Klinkt weinig, maar kijk eens naar het totaal plaatje!

Want de telling gaat er van uit dat alle kandidaten hebben SAMEN 100 %. En dan moet je die 10 % vergelijken met de 14 % die de favoriet Giuliano maar heeft.
En die 4 % verschil liggen binnen de tolerantie nauwkeurigheid!

Verrassingen zijn helemaal niet uitgesloten!

Wij zullen een kaars aansteken voor Sint Ayn!

10 REACTIES

 1. Ook al haalt ie het niet, het vrije Libertarische woord wordt op deze manier bij meer mensen onder de aandacht gebracht. Al hoop ik ook op beter…

 2. [1] INDERDAAAAD … maar helaaas wel op zo’n mamnier dat de mensen begrijpen dat het zuiver een pipe dream is … Wat danig in de benen rijdt van de echte on-the-ground libertariers (zoals in Michigan en Oregon) die proberen het onderwijs stelsel te beinvloeden (dat lokaal wordt bepaald en betaald). Terwijl het andere focaal punt gericht is op geldverslinende openbare werken … Excesief gebruik van zout-op-de-wegen in Michigan bijvoorbeeld.

  Maar yaaa libertarische fantasten in het buitenland, en dus ook in Nederland, komen aan hun trekken … Of niet sosms?

 3. [1] Mee eens elpiopo.
  Ideeen hebben consequenties!
  Hoe beter ideeen,(libertarische vrijheidsideeen) hoe meer kans op goede resultaten.
  Fijn dat je dat ook gezien hebt. Vertel het voort

 4. [3] Yaaaa … yaaa dat geneuzel van Paul over een "te grote Amerikaanse overheid" bijvoorbeeld … dat omlaag zou moeten … en de "bijval’ wat hem op dit forum ten deel valt.

  Komt tuurijk omdat hier NIET door de harde koppen te krijgen is, dat wanneer de uitgaven van de Amerikaanse overheid GEHALVEERD zou worden … het PROCENTUEEL nog steeds de helft HOGER zal zijn dan in Nederland … kejenagaan!

  Een fantastisch idee noemt men dat op dit forum … zonder blikken of blozen …

 5. Wacht, ik zeg het VERKEERD … feit is dat als het Amerikaanse budget wordt GEHALVEERT, het Nederlandse budget dan procentueel niet minder dan VIJF keer HOGER komt te liggen (inplaats van twee-en-een-halve-keer meer zoals nu).

 6. [5]
  Beste ACP,

  De reden waarom ik (en waarschijnlijk anderen hier, maar wie ben ik om voor hen te spreken) zo’n groot voorstander ben van Ron Paul is omdat:

  1) De U.S. voor mij een groot voorbeeld is en als het hier in NL niet verandert ik serieus overweeg om daar naar te emigreren. Wel zie ik de U.S. afglijden en zeker als er een Democraat in het Witte Huis komt. Als Ron Paul president wordt en zich aan zijn woord houdt (ik weet dat jij daar ernstig aan twijfelt) dan wordt dit afglijden gestopt.

  2) De U.S. hebben een enorme invloed op de rest van de wereld. Militair en financieel. Met RP trekken de US troepen zich terug uit de wereld en wordt de kans groter dan ook NL zijn troepen terughaalt. Als de US economie weer gezond wordt (geen begrotingstekorten en zwakke dollar) heeft dat ook positieve gevolgen voor onze economie.

  3) De U.S. is groots als het gaat om economische vrijheden, maar als het gaat om persoonlijke vrijheden valt er nog heel veel te verbeteren. RP zal dat niet allemaal oplossen, maar hopelijk wel verbeteren.

  4) Dit punt is voor mij denk ik de belangrijkste: Als RP wint en nogmaals zich aan zijn beloofte houdt, betekent dit dat er hoop is. Dan is er misschien weer hoop dat er in NL/Europa ook mensen zullen opstaan in de politiek.

  RP is geen heilige voor mij, maar ik ben het voor een groot gedeelte met zijn programma eens. Nogmaals ik weet dat jij forse bezwaren tegen hem hebt, maar ik heb nog geen steekhoudende argumenten in je betogen kunnen vinden. Wil niet zeggen dat ze er niet zijn, maar misschien moet je eens wat links posten waarop het een en ander duidelijke wordt.

 7. [7] Heel duidelijk en goed gezegd.
  Zolang wij ons bij de (bewijsbare) feiten houden, hebben we kans op de goede koers te zitten.
  En dan moet je je niet te veel laten afleiden door geneuzel van anderen.

 8. Buy cheap <a href=http://www.purchasers2money…>runescape gold</a>,we are a professional,loyal and reliable runescape gold and runescape gold supplier online.
  Offering <a href=http://www.purchasers2money…>runescape gp</a>,runescape gp gold and runescape gp 2 gold are collected…
  <a href=http://www.purchasers2money…>runescape money</a> is a site for runescape player to buy runescape money and item,offering millions in cheap runescape money at our low prices with free … Cheapest runescape money and <a href=http://www.purchasers2money…>rs money</a> with fast delivery.
  24/7 <a href=http://www.purchasers2money…>buy runescape gold</a> shop.
  <a href=http://www.purchasers2money…>Buy runescape money</a>,buy runescape money,runescape items,buy guild wars gold and or.

Comments are closed.