need to be presented to the electorates in referenda.”
en
These Boots Are Gonna Walk All Over You
“Today the European Union leaders signed the Lisbon Treaty. This treaty gives the EU the constitutional form of a state. These are the ten most important things the Lisbon Treaty does:

1. It establishes a legally new European Union in the constitutional form of a supranational European State.
2. It empowers this new European Union to act as a State vis-a-vis other States and its own citizens.
3. It makes us all citizens of this new European Union.
4. To hide the enormity of the change, the same name – European Union – will be kept while the Lisbon Treaty changes fundamentally the legal and constitutional nature of the Union.
5. It creates a Union Parliament for the Union’s new citizens.
6. It creates a Cabinet Government of the new Union.
7. It creates a new Union political President.
8. It creates a civil rights code for the new Union’s citizens.
9. It makes national Parliaments subordinate to the new Union.
10. It gives the new Union self-empowerment powers.”
——————————————–
*) www.vrijspreker.nl/vs/item/…

8 REACTIES

 1. Als we denken aan de totalitaire besmetting van de meeste politici (elk probleem moeten wij oplossen middels wetten en belastingen), hun neiging verantwoordelijkheden af te schuiven naar hogere organen en de trorenhoge schulden die landen, steden, bedrijven en individuen hebben, dan lijkt mij dat we de geboorte meemaken van een totalitait gedrocht dat niemand meer in de hand heeft.
  Het ‘feest’ in Lissabon maakte ook een uitermate geforceerde indruk. Echte blijdschap was het niet, het leek eerder op een feestje van een stel samenzweerders.
  Welk persoon zal president worden?
  Ik wil helemaal geen president.
  Vreemde constructie: een president boven ons koningshuis!
  Daarmee is Oranje weer naar het stadhouderlijk niveau teruggekeerd.
  Maakt praktisch vermoedelijk weinig verschil.

 2. En het gaat nu snel bergafwaarts:

  EU Launches Propaganda Radio
  "Radio fans will from next year onwards be able to tune in to a new pan-European station, to be set up by a multinational group of broadcasters and funded by the European Commission.

  The ‘European Radio Project’ (ERP) – a consortium of 16 radio stations from 13 member states – will from April 2008 onwards bring programmes "from a European point of view," […] The project, to be officially signed off this Friday (14 December), will see the ERP group jointly producing daily half-an-hour EU "hard news" shows, weekly magazines and coverage of big European cultural events."

  Uiteraard betaald door de te indoctrineren burgers:
  "The euro-radio project will be primarily financed by the EU Commission, […] The ERP consortium won the tender and will now pocket ¤5.8 million per year of subsidies for its pan-European shows, which comes down to a daily amount of ¤ 15.890, commission sources said."

  http://www.brusselsjournal….

 3. Wat macht kan doen met mensen

  En dat er hier nou geen enkele acties op volgens vind ik onbegrijpelijk. Er moet toch wel een anti-EU organisatie zijn die de mensen kan bereiken ?

  En niet alleen in Nederland, maar in alle europese landen is het stil. Is de groep die deze zwendel doorheeft dan zo ontzetten klein ?

  Of interesseert het gewoon niemand en iedereen vind het wel best zo op deze manier. Af en toe even klagen over de hoge belastingen en het slechte weer en we gaan weer fijn aan het werk.

 4. [4] Ik denk dat de gemiddelde europeaan (bestaat die?) niet het gevaar ziet vanwege de figuurlijke afstand en de abstractheid. Pas als mensen het (letterlijk) in hun achtertuin gaan merken, bijvoorbeeld door de europeesche norm over de maaihoogte van hun gazonmaaier, dat men dan wellicht wakker wordt. Het ridicule voorbeeld is 2-ledig: eenerzijds is het zeer denkbaar dat brussel zoiets gaat bedenken en anderzijds verhult het het ware kwaad: de grauwe eenheidsworst van belastingbetalend gepeupel dat men van ieder individu wil maken.

 5. Wat dacht je van een Europleuro belasting! Denk maar niet dat de Eu-leiers ons vergeten! [5]

 6. WAC Ireland – Help Save Europe!
  http://www.wiseupjournal.co

  We believe in every country governing themselves by the people, for the people. Politicians will mislead you into believing this is ‘isolationism’, and some unscrupulous ones might use fear by telling you your county’s economy will not do well if you don’t handover power in this new EU treaty/constitution. But that is not so, being sovereign does not mean you can’t trade and co-operate with other countries and have a successful economy. At the moment three of the richest countries in the world: Norway, Switzerland and Iceland are non-EU members. In these countries the people are in control of their destinies, help Ireland vote no. Ireland is the only one out of the 27 allowed vote and the only one that can keep your country free.

  Our pro EU politicians in Government are going to spend millions to manufacture a yes vote. Our organisation We Are Change Ireland has decided to focus our efforts on countering the yes vote propaganda and we are determined to make the public aware of what is at stake, the Irish constitution that our grandfathers fought for, our freedom and the freedom of all the other EU members.

  We need all the support we can get. Donations will go towards banners, stickers, badges, street actions, posters, fliers, advertisements, phoning radio stations, travel by bus to other Irish cities, and any new ideas that will be effective in stopping a yes vote. We are digging money out of our own pockets at the moment, it all adds up fast. We will continue fighting for this great cause to the end by any effective means possible while using every cent wisely. You can help us gain momentum and have a stronger effect against the Governments millions. If you can only send ¤10 through paypal, even that would help, there is no minimum donation. We’ll be publishing all our efforts online. The people of Ireland have the faith of Europe in our hands, and it’s time we act fast, with courage, and conviction, we’ll canvass all people that believe in freedom and honesty to vote.

  On behalf of the organisation, we thank everyone who supports us financially or in other ways.

  We Are Change Ireland

  http://www.wacIreland.org
  http://www.WiseUpJournal.com

Comments are closed.