Vrijheid werkt aanstekelijk. Vanuit de Ron Paul grass roots organisatie komen ontstaan een zeer groot aantal initiatieven, zoals het initiatief van Trevor Lyman op Thanksgiving voor een paginagrote advertentie in USA Today. Dezelfde Lyman heeft het initiatief gelanceerd om op commerciele basis advertentieruimte te gaan verhuren op een blimp, die volgens de plannen tijdens de verjaardag van de Boston Teaparty op 16 december boven Boston moet vliegen. De planning is om binnen een paar dagen reeds het luchtruim te kiezen, nadat binnen een korte tijd meer dan 200.000 dollar aan giften was binnengestroomd. Verdere plannen zijn er voor het inzamelen van minstens 400.000 dollar, zodat de blimp ook voor- en tijdens de primaries in New Hampshire kan vliegen. De verdere ontwikkelingen en de route van de blimp kunnen worden gevolgd op www.ronpaulblimp.com

2 REACTIES

  1. Dit zijn natuurlijk geweldige ideeën. Je creëert niet alleen directe aandacht (zo’n ding boven de stad) maar nog veel meer indirecte aandacht (nieuws enzo). Ook is het leuk dat dit idee van fans afkomstig is. Daar scoort die Paul ook leuk mee.

  2. YAAAA … YAAA … zeeeeer apropos … want Ron PAUL is letterlijk een BLIMP …

Comments are closed.