Arrogante bal Romney gets one up the ass zogezegd. En terecht. Het minkukel-niveau van Romney is in ieder geval okiedokie genoeg om president van de Younaaitzesteeds te worden. Gelukkig zijn er mensen die niet buigen voor Bubba, die om de een of andere reden altijd zijn zeepje op de grond laat vallen..

77 REACTIES

 1. Hoe zou je zo een 1 % tax kunnen toepassen zonder grootschalige fraude..?

 2. Ron Paul heeft in Florida weeeeer een PRACHTIG resultaat bereikt, namelijk 3% ( lees DRIE procent)

  http://www.nytimes.com/

  Republicans Votes: McCain 631,957 = 36%, Romney 543,642 = 31%, Giuliani 259,731 = 15%, Huckabee 236,343 = 13% Paul 56,570 = 3% (80% reporting)

 3. [2] Cijfers noch opkomst noch eerste, tweede of derde plaatsen doen er toe. Waar het om gaat is dat Ron Paul zo lang mogelijk in de race blijft om maximaal te profiteren van de media. Wellicht dat Wilders hem eens kan bijpraten over gratis exposure; drie maanden voorpaginanieuws over een film die mogelijk niet eens gemaakt is of gaat worden.

 4. Nu Ron Paul nergens te bekennen is in Florida, gaat Vrijspreker opeens persoonlijk andere kandidaten aanvallen met schelden?

  Erg triest en het niveau van deze site onwaardig …

 5. Ann Coulter on McCain: http://www.humanevents.com/

  Gisteren had ik ook nog een scherp artikel over Romney, en zijn ‘economische history’, waarin duidelijk werd aangetoond dat Mitt een gedrocht genaamd Romneycare heeft achtergelaten in zijn staat, waarbij Romneycare een budget-overschrijding van 31% laat zien. Daarbij stemt zijn track-record qua belastingen ook niet vrolijk (net zo min als dat van McCain, overigens). Kan helaas de klink niet meer vinden (je moet ook echt alles meteen bookmarken)

 6. [2] Het is inderdaad jammer dat maar 3% van de bevolking het licht heeft gezien (vermoedelijk de 2% van de bevolking die per definitie hoogbegaafd is plus nog wat aanhang).

 7. [2] Pijnlijk is dat de onbenullen McCain en Romney zo hoog scoren. Als één van de deze twee de GOP kandidaat wordt hoeft Republikeins Amerika niet meer naar de stembus; de keuzeds gaan dan tussen links en links (een soort Nederlands burgemeestersreferendum).

  Het is vast niet libertarisch, maar: van de top 3 is Giuliani veruit de beste man om de Amerikaanse overheid te snoeien. Dat blijkt ook uit zijn track-record in NY, waarin overigens ook veel zit waarop je niet trots kunt zijn.

  Overigens valt niet uit te sluiten dat ook hier RP lager scoort (in de publicaties) dan werkelijk.

 8. "Het minkukel-niveau van Romney"

  113 procent jaasrlijks gemiddeld over een periode van 14 jaar

 9. [10]
  Hetgeen wat aantoont ? Juist, dat hij een goede neus voor geld maken heeft, niks meer en niks minder. Zo heeft mijn slager een goede neus voor het maken van uitstekende rookworsten.

 10. [7] Ron Paul had al voor de stemming gezegd dat Florida niets zou worden. Hij verwacht komnende dinsdag te gaan scoren. Giuliani is nu waarschijnlijk weg, de Huckster zal wel spoedig volgen; dan blijven McCain, Romney en Ron Paul (die het meeste geld heeft!!) over voor de conventie in september. Tot dan kan nog heel veel gebeuren: bv een ineenstorting van de dollar (waardoor RP’s verhaal op eens brandaktueel wordt) of doorbraken met het grassroots-onderzoek naar 911, waardoor het hele systeem een quantumsprong zal gaan maken. It ain’t over yet.

 11. [5]
  Twee verkeerde conclusies:

  1. toen ik dit publiceerde, wist ik niet wat de stand was

  2. VS artikelen worden niet door een redactiefilter gehaald; iedere schrijver is onafhankelijk in het plaatsen van artikelen. Je zou dus hoogstens kunnen stellen dat de schrijver ‘scheldt’.

 12. [8]
  Helder artikel, alhoewel ik in tegenstelling tot de schrijver Rothbard zijn visie aanhang. Maar dat mag de pret niet drukken.

