Het belangrijke politieke circuit dat in Nederland de macht in handen heeft, zorgt dat dit ook goed wordt gehandhaafd, of zelfs versterkt.
De nomenclatura is “georganiseerd” dwars door de politieke partijen heen. Daardoor valt het minder op.
Een belangrijke actie is te zorgen dat leden op sleutelposities in de maatschappij terecht komen. Dit heeft tevens het voordeel dat de leden goed betaalde baantjes krijgen.
Binnen de laatste 24 uur bleek bijvoorbeeld:
–Dat Jozias van Aartsen (VVD) het baantje van Burgemeester van Den Haag krijgt toegeschoven. Jozias heeft in zijn leven niet veel anders gedaan dan politiek bedrijven, en krijgt daarvoor nu zijn beloning.
–In Eindhoven konden de mensen hun burgemeester kiezen uit een PvdA lid en een PvdA lid. Toen er niet voldoende mensen daar in trapten, heeft de Gemeenteraad maar gekozen voor een PvdA lid.
En wie? Ene Rob van Gijzel. Iemand die in zijn studietijd al bedacht dat je via de Jonge Socialisten en de PvdA heel veel kon bereiken. Hij klom dan ook op tot Tweede Kamerlid en krijgt nu de beloning van Burgemeester van Eindhoven.
–En vandaag horen we de officiële bevestiging dat Eveline Herfkens *) de afgelopen 5 jaar ongeveer 300.000 dollar geld van de belastingbetaler te veel heeft opgestreken. Tot nu toe zijn de berichten dat het ministerie haar tracht te beschermen en zegt dat zij dat geld niet hadden mogen betalen. Eveline kon er dus niets aan doen.
We zijn benieuwd of ze verplicht wordt, nu het aan het licht gekomen is, om dat geld terug te betalen.
En wat denk je, zou ze beboet worden en straf krijgen?
Het ministerie dekt zich al vast in door te verklaren dat er misschien nog meer mensen ten onrechte van belastinggeld hebben geprofiteerd.
—————————————-
*0 Zie ook https://www.vrijspreker.nl/vs/item/2008/01/hilarisch-herfkens-verdedigt-haar-ontslag-bij-de-vn
Being in government means never having to say you’re sorry…
Een eenvoudige steuntrekker die te veel geld heeft gekregen moet het gewoon terugbetalen. Ik mag aannemen dat dit principe ook geldt voor de regentenkliek. Tenzij de apartheid van regenten versus het plebs intussen een (onofficieel) feit is…
De reden dat deze mensen in de politiek zitten is omdat ze het moeilijk hebben om een normale baan in het bedrijfsleven te aanvaarden. Allereerst zijn ze verzekerd van een goede betaalde baan en hoeven ze daarvoor nauwelijks prestaties te leveren. Een goed voorbeeld is Jozias van Aartsen, die hoogstpersoonlijk de agrarische sector om zeep heeft geholpen in Nederland. Een ander voorbeeld is de gesjeesde Shellman Wouter Bos, die niets begrijpt van de instorting van de huizenmarkt en de effecten daarvan op de rest van de economie, evenals velen van zijn fractiegenoten blijft hij onwetend over de reële oorzaken en blaat maar verder. Wie wil zulke mensen man nou in zijn bedrijf hebben?
[3] Nou, maar wat Bosje wel goed kan is de oortjes laten hangen naar het baasje met de balk, die op zijn beurt weer heel keurig en meedogenloos uitvoert wat hem opgedragen wordt. Lekker stel daar!
Dit vind ik een punt voor de belastinglobby.
Maar dan rijst de vraag… NU indienen, zodat we kunnen anticiperen op het feit dat ze "waarschijnlijk" niet beboet zal worden, of wachten tot de overheid daar een beslissing over heeft genomen?
Maar ja, dan is het misschien mosterd na de maaltijd.
In Amerika zijn (misschien, als de dollar het zolang houdt) verkiezingen. Ron Paul die over de hele wereld supporters heeft (waaronder mijzelf) wordt niet genoemd in de media. Hij is een echte bedreiging voor het Militair Industrieel Complex en het grote geld. Ook in Nederland wordt hij niet genoemd. Ook hier zijn ze bang voor de voorbeeldfunctie die van hem uitgaat.
Als hij wordt gekozen, kan Europa zijn politiek volgen, of Europa loopt leeg.
Ron Paul is voor een kleinere regering. (Dus niet zoals het geldverslindende Europees Parlement)
Mensen veel meer vrij laten. (Je bent vrij om te doen wat je wilt. Zolang je andere mensen, of hun eigendommen geen kwaad doet.) Dit alles is gebasseerd op de constitution, de Amerikaanse grondwet die de stichters van Amerika ingesteld hebben. Vriendjespolitiek zoals in Nederland krijgt hierdoor minder kans.
Wij zien dat hier ook, en daarom schijten ze in den Haag zeven kleuren stront.
[6] RP wordt niet serieus genomen omdat hij ( net als zijn volgelingen) alleen nur-fur-speck-u-bohnen meedoet, en hij bedreigt werkelluk niets en nieamnd … vanwege zijn nul-comma-nix toegevoegde waarde.
Overigens … de machthebbers en hun meelopers in Nederland zitten op roooozen … want hier verandert nix zolang de monarchie zich weet te handhaven … mede dankzij de Rambotypen onder het proletariaat.
[7]
"RP wordt niet serieus genomen…"
De feiten tonen wat anders aan.
Comments are closed.