Heeft u het ook gemerkt? De politie in 0031 doet aan publieksvriendelijke akties…

Levensgevaarlijk hoor al die akties. Gaat u maar na. Als u nu 6 km te hard rijd is dat levensgevaarlijk en dient eigenlijk beboet te worden. Maar …. de heren van de flitsdienst doen ’t kalmpjes aan. Kleine overtredingen wordt geen tijd meer aan besteed.

Ik vraag me af of de statistieken dit jaar kunnen laten zien of die publieksvriendelijke akties nou echt afbreuk hebben gedaan aan het “veiligheidsgevoel” van de KuBu.
Ik zou de heren van de politie willen verzoeken om ook ná de loonsverhoging om toch vooral door te gaan op de ingeslagen weg. Namelijk concentreren op hoofdzaken. En het geldkloppen en uitzuigen van de KuBu achterwege te laten. Onze zelfgekozen mafiosi in het Haagsche weten genoeg andere wegen om de KuBu te laten bloeden.
Ik hoorde laatst namelijk onze P&O baas. Heee, je gaat er bruto lekker op vooruit…. Maar netto niet, dan ga je achteruit. Voor mij is dat volkomen onbegrijpelijk. IK ga meer verdienen, maar lever NOG meer in bij de Haagsche mafiosi. SCHANDALIG! In echte landen zou dit toch gewoon worden gekwalificeerd als diefstal, of heb ik het mis?

8 REACTIES

 1. Persoonlijk krijg ik het gevoel dat 95% van de bevolking dit systeem *wil*. Men klaagt er over maar dat is zo iets als in een (beetje gewelddadige) relatie; "verder is hij zo lief". Het is ook zichtbaar in de intolerantie naar andere meningen. Zodra je opinie buiten de smalle getolereerde bandbreedte valt is afkeuring je deel. Net als bij een inwoner van een commune die de opvattingen van de sekteleider en -leer in twijfel trekt.

  De politie is in NL een overbodige organisatie want beschermen tegen boeven doet men toch niet, Ik wil er zo min mogelijk mee te maken hebben.

  Emigreren dan toch de beste optie? In de meeste andere landen is het ook niet ideaal, maar vaak wel beter dan hier. Die Free State in de US lijkt mij ook wel wat, helaas is het klimaat daar zo beroerd in de winter, en kent New Hampshire nauwelijks interessante steden. NH lijkt mij meer iets voor "hicks" dan voor mijzelf.

 2. Mooie term hè? Publieksvriendelijke akties!
  Doen ze om de overheid te pesten, omdat ze meer salaris willen.

  Zodra ze meer salaris hebben, gaan ze weer over tot overheidsvriendelijke akties en gaan ze het publiek weer pesten.

  Ze geven met deze term gewoon toe dat ze de rest van de tijd niet publieksvriendelijk zijn.

 3. [2] goed gesteld, geeft ook meteen duidelijk aan dat de politie er niet voor de burgers, maar voor de overheid is!

 4. [3] LOL! …maar dan weer wel een hoop Waalse geldjunkies. Dan toch maar naar Belgie, net als in dat liedje? Wel lekker dichtbij en qua eten goed toeven daar.

  [2] Hun hogere salaris is ook niet publieksvriendelijk. Wordt gewoon verrekend per blauwe envelop.

 5. [5]
  In de eerste plaats vind ik New Hampshire in de winter mooi. Echt koud is het in de heuvels/bergen in het noorden; richting de oceaan valt het mee. Als je vier jaargetijden wilt zien, dan is NH de juiste plaats.

  Dan is de vraag: wat is er belangrijker: ? Meer persoonlijke- en economische vrijheid of het klimaat ?

  Blijkbaar heeft het water de lippen nog niet bereikt..

 6. Publieksvriendelijk actie?
  Tja, dat de burger het met het doorsnee optreden van de hermandad niet gelukkig is komt grotendeels doordat deze verworden is tot wat het nu is, een vooruitgeschoven post van de belastingdienst. Voor het doen van aangifte van diefstal moet je vooraf een afspraak maken, als je 112 belft dat er mogelijk een inbraak gaande is komt deze na 15 min langs (de meeste inbraken zijn in 10 min afgehandeld)blijft vervolgens in de auto zitten om vanuit daar te kijken wat er gaande is en vervolgens na nog eens 10 min gewoon vertrekt zonder te zijn uitgestapt. (zelf ooggetuige van geweest)
  Maar er is ook goed nieuws. Ons land zit in een onomkeerbaar proces om juist deze publieksonvriendelijke taken te verschuiven naar de particuliere beveiligingsbedrijven.
  Deze goed opgeleide personen met alle sociale eigenschappen die daar bij horen zullen ons binnenkort aanspreken op ons gedrag als het gaat om het te vroeg buiten zetten van afval, fietsen waar het niet mag en andere zware wetsovertredingen. En de Hermandad?? die zie je dan alleen nog als je de wet hebt overtreden door jouw eigen inbreker met een stok het huis uit te jagen, wat dat mag natuurlijk niet.

Comments are closed.