Er is altijd veel belangstelling wie in dergelijke debatten mee mag doen.

Vanavond is er een debat waarin Ron Paul wel meedoet.

Waarschijnlijk dank zij zijn goede resultaten in IOWA.

Er spelen grote belangen in die debatten. Ze worden goed bekeken en kunnen kiezers beïnvloeden. Daarom is het voor de nog niet zo ruim bekend zijnde Ron Paul van groot belang.
Zeker nu het nog maar drie dagen is voor de verkiezingen in New Hampshire op 8 januari.

Voor de liefhebbers die de zender willen opzoeken:
ABC said it hoped to encourage more conversation and interaction among the candidates during the debates, which will both be moderated by Charles Gibson. The stakes are high as candidates take the stage three days before the New Hampshire primary.
The Republican debate will include Iowa caucus winner Mike Huckabee, John McCain, Rudy Giuliani, Fred Thompson, Mitt Romney and Ron Paul. It starts at 7 p.m. EST.

Dit is een ander debat dan het omstreden FOX-debat waar men Ron Paul ook wil weghouden.
Een groot voordeel van het meedoen van Ron Paul is ook dat de kans bestaat dat er weer enkele libertarische ideeen worden gelanceerd.

Het volledige berischt is:
apnews.myway.com/article/20…

16 REACTIES

 1. Mooi zo.

  Er was meen ik sprake van dat RP ook bij dit ABC debat buitengesloten zou worden.

  Rasmussen zet een snel stijgende Ron Paul ondertussen op de 3e plaats in NH (14%). De NH GOP heeft besloten zich te distantiëren van het FOX debat. En Greta van Susteren (FOX) vind gisteren dat Paul ‘geen onbelangrijke speler’ is. Klopt, Greta !

  Wordt vervolgd.

 2. Whoa…

  Hier wordt even pijnlijk duidelijk hoe ver de illusies van de neocons gaan. Een kandidaat denkt Ron Pauls idee te kunnen weerleggen met een opmerking als ‘What countries did we invade before 9/11?’ Eh..

  Ah wel, Business as usual 2008!

 3. [3]
  Welke landen ze hebben aangevallen voor 9/11?

  Eens kijken 🙂

  1945-46 China
  1950-53 Korea,China
  1954 Guatemala
  1958 Indonesia
  1959-61 Cuba
  1960 Guatemala
  1964 Congo
  1965 Peru
  1964-73 Laos
  1961-73 Vietnam
  1969-70 Cambodia
  1967-69 Guatemala
  1983 Grenada
  1983-84 Lebanon
  1980 El Salvador
  1980 Nicaragua
  1986 Libya
  1987 Iran
  1989 Panama
  1991 Iraq
  1993 Somalia
  1998 Sudan
  1998 Afghanistan
  1999 Yugoslavia

  Ik zeg niet dat al deze interventies onterecht waren. Maar om nou te zeggen dat ze niemand hebben aangevallen.

 4. [4] De YANKS werden immers … STEEDS geprovoceerd (smile).

  Maaaarre … HOE kan men numero Uno in de wereld zijn en dat ook blijven als men op zijn gat blijft zitten, zoals de nep-politikus-om-den-brode Ron Paul dat wenst.

  Overigens WAAAROM die fascinatie hiet met iemand die eigelijk een professionele MISLUKKELING is … Omdat de meeste mensen in Nederland dat ook zijn misschien? (Met als hooogste prestatie het behalen van een of ander PAMPIERTJE waarop men dan levenslang op hoopt te teren). Kijk maar naar een Staf Depla en en zowat alle ander Nederlandse "politici" …

  Waar een Ron Paul overigens persoonlijk in gefaald heeft, is dat hij het beoefenen van de geneeskunst uitsluitend uit boekjes probeerde te halen en wat hem dus NIET is gelukt. (daar kwamen fouten van die de verzekeringsmaatschappijen NIET wensten te dekken). En als politikus is hij net een … SLAK die in andermans schelp huist. De man heeft (net zoals hij toen "medicus" was) helemaaaaaal geen eigen politieke kijk of filosofie en handelt uitsluitend en cosistent volgens het libertarish boekje …

  En DAT vindt men hier dan zoooo FANtastTisch … Of niet soms?

 5. [1] Dit is eigelijk uiterst GENANT … de RP bloggers proberen namelijk van Susteren voor hun karretjes te spannen, terwijl die niets meer zei dan … "RP is not een insignifant" debater …

  Welnu dat is mijn Jack Russel … LOUIS oook niet … want die blaft instinctief overal tegen aan, terwijl hij nog geen 10 pnd weegt …

 6. [6]
  Altijd goed voor de komische noot, die ACP.

  Over honden en botten gesproken: morgenvroeg om 0800 uur verschijnt een verhaaltje over Ron Paul waar je je tanden weer lekker in kunt zetten :p

 7. [8] Als je een reactie van ACP op deze site wilt hoef je idd alleen maar een Ron Paul artikel te plaatsen. :p

 8. [9] [10]

  Je had gisteren avond dat debat moeten zien … een ouwe vent als Paul, die er onnozel voor zich uit kijkend LETTERLIJK voor spek en boonen erbij mocht zitten …. en af en toe zijn standaard zogenaamde libertarische "flash cards" laat zien … Je moet toch al echt helemaal geen schaamtegevoel hebben, en geen enkele notie van eigen waarde of zelf respect …

 9. [11] daaa daa de lie daa … Paul scheelt maximaal 15 jaar met ACP … of niet soms?

 10. [12] Deeeze achterhoekse Oscar weeet niet dat tie helemaaal aaakend rondloopt en meteen is te herkennen aan zijn holle bolle schedel, en het feit dattie geen ballen heeft … Wat zegs dei Jetse …?

 11. Goed, Ron Paul werd werkelijk totaal weggeblazen in dit debat! Zijn idee dat als wij hen met rust laten, zij ons met rust laten is larie.

  Ja, er is veel mis met de USA buitenlandse politiek, maar om te zeggen dat het enjel daar aan ligt is te simpel voor woorden.

  Ron Paul als hoogste militair leider van de USA?

 12. [13]
  Klopt, dezelfde manier van "formuleren", woordkeuze en misbruik van HOOFDLETTERS.
  Overgens post g.r. ook onder (al)weer een andere naam.
  Valt ook helemaal niet op, kuch.

 13. [13] Wat had ACP nu dan toch willen zeggen? Zometeen gaat hij weer over Baby Huey beginnen…

Comments are closed.