NL-regering (22 jan): Verhagen wil bijdragen aan vredesmacht Israël

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Natuurlijk, als de man dat zo graag wil, laat hem dan gaan. Uiteraard op eigen kosten.

Maar geef er geen belastinggeld aan uit! Want waarom zou je dat doen? Wat schieten Nederlandse burgers er mee op als daar weer honderden miljoenen belastinggeld in wordt gepompt? .

Op langere termijn: Uit de EU treden. !

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST


———————————

7 REACTIES

 1. Ik weet wel waarom Verhagen daar heen wil. Hij is n.l. van Joodse afkomst. Van Joodse afkomst ? Ja zeker net zoals alle politici trouwens ! Hoezo ?
  OK leg ik uit. Je weet dat Joden op hun achtste jaar besneden worden. Nou die stukjes voorhuid die worden verzameld en ergens geplant op een vruchtbaar stuk grond. Na ca. 5 jaar zorgvuldig bemesten (gesubsidieerd, dát spreekt voor zich!)staan er dan ca. 1.80 mtr. grote l*llen op dat stuk grond en …… juist daar maken ze politici van !

 2. [1] Ik heb nog nooit zo’n debiel commentaar gehoord. Getuigd echt hoe dom deze mijnheer is. Mag ik er ook nog even op wijzen, dat Joden op de achtste dag besneden worden en niet op hun achtste jaar. Eerst huiswerk maken voordat U commentaar geeft.

 3. [2] Beste Lillian,

  De strekking van mijn commentaar is U helaas ontgaan. Maar dat is op zich niet erg en om Uw gerust te stellen, inderdaad het is de achtste dag en niet het achtste jaar.
  En óf ik mijn huiswerk maak en zo ja wannéér dat wil ik graag zelf bepalen !
  En of mijn commentaar debiel is ? U bent het er hoogstens niet mee eens en dat is gelukkig nóg mogelijk in dit land !

 4. [2] Ik heb wel een debieler commentaar gehoord, zie: http://www.vrijspreker.nl/v

  Of ik het met de strekking van Van der Heijden eens ben, weet ik niet. De strekking is vrijwel onvindbaar (politici zijn lulletjes rozenwater?). Maar het debiliteitsgehalte van de reactie staat buiten kijf, hoog tot zeer hoog. 🙂

 5. [3] Humor is aan sommige mensen niet besteed…
  Of het debiel is?
  Ik twijfel aan het kweek-verhaal, maar het eindresultaat klopt wel zo’n beetje.

Comments are closed.