Kleine landen, zoals Nederland, mogen volgen.


Dit werd afgelopen weekend openlijk aangetoond.

Barroso, Merkel, Sarkozy, Prodi en Brown kwamen in Londen bij elkaar om het EU beleid voor de creditcrisis te bepalen.

De Vrijspreker heeft er al vaak op gehamerd dat in de EU alles bepaald gaat worden door een paar grote landen. Nederland en België met ieder 2 % stemmen, spelen al helemaal geen rol.
Zeker nadat de ratificatie van de Hernoemde EU Grondwet een feit is. En het ziet er naar uit dat dit eind van dit jaar gebeurd zal zijn. Dan hebben Balkenende en de Haagse politici Nederland ondergeschikt aan de EU gemaakt. Als het volk in Nederland en België tenminste niet wakker wordt en daar lijkt het nu nog helemaal niet op.

Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland hebben in Londen al vastgesteld wat zij willen. En daarmee zullen ze bij de komende G8 bijeenkomst in Tokio proberen met de andere 4 grote jongens tot een akkoord te komen. Op weg naar de Wereldregering! Weg vrijheid.

Het niet-ratificeren zou een eerste stap kunnen zijn om dat te verhinderen. Daarvoor hopen of vertrouwen op politici lijkt ijdel. Een referendum voor elkaar krijgen? Even ijdel???
—–
P.S. Als deze jongens in Londen bij elkaar komen om de monetaire situatie te bespreken, is die toestand dan zo ongevaarlijk als de politici Balkenende en Bos ons willen doen geloven?

Vandaag wordt er in de Tweede Kamer over gediscussieerd. We zijn benieuwd wat daar uit komt.

7 REACTIES

 1. Voor Nederland en België gaat op termijn het ABN Amro opsplitsscenario in werking.
  Het kan nog wel enkele deccenia een veel propaganda uitzendingen duren maar het komt er; let maar op!

  Wallonië wordt ingedeeld bij Frankrijk.
  Nederland en Vlaanderen worden samen de deelstaat Niederdeutschland. Net zoals Nordrein Westfalen of Beieren houdt men nog een (theoretische)zelfstandigheid om de sceptici de wind uit de zeilen te houden.

  Ons halfduitse koningshuis en landverrader Balkenende zullen tevreden toekijken.

 2. Tja… Slechte zaak, maar we hadden het inderdaad al zien aankomen. Overigens maakt het natuurlijk geen fluit uit dat Bos er niet bij is; die is toch volledig incompetent en vooral goed in meehuilen met de grote jongens. Komt er misschien nog een kluif zijn kant op…

 3. [2]

  Meer als een kluifje zal er niet in zitten. Ga er maar vanuit dat deze grote landen vooral voor hun eigen belangen en bankbedrijven opkomen.
  Nationalisme speelt nu mee, speelt morgen mee en zal ALTIJD mee blijven spelen.
  Het zit ingebakken in de menselijke natuur.
  Alleen die achterlijken in Den Haag denken dat de grote landen het beste met NL voorhebben.

 4. [3] "Alleen die achterlijken in Den Haag denken dat de grote landen het beste met NL voorhebben"

  Nee, ik kan me niet voorstellen dat ze zooooo achterlijk zijn. Maar ja, je weet nooit.
  Ik denk eerder dat zij hun Persoonlijk Belang denken te vinden door een leuke baan die door de grote jongens wordt vergeven.

 5. Het is niets anders dan een walgelijke totstandkoming van een economische unie waarbij er geen enkele draagvlak is van de INWONERS van de lidstaten.

Comments are closed.