The Louisiana GOP is reporting a second place showing for Congressman Ron Paul who was bested by John McCain. Technically, uncommited, pro-life took more delegates than anyone, but this has got to be music to the ears of Ron Paul and his supporters. Since Congressman Paul beat out Mitt Romney, I wonder if he’ll finally receive any mention from American MSM. It’s sort of sad that Russian news sources are covering the Ron Paul Revolution better than our own.

94 REACTIES

 1. [29] Hé gefrustreerde vent, laat mij er even buiten met je eeuwige ge’lutser. Of heb je ook iets tegen klimaat-humor?

 2. [30]
  Volgens mij heeft men hier weinig problemen met welke verdediging van Paul dan ook.
  Ook met Fortuyn-sympathisanten heeft men hier geen problemen.
  Men (ik tenminste wel) heeft WEL problemen met het veronderstelde kwaadaardige karakter van het ‘Judeo-fascistische-DNA’, waar ene de Zakheim blindelings vanuit schijnt te gaan.

 3. [30] Waaaaarom zouden de Joden ook maar enige last ondervinden van een volledig impotente en reeds lang dementerende "politicus" aan het einde van zijn "loopbaan", en die slechts vat heeft op een stel smalspoor "denkers" … En om daaaaar op te wijzen is helemaaal achterlijk.

  Maar het is wel zeeer typisch van een zekere achterhoekse iemand, die ooit beweerde "mensa materiaal" te zijn alsof dat iets zou voorstellen … die ook de DDR-forum aan enige "bekendheid" zou hebben geholpen … en met meer van dat soort delusies rondzwalkt …

  Over maatschappelijk mislukkelingen gesproken …

 4. [32] "Men (ik tenminste wel) heeft WEL problemen met het veronderstelde kwaadaardige karakter van het ‘Judeo-fascistische-DNA’, waar ene de Zakheim blindelings vanuit schijnt te gaan."

  Spreek voor jezelf Beek.

  Uiterlijk sinds Mearsheimer en Walt is het overduidelijk dat de joodse neocon-faction rondom de regering Bush op basis van leugens en fabricaties de oorlog in Iraq heeft geinitieerd. Daar is geen discussie meer over mogelijk.

  http://www.amazon.com/Israe

  Eveneens is het duidelijk dat diezelfde faction staat te popelen om de volgende oorlog tegen Iran uit te lokken. Sinds het NIE-rapport weten we dat Iran helemaal geen kernwapens nastreeft. Een oorlog is dus volkomen onnodig en dus immoreel. Het enige wat die joodse neocon-faction nastreeft is het bezorgen van hegemonie voor Israel in het Midden-Oosten op basis van leugens. En als dat ten koste gaat van honderduizenden slachtoffers, so be it.

  En dan het ik het nog niet eens over de zeer waarschijnlijke rol die de israelisch hebben gespeeld bij het tot stand brengen van 911. Zelfs een op sterven liggende italiaanse ex-president zegt dat nu.

  En dan hebben we het nog helemaal niet over de volgende 9/11, die zal bestaan uit laten exploderen van vuile bommen in amerikaanse steden. Die explosie(s) zal Pakistan in de schoenen geschoven gaan worden en het mogeljk maken om een totalitaire politiestaat in de VS te realiseren die elke vorm van oppositie (ook op internet) in de kiem zal smoren. Nu zelfs in het japanse parlement openlijk wordt getwijfeld aan de lezing van de regering Bush zou het kunnen zijn dat het niet meer zo lang zal duren totdat jullie gedwongen zullen zijn de vlucht naar voren te doen. http://www.antiwar.com/just

  ‘Jullie’ zijn kwaadaardig tot op het bot, maar ik heb het gevoel dat ‘jullie’ in een fuik zijn gezwommen waaruit geen weg meer terug is en dat het gevaar levensgroot is dat ‘jullie’ de positie die ‘jullie’ in ruim een eeuw tijd hebben opgebouwd in een paar jaar zouden kunnen verspelen. Weimar style.

  Over neoconservatisme en de Joden zie http://www.vdare.com/macdon

 5. [34]
  "Maar het is wel zeeer typisch van een zekere achterhoekse iemand, die ooit beweerde "mensa materiaal" te zijn alsof dat iets zou voorstellen … die ook de DDR-forum aan enige "bekendheid" zou hebben geholpen … en met meer van dat soort delusies rondzwalkt …"

  Precies!

  Dezelfde verbale diaree, totaal incompetent infantiel geneuzel van een looser en een prutser (=> LUTSER).

  (blijft wel lachen met zo’n ITO menneke zonder pamper, of niet soms!)

 6. [36]
  Geloof ik niks van.
  Ik moet eerder denken aan ene Von Doom.
  Sprak Roding ooit zo anti-semitisch?

 7. Het zal mijn waarde nederlandse landgenoten die nu heimelijk meelezen wel zijn opgevallen dat in de postjes 36-38 de leden van de online Irgun weinig moeite doen om nog zakelijk te blijven en op beheerste toon mij van repliek te dienen. Geen beschouwingen over Iraq, Iran, neocons of 911, nee gewoon met stront gooien. Het is erg leerzaam om de demoniseringstechnieken te bestuderen en om nog eens terug te denken aan de laatste maanden toen Fortuyn nog leefde.

 8. [40]
  "Het zal mijn waarde nederlandse landgenoten die nu heimelijk meelezen wel zijn opgevallen dat in de postjes 36-38 de leden van de online Irgun weinig moeite doen om nog zakelijk te blijven en op beheerste toon mij van repliek te dienen."

  Hear hear.

  Canis timidus vehementius latrat quam mordet.

  Of niet soms, keffer.

 9. [35]
  Kan de Zakheim de Weimar-stijl wel waarderen?
  Het is inderdaad een wonder dat zo’n piepklein land het nog volhoudt tegen zo’n overkill aan ongefundeerd vijandschap.
  Dit land is in de verdediging.
  Kwaadaardig zijn haar vijanden.

 10. [35] "Sinds het NIE-rapport weten we dat Iran helemaal geen kernwapