Gisteren, 20 december 2007, heeft het Horeca Interventie Team Brabant-Noord in Oss z’n vieze, gele overheidstanden laten zien. Ze hebben daarbij bewezen dat overheidsratten niet beschikken over menselijke eigenschappen.

Uit het Brabants Dagblad van heden:

“Drie illegalen aangehouden

21 dec 2007, 16:13 – OSS – Het Horeca Interventie Team Brabant-Noord heeft donderdagavond drie illegale mannen aangehouden.

De drie, twee 49-jarigen en een 32-jarige, zijn van Chinese afkomst.

Bij een horecabedrijf in winkelcentrum De Ruwert werkten twee mannen zonder vergunning in de keuken en bij een bedrijf in de Walstraat had een man zich in een verborgen ruimte verstopt. Het drietal is ingesloten. “

Gefeliciteerd (not).

Op dezelfde donderdagavond heeft het HIT-team, bestaande uit 20 (!!) mensen van politie, vreemdelingendienst, belastingdienst, zeuringsdienst van waren en nog wat van die ongure robots ook invallen bij andere restaurants gedaan, waaronder een klein restaurant waar ondergetekende later op die avond was met een 3-tal zakenrelaties.

In dit restaurant, gerund door een man en een vrouw uit het verre Oosten die bij wijze van spreke beter geintegreerd zijn dan de lokale bevolking (ook al was het alleen maar vanwege hun beleefdheid en voorkomendheid), waren op het moment van inval 14 klanten aanwezig. Ze waren druk bezig om deze klanten te bedienen toen de overheidsratten binnen kwamen vallen. De vrouw kon haar identiteitsbewijs niet laten zien omdat ze die thuis had laten liggen. Haar man stelde voor deze op te halen. Op het voorstel om ondertussen de vrouw in het restaurant te laten, werd echter niet ingegaan; ze moest direkt mee naar het bureau, want ‘regels zijn regels’. Empathie is blijkbaar geen eigenschap van overheidsratten. Aldus werd ze met 5 (vijf) politieauto’s afgevoerd, nadat de klanten weg waren gestuurd uiteraard.

Wat deze hardwerkende mensen hebben misdaan, is mij een raadsel. In tegenstelling tot diverse islamitische minderheden in het dorp van Jan Maorijnissen en familie moeten zij het zonder subsidies stellen, terwijl ze wél belasting moeten betalen om de overheidsratten te financieren die ze vervolgens met een verliespost van 500-700 Euro opzadelen. Uiteraard was een excuus van deze minderwaardige ratten teveel gevraagd. Ik hoop dan ook van ganser harte dat deze eikels (m/v) op enig moment hun verdiende loon krijgen van de rattenverdelger.

9 REACTIES

 1. Sommige horken annex ratten denken alleen in het regels-zijn-regels principe en die gasten hebben de buigzaamheid van gehard staal. Van mij mogen de ratten gewoon afgeschoten worden.

 2. Dit is weer zo’n vreselijk collectvisisch drama.
  De basis is weer dat een individu geen recht heeft op zijn eigen leven.
  Laten we wegen blijven zoeken om dat principe weer levend te maken.
  Ondertussen vraag ik me af welke schade dit restaurant heeft moeten leiden danzij " onze vertegenwoordigers" !!!

 3. Dit is weer zo’n vreselijk collectvisisch drama.
  De basis is weer dat een individu geen recht heeft op zijn eigen leven.
  Laten we wegen blijven zoeken om dat principe weer levend te maken.
  Ondertussen vraag ik me af welke schade dit restaurant heeft moeten leiden danzij " onze vertegenwoordigers" !!!

 4. Zelfs de grootste misdadiger wordt in NL van harte verwelkomt ( inlc. bonus en begeleiding), zolang hij maar de juiste administrieve en bureaucratische weg weet te bewandelen. Of iemand met zijn harde werken een bijdrage levert aan de economie is voor de parasieterende overheidsdienaren niet relevant!

 5. Deze ratten zijn ook mensen.
  Mensen willen iets bereiken.
  Dat lukt niet als je iets doet waar je baas ongelukkig mee is.
  Optreden tegen straat tuig in Slotervaart bijvoorbeeld..
  Maar in dit geval ,promotie kansen zijn vol op aanwezig.
  De interne rapporten over hoe ,en ik,en zij, zijn middelen om vooruit te komen.
  Zielige,bange mensen zijn het.
  Dat maakt ze nog geen ratten.
  De opdrachtgevers zijn dat wel.

  Bas

 6. [6]
  "Mensen willen iets bereiken.
  Dat lukt niet als je iets doet waar je baas ongelukkig mee is."

  Ze hebben als alternatief de keuze om niet bij de maffia te werken. Dat ze niet voor dat alternatief kiezen, maakt ze moreel nét zo schuldig als hun bazen. Ratten zijn het, niks meer en niks minder.

 7. ‘Regels is regels’ is een heel goed principe en het is heel erg jammer dat veel regels niet consequent worden nageleefd door de overheden. Doordat wetten niet strikt in zero-tolerance stijl worden gehandhaafd, is het acceptabel voor veel mensen dat deze achterlijke regels blijven bestaan.

  Ondertussen is er voor de overheden een ideale situatie ontstaan, gelijk een dictatoriaal systeem: alles is in principe verboden, maar wordt met volkomen willekeur wel of niet bestraft. Dit zet de deur open voor het onderdrukken van specifieke groepen en individu’en zonder dat de rest van de samenleving in opstand komt, want het is gewoon de wet en zo erg is die wet niet voor de brave doorsnee burger.

 8. Ik stel voor dat we gewoon eens met een stel libertariers daar gaan eten, om deze mensen te steunen.

Comments are closed.