Hij is plat, maar ik vond ‘m zo leuk….Als je als toilet ter wereld komt heb je vet pech.
Je staat de hele tijd alleen in ’t donker.
Als er dan eindelijk bezoek komt mag je de shit van een ander slikken….

12 REACTIES

 1. Als ik als (lease) auto ter wereld kom word ik de hele dag afgeragd!! Zo ken ik nog wel effe doorgaan!
  Als ik als WC-eend ter wereld kom wor ik de hele dag op strontvlekken neergepleurd!!

 2. Al ikals Strontvleig te wereld komt is iedere Hoop Stront een Drive-Inn maaltijd!

 3. [5]
  Niets dat een onfeilbaar staaltje logica niet kan oplossen.

  – Toilet slikt ieders shit.
  – Ron Paul slikt van niemand shit.

  Conc.: Ron Paul is geen toilet.

  Alle andere politici zijn openbare plees. Zo kan het zien 🙂

 4. [5] Uit de vraagstelling blijkt dat u in de veronderstelling leeft dat ons gebabbel op dit forum het kiesgedrag van een amerikaan zal beïnvloeden. Tikje aanmatigend vind ik die gedachte wel, maar dat vergeeft u mij hoop ik? Bovendien was het bedoeld als een nietszeggende qoute die ik ergens oppikte. Think nothing of it.

 5. Eigenlijk zijn wij allemaal toiletten, en politici de bezoekers; zij produceren een hoop shit en wij moeten het maar slikken.

 6. [7] "Uit de vraagstelling blijkt dat u in de veronderstelling leeft dat ons gebabbel op dit forum het kiesgedrag van een amerikaan zal beïnvloeden."

  Neen, zelfs dat niet.
  Maar ten minste gaan artikels over een politicus waar geen van ons op kan stemmen, toch nog over libertarisme en aan de hand van RP kunnen we dus relevante discussies voeren en onze kennis verdiepen. Zodoende zijn zulke op het eerste zicht irrelevante artikels toch niet helemaal tijdverspilling.
  Maar wat die WC op deze website deed, ontging me effe compleet.

 7. [9] Het was iets dat spontaan in me opkwam. Inhoudloos, geen bijbedoelingen. Het ware wellicht beter geweeest dit als een Flibje te plaatsen.

 8. Ik neem aan dat deze schrijver een financiële bijdrage levert aan deze site, want een inhoudelijke zal het niet zijn. Jammer voor de nieuwe bezoekers die worden afgeschrikt door dat ze denken dat ‘vrij spreken’ hetzelfde betekent als ‘loos blaten.’ En deze spam is niet eens onder het kopje humor geplaatst.
  Misschien is het een idee om een nieuwe categorie te starten: ‘ruimte voor onze sponsors’.

  P.S. Flibje is voor libertarisch gerelateerde ‘one liners’, niet voor toilethumor [10]

 9. Het zou kunnen aanzetten tot riooldiep denken en spreken. Wat is zin en wat is onzin? Er zijn kunstenaars die hun stront inblikken en verkopen. Misschien was het een lichte uitspatting en uiting van een verborgen kunsenaar? Was Jager een beëdigd kunstenaar geweest had hij dit artikel met de pot op de plaat voor dik geld kunnen slijten. Misschien moet er nog een rubriek toegevoegd worden? rubriek: "VERBORGEN KUNSTEN".

Comments are closed.