NL-regering (11 jan): Nederland moet volgens EZ-topambtenaar Buijink werken aan een onderscheidend vestigingsklimaat.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Klinkt prachtig. Maar “hoe bedoel u?” Wie is hier “Nederland” die iets moet doen? En wat is een “onderscheidend vestigingsklimaat”? En wie bepaalt dat?

Moet hier een deur geopend worden voor nog meer willekeurig overheidsgeritsel?

Laat aan de markt over wie waar wil vestigen. Geen verboden en geen subsidies!

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST


———————————

4 REACTIES

  1. Een "Libertarische Schaduw Regering"? Is dat zoiets als de "Trilaterale Commissie", waarvan Ron ‘I always wear a tinfoil hat’ Paul altijd in zijn broek schijt?

  2. Laat ze er maar eerst voor zorgen dat de reeds aanwezige ondernemers geen reden meer hebben om te klagen over de hoge lastendruk. Dat kunnen ze inderdaad het beste doen door zichzelf op te heffen.

  3. [1] Waarde heer James Ulrich, ik zal je proberen een tip te geven: Ga een leven krijgen! Zo het is gezegd. Dit stuk heeft helemaal niks met Ron Paul te maken dus ga ergens anders je onzin verkopen.

    Zo de troll weer gefeed, nu ontopic:

    Nee hoor Hub, de hoge heren in Den Haag hebben alles onder controle. Een onderscheidend vestigingsklimaat daar moet je uiteraard de regeldruk flink voor verhogen. En oja de belastingen ook. En veel ambtenaren aannemen want dan hebben veel mensen werk en kunnen ze (geheel in Keynesiaanse stijl) veel dingen kopen, dat is goed voor de ekomie. Dan onderscheid je je van landen die dat niet doen. Dat is toch logisch?

    /sarcasme modus uit 😉

Comments are closed.