Haast u. Deze week nog € 10.000 korting op grote auto’s. Haast u om daarna nog veel meer gepakt te worden via benzine accijns en wegenbelasting. Haast u want per 1 fubruari zijn de benzineslurpers € 5-15.000 duurder. Niet omdat ze dan beter of milieuvriendelijker zijn toegerust, maar omdat er een hogere BPM op komt ( Ben Pis Misselijk).
Ongetwijfeld in ruil voor een beter milieu.
Ideetje? laten we een film aankondigden waarin we zeer anti islamitisch, het koran volk beledigen, benadelen en bedreigen in hun bestaan: vanwege het oproepen tot minder olie verbruik!

13 REACTIES

 1. Alternatieven zat voor het middels de BPM financieel vetmesten van de islamo-fascisten in Den Haag. Van mij mogen ze desintegreren (of kapot vallen, zo je wil).

 2. Gewoon stoppen met werken. Uitkering aanvragen, zwart bijklussen en de boel belazeren.

 3. [5]
  "Fuck the system."

  Yeah !! Big time !!!

  Die houden we erin.

  Screw the Nation.

 4. [2] Nee, bij import van je nieuwe auto (*) over de grens betaal je net zo veel BPM, Energielabel taks en fijnstofheffing als bij levering van diezelfde auto rechtstreels in Nederland.
  *) is immers enkel van toepassing op nieuwe voertuigen.

 5. Ik had het dan ook niet over nieuwe autos.
  Niet voor niets worden er natuurlijk steeds meer autos uit Duitsland gehaald.

 6. Even een reken voorbeeldje dan maar:

  ‘U koopt een Audi A6 3.0 Avant TDI Quattro in Duitsland uit 2006 met +/- 20.000 km via http://www.mobile.de. Deze Audi kost in Duitsland +/- 40.000 Euro incl BTW en Audi garantie.

  De kosten op een rij:

  40.000,- Aanschaf auto in DUITSLAND +/-
  11.000,- BPM Nederland +/-
  900,- Transportkosten naar Nederland
  550,- Kenteken klaar maken en afleveren

  Wanneer u momenteel een soortgelijke auto in Nederland zou aanschaffen dan zou de auto U minimaal een bedrag van +/- ¤ 70.000,- tot ¤ 80.000 kosten.

  U kunt niet anders concluderen dat bovenstaande een aanzienlijke besparing oplevert van RUIM ¤ 20.000,-‘

  van het geld dat je overhoud kun je nog een leuk boodschappen autootje voor de vrouw kopen

 7. Import-autos is een professionele en betrouwbare partner in het importeren van jonge gebruikte auto’s.
  Service staat bij ons voorop en wij streven ernaar om al onze klanten naar 100% tevredenheid ondersteuning te bieden bij het importeren van de nieuwe auto.
  Door onze ruime ervaring op het gebied van autoverkoop en onze technisch onderlegde kennis zijn wij in staat om voor onze klanten altijd de juiste auto te vinden. Ook ons zeer uitgebreide netwerk in Duitsland stelt ons in staat om uitermate scherpe prijzen te bedingen. Dit is dan ook de reden dat wij onze klanten adviseren om ons het hele traject te laten verzorgen.
  U kunt bij ons terecht voor de volgende dienst:
  Wij begeleiden u met de aankoop, het transport, de RDW-keuring en de BPM-afdracht. Hierbij ontvangt u ook alle door ons ingevulde documenten voor een goede aangifte! Wij werken met een erkend taxatiebureau dat voor u een tegenbewijsregeling opstelt waardoor er een aanzienlijke korting op de rest-bpm gerealiseerd kan worden. Ook bespaart dit veel administratieve rompslomp op het moment dat de auto aan wordt geboden bij het RDW.

  Ga voor een vrijblijvende offerte naar onze site en vul het offerte formulier in.

 8. Spam Spam en nog eens spam reclame uitingen vragen we niet om maar een advies.

Comments are closed.