Het lijkt er nu toch echt aan te komen. De superstorm wel te verstaan. Aanvankelijk zou deze vorig weekend aantreden. Echter, maandag bleek dat dit was verzet naar volgend weekend (1 & 2 december).

De voorspelling dat hij er een grote storm aan komt, is nu (zoals u wellicht van het nieuws heeft vernomen) door het KNMI geconfirmeerd. Het KNMI heeft zelfs voorspelt, in concensus met Corbyn’s veel eerdere voorspelling, dat de storm via Schotland zal overkomen.

KNMI: “Dit is geen weer dat zich elke herfst aandient”, vat de zegsman samen. “De depressies die onze kant op komen, voorspellen weinig goeds.”

Meer weten? Klik op een van de volgende vier letters verdeeld over drie links:

Vrijspreker.NL: href=”https://www.vrijspreker.nl/vs/item/2007/11/superstorm”>H I E R

Nu.nl: H I E R

Lowefo.com: href=”http://www.lowefo.com/pdf/Storm%20update%2015.11.2007.pdf”>H I E R

5 REACTIES

 1. Ik zit nu al te trillen op de bank.

  Ondertussen vraag ik me af waarom er praktisch geen meldingen van orkanen zijn geweest de laatste paar maanden.

  Komkommertijd denk ik. Tis wat, geen nieuwe IPCC rapporten, dan wel samenvattingen in het verschiet. Je moet toch iets als zelfrespecterend wetenschappelijk instituut.

  Loosers..

 2. [2] Die meldingen van orkanen waren er niet omdat anders de theorieen van Sint Al Gore en andere angstpriesters onderuit gaan. In de VS kennen ze het fabeltje van ‘chicken little’ die steeds maar roept "the sky is falling"… Al’s nobelprijs committee c.s. zijn moderne chicken littles

 3. ’t is nu 10.30 uur. Zaterdag 1 december. Strakblauwe lucht en het zonnetje schijnt. Zal dus ook wel weer meevallen, al is er afgelopen nacht genoeg naar beneden gekomen.

 4. [4] 11.30 uur, en nog schijnt de zon.
  Ik geloof dat de supersorm weer een week is uitgesteld.
  Eens zal die wel komen!

Comments are closed.