De PvdA blijft doodsbenauwd om in de vergetelheid te raken. Alles, maar dan ook alles wordt uit de kast getrokken om toch maar in het nieuws te blijven en de burger te doen beseffen dat er maar één PvdA is en dat we dat vooral niet moeten vergeten.

Na het corruptiecircus rond de Westermoskee (die er nu toch komt), de corruptieschandalen rond Ad Melkert (Wolfowitz en UN), de incompetentie rond de cultuurverrijkers in Amsterdam, het corruptiecircus rond Koenders’ Schokland, het corruptiecircus rond deelraad Amsterdam-Z.O., het fietsenhok-schandaal, het corruptiecircus rond Eveline Herfkens en het deelraad-Rotterdam-schandaal is het nu de beurt aan het corruptiecircus rond staatssecretaris Frans Timmermans. De list is vast nog niet compleet, aanvullingen in de comments graag. Rode draad is de Rode Roos, de Partij van de Afgunst.

Vandaag werd bekend hoe Frans Timmermans 94.000 euro belastinggeld naar zijn eigen achterban heeft gesluisd, voor een EU-promotietour van PvdA-stichting Alfred Mozer. Maar de staatssecretaris zou zich bij toekenning van het forse bedrag niet hebben laten leiden door een politieke voorkeur. Volgens woordvoerder Bonnie Horbach is de bijvoorbeeld de SP ook ‘nauw betrokken’ bij dit project.

‘Absolute flauwekul,’ luidt de reactie van SP-Kamerlid Harry van Bommel tegen elsevier.nl: ‘Alleen enkele lokale SP’ers zijn benaderd om mee te doen aan die bijeenkomsten. Dat Europafonds moet worden opgeheven, het is mooi geweest.’

Van Bommel vindt het te zot voor woorden dat er een ton belastinggeld wordt uitgetrokken voor deze propaganda. Ook spreekt de SP’er van politieke inteelt. Zijn partij wil snel opheldering van Timmermans.

Het artikel is te vinden op Elsevier.

Niets is de PvdA te zot om toch vooral maar in de schijnwerpers te blijven staan. Standvastig als een rots in de branding hupt ze van schandaal naar schandaal, steeds op de bres voor de arbeider, steeds nieuwe doelen vindend om het geld van die arbeider nuttig aan te besteden.

Waarom zou iemand de PvdA de vinger willen geven?

13 REACTIES

 1. Vroeger hingen fatsoenlijke mensen met aanstaande verkiezingen in het vooruitzicht ,een reclame biljet achter het voorraam van de partij waar zij in geloofden.
  Een Nederlander vandaag aan de dag doet het nog ,met een uitzondering, niet die van de PVDA.
  Je schaam je dood voor familie of buren door indruk te wekken dat je behoort bij geboefte.
  De dieren ,of , SP party kan nog ,gestoorden moeten ook in een democratie in iets kunnen geloven, maar de PVDA kan niet.
  Timmermans is het levende bewijs van het
  motto, wij in de hemel,zij met de rotzooi.
  Zij,zijn wij .
  De Chinezen van het noorden.

  Bas

 2. Tjonge, jonge, jonge, worden we wakker?

  Dit soort PvdA-toestanden heersen al sinds het Kabinet Den Uyl aantrad en hebben intussen honderden miljoenen aan gemeenschapsgeld gekost.

  De Alfred Mozer Stichting is maar 1 van de vele subsidieslurpende PvdA-reuzen.

  Neem bijvoorbeeld de Evert Vermeer Stichting http://www.evertvermeerstic… en de Wiarda Beckman stichting http://www.wbs.nl/.

  Ook zij eten rijkelijke uit de maatschappelijk geld en dienen de PvdA-agenda.

  En …. dan spreke we nog maar niet van prominente PvdA leden die bestuurfuncties vervullen bij dik gesubsidieerde organisaties als IKV/Pax Christi (Jan Pronk sind 1 januari de nieuwe voorzitter) of Vluchtelingenwerk Nederland.

 3. [2] "Tjonge, jonge, jonge, worden we wakker?"

  Ik zou het echt niet weten, Peter. Elke keer weer verbaas ik me dat er nog steeds mensen zijn die de PvdA steunen (buiten de eigen gelederen dan) en er zelfs trots op zijn dat ‘de kids’ al blind de PvdA knop op de stemmachine weten te vinden…

  We kunnen er dus alleen maar de aandacht op blijven vestigen, om te proberen zo veel mogelijk mensen tot bezinning te brengen.

 4. [3]
  "We kunnen er dus alleen maar de aandacht op blijven vestigen, om te proberen zo veel mogelijk mensen tot bezinning te brengen."

  Door bijvoorbeeld de volgende keer dat een Partij voor de Amorelen-adept folders staat uit te delen voor een supermarkt, er naast te gaan staan met een folder waarin haarfijn de ‘voordelen’ van deze club uit de doeken wordt gedaan. Ik vraag me overigens wel af of een A4-tje wat dat betreft groot genoeg is zonder een onleesbaar klein font te moeten gebruiken.

 5. nachtwaker

  Alweer PvdA…

  Utrecht keuze burger tussen :
  a) burgemeester Pvda A
  of
  b) burgemeester Pvda B

  Hardleers gaat het verder…

  Eindhoven: keuze burger tussen :
  a) burgemeester Pvda A
  of
  b) burgemeester Pvda B

  Zo sterk zijn de vastgeroeste benoemde posities ,die op de achtergrond heersen

  Het is de waalse PS in Walonie ,alleen
  in mindere mate….

  [ [2]

 6. Jarenlang hebben politieke partijen als de VVD en het CDA langs de zijlijn staan toekijken hoe de PvdA dik gesubsidieerde ‘maatschappelijke’ organisaties ge(mis)bruikte voor haar eigen politieke belang.

  Ze zwegen, ze deden het in hun broek om deze misstanden, deze politiek oneerlijke concurrentie, aan de kaak te stellen want men wist dat men bij enig kritiek onmiddellijk het stempeltje extreem rechts, racist of fascist zou krijgen.

  Personen als Jan Pronk, Max van den Berg, Marcel van Dam, Ed van Thijn, Relus ter Beek, Hedy D’Ancona, Eveline Herkens, de overleden Maarten van Traa of de huidige minister van Ontwikkelingssamenwerking, Bert Koenders, wisten/weten dit verderfelijke politiek-maatschappelijk spel tot in de finesse te spelen. Niemand heeft hen ooit een strobreed in de weg gelegd.

  En …. het geld van de onwetende burger – belastingbetaler – is er nog steeds goed voor.

 7. [6]

  Personen als Jan Pronk, Max van den Berg, Marcel van Dam, Ed van Thijn, Relus ter Beek, Hedy D’Ancona, Eveline Herkens, de overleden Maarten van Traa of de huidige minister van Ontwikkelingssamenwerking, Bert Koenders, wisten/weten dit verderfelijke politiek-maatschappelijk spel tot in de finesse te spelen. Niemand heeft hen ooit een strobreed in de weg gelegd.

  Als je die lijst van namen zo achter elkaar leest heb je bijna je maaginhoud over het toetsenbord liggen. En dan te bedenken dat je Joop den Uijl, Wim Kok, SM Adje en hedendaagse "corifeeën" als Bos, Timmermans, Pickwick Job en Vogelaars nog niet eens hebt genoemd. De walging bij al deze namen gaat echt heel diep bij mij.

 8. de pvda is een grote corrupte bende kijk maar naar die vuilak van bos met zijn genieperige ogen dan weet je al wie je voor je hebt ik hoop dat die smerige partij gou van de kaart is geveegt meschien word het dan nog wat met nederland

 9. Dat de pvda een grote corrupte kliek is weet ik al sinds kabinet den uyl, en de opkomst van de grootste landverrader aller tijden, w. kok.
  Maar laten we vooral niet vergeten dat zowel in het verleden, als in het heden, de overige gevestigde partijen structureel geweigerd hebben die misdadige praktijken van de pvda ter sprake te brengen, laat staan ze aan te pakken. En da bedoel ik met name de vvd en het cda. Maar ook gl (en hun voorgangers van groenen en cpn) de christenpartijen, en in latere tijden ook de sp, hebben nimmer geageerd tegen die misdadige pvda.
  Los van de media, die ook al die tijd meegewerkt heeft die corruptie onder de deksel te houden.
  De pvda zijn de stelers, maar de overigen zijn als heler minstens evenschuldig.

  Whimpey [13] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.