Vast al iets over gehoord.. Het energielabel.

Ik zat gewoon even voor me uit te staren en opeens kreeg ik een geweldig ideeVolgend op het energielabel zou het geweldig zijn als we ook een geluidslabel en een verlichtinglabel aan onze huizen moeten (!) gaan toekennen. En dan bij voorkeur opgelegd door de staat zodat zij het ook kan controleren. Dat levert weer een macht aan banen op, immers er zijn staatscontroleurs nodig. Dit moet uiteraard gefaseerd worden ingevoerd anders komt de klap zo hard aan. KuBu’s betalen toch wel alles wat ze word opgelegd.

Nou meiden, een prettig weekend

10 REACTIES

 1. Aan het "geluidslabel" wordt al gewerkt!!
  Er is al een "Stichting Innonoise" met een echte website: http://www.inninoise.nl en men wil dat label over twee jaar werkend hebben!
  Over verlichtings, kleur, schoonheids, gezelligheids, en meer labels heb ik nog niets gehoord.
  Maar die kunnen best bij de geheime plannen zitten.

 2. Een onderbroeken label! Ja, die is er al jaren, alleen niet één die de toegestane inhoud of gewicht vermeld.

 3. Een veiligheidslabel voor badkamers!

  Een verbod op messen! Een rondreizende vleessnijder die je kan inhuren die dan een bevoegd ambtenaar is om een mes volgens de voorschriften te hanteren. "Al Uw snijwerk aan huis voor een prikkie."

  Een verbod op frituurketels. Alleen staatsfrietkoten voortaan met bevoegde ambtenaren om frietjes te bakken.

  Een vastgelegde grootte van je huis per persoon. 30 m² + 10 m² per persoon is plaats zat.

 4. Ik zie liever een label, in de vorm van oormerken van koeien maar dan veel groter, aan de oren van de regeringleiders. Iedereen die het niet eens is met het beleid moet hard aan het label trekken. Misschien dat hun oren dan een sanders gaan hangen.

 5. Pfft iedereen kan zo`n label maken. Als je er 1 nodig hebt dan zet je je eigen printer aan de gang! Als wij gaan verhuizen krijgt de koper een heus eigen gemaakt wassenneuskatindezaknotgmeergezeikmaarinditgevalnietduur energielabel!

 6. een sex label is ook wel handig, jaarlijks te vernieuwen vanwege HIV keuring.
  Enne voor de huishoudtrapjes, waar jaarlijks de meeste in-huis ongelukken door ontstaan, hoeft geen label meer te komen, deze trapjes worden namelijk in het algemeen belang, binnenkort verboden.

 7. Ik wil ook een sexlabel voor konijnen (en evt andere dieren). Er loopt hier namelijk een konijn rond die graag sex met mijn voeten wil hebben (echt waar!) en dat had ik wel graag vantevoren willen weten!
  Overigens, in het verlengde van dierenrechten, vind ik ook dat dieren hetzelfde behandeld moeten worden als mensen. Konijn de cel in wegens ongewenste itimiteiten! Maar das een ander verhaal.

 8. [8] In dat kader zou ik graag een label willen zien voor voeten. Immers die dienen niet voor sex, maar om mee te lopen! Foei konijnen. (was t lekker frenkel?)

 9. Ik wil graag een label voor de herseninhoud van politici. Allemaal verplicht gekeurd op IQ, EQ, SQ en wat voor Q’s ook.

Comments are closed.