 13. Maakt het werkelijk nog wat uit wie er wint, Amerika is reeds naar de klotuh…….en de rest van de wereld volgt.

 14. Nee Beek, we gaan allemaal mee het graf in en mogen dan misschien zelfs onze schepper ontmoeten….ik ken geen leedvermaak!! Jij wel?
  [18]

 15. [19]
  Nee hoor. Ik denk alleen dat mensen die allerlei ondergangen menen te zien, dit eigenlijk ook wel graag willen zien.

 16. Ik zie geen ondergang, volg wel het nieuws (Read Between the Lines) en zie dat alles naar de klotuh gaat…….wie denkt dat het allemaal wel op zijn pootjes terecht komt en gelooft dat dit sprookje zo doorgaat…..zou zeggen droom lekker verder!

  [20]

 17. [21]
  ‘allemaal mee in het graf’
  ‘alles naar de klotuh’
  Maar IIS ziet geen ondergang. Spreekt zichzelf net zo gemakkelijk tegen als het hem zo uitkomt.

 18. [13] Vijrspreker heeft wel degelijk een verantwoordelijkheid betreffende wat ze plaatsen. Het staat ze vrij, maar als de hoeveelheid inhoudsloos gebral te hoog wordt, haalt dat het niveau van de site omlaag. Lijkt mij zonde.

  Maar goed, Vrijspreker is toch al een Ron Paul spindoctor geworden, dus je zou ook kunnen zeggen dat dit enkel in lijn is met de rest … ;-(

 19. [23]
  Bedankt voor de uitleg en je kritische kanttekeningen.

  Je zult begrijpen dat wij over deze punten duidelijk van mening verschillen. Het zij zo.

 20. Beek, neem een borrel en ga ergens anders kwalmen…..sprenkel je gereformeerde golden showers maar fijn over de kerkgangers of over die heilige joodjes van jouw….

  De ondergang die jij bedoeld is de ondergang die we krijgen door alle fundamentalisten en geloofsfanatici…..mede daardoor gaat de weldenkende, vrije mens, die zonder hersenspoeling is, naar de klotuh…
  En nou weer terug in je mand……hond!

  [22]

 21. [3] Ron Paul heeft ONMETELIJKE SCHADE aangericht aan de libertarische gedachte van INDIVUUELE vrijheid en keuze …
  [5][13] Op Vrijspreker heeft men op een uitgedroogde TURKEY gewed en zal daar genoegen mee moeten nemen
  [7] 3% komt vrij goed oevereen met "suvivalists" en dat soort ongeregeld …
  [9] Vanuit een Nederlands optiek valt er weing te snoeien. Het Amerikaans budget ligt pocentueel op 2/5 (lees twee-vijfde) van de Nederlandse verzorgings staat. Maak je eerst DAAR goed druk om …
  [17][21] Amerika is een ZELFREIGENDE beerput … Dus als het je niet bevalt dan wacht je even …
  [23] Vrijspreker heeft weinig te verliezen … lieden die GEINSTITUTIONEERDE (ergo … COLLECTIEVE) "libertarisme" voorstaan zijn toch reeds … halvezachte ODDBALLS. Wat ik hier doe is echter steeds te onderstrepen dat de ENIGE vorm van libertaisme dat levensvatbaar is slechts op strikt individuele basis bereikt en beleefd kan worden …

  Ron Paulisme is a waste …

 22. [11] Nou, hij heeft het als investeerder gewoon geweldig gedaan en dat zegt wel wat over ’s mans capaciteiten. Er is volgens mij geen enkele kandidaat die daarbij in de buurt komt. Ook Ron Paul niet. Dat Romney zijn capaciteiten niet zal gebruiken om een libertarisch Amerika te (her)cre-eren is dan weer een andere zaak. Maar een minkukel is het dus zeker niet.

 23. [26]
  "Vanuit een Nederlands optiek valt er weing te snoeien. Het Amerikaans budget ligt pocentueel op 2/5 (lees twee-vijfde) van de Nederlandse verzorgings staat."

  Laat ons eens naar de feiten kijken. Waar haal je die cijfers vandaan ?

 24. Ik hoop dat je gelijk krijgt, maar dan ook voor de volle 100 procent gelijk krijgt. Want een beetje gelijk in dezen hebben we niks an…..en even de bezem er doorhalen helpt niet..nee de sluizen, met puur schoon zuurstofrijk water, moeten open…ver open. [26]

Comments are closed.