In aanloop naar de amerikaanse presidentverkiezingen is er ook op deze site veel aandacht besteed aan Ron Paul.

Hij krijgt terecht veel steun van libertariërs uit Nederland. We kunnen ons dan ook voorstellen dan er mensen zijn die hem meer dan alleen in woord willen steunen en bijvoorbeeld een petje of een t-shirt van Ron Paul zouden willen aanschaffen.

Helaas is het echter alleen toegestaan aan amerikaans staatsburgers om via www.ronpaul2008store.com/se… merchandise te bestellen.

We hebben echter een amerikaan gevonden die hiermee wil helpen. Eerst willen we inventariseren of er überhaubt mensen zijn die inderdaad graag iets zouden willen bestellen. Dus als je iets wilt bestellen laat het ons weten via ronpaulmerchandise@live.nl en laat meteen weten wat je wilt bestellen, in welke kleur, welke maat en hoeveel.

Hou rekening met transportkosten en met de (schommelende) wisselkoers. Natuurlijk laten we voordat we definitief gaan bestellen iedereen weten met welke extra kosten en welke koers er rekening gehouden moet worden.

6 REACTIES

 1. [3]
  Oud nieuws. Van nul en generlei waarde.

  "Het is echter wel zo dat zijn standpunten inzake buitenlands beleid en terrorisme schijnbaar aanleiding geven tot steun van onfrisse lieden."
  Dat zegt niks over de kandidaat. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Hillary, die boven de wet schijnt te staan: http://video.google.com/vid

  "Dat zegt veel over die standpunten."
  Altijd interessant om te zien hoe men een aantal lieden er met de haren bijsleept om Ron Paul zwart te maken. Vage beweringen met insinuaties is een recept dat Goebbels ook hanteerde. WIe is hier nu eigenlijk de neo-nazi ? Eigenlijk best wel lachwekkend, RP is alles behalve een nationaal-socialist..

  "Bovendien laat Ron Paul na zich expiciet van zijn onfrisse aanhangers te distantiëren, terwijl hij herhaaldelijk daartoe is opgeroepen"
  En ? Waarom zou hij ? Als iemand hem geld stuurt, wil dat nog niet zeggen dat hij het met de standpunten eens is (integendeel zelfs). Dat de gever zijn gift voor eigen doeleinden gebruikt, is de vrije keuze van die persoon. Wie dat niet snapt, begrijpt geen snars van het gedachtengoed van Ron Paul.

  Doe mamaloe de groeten, pipo..

Comments are closed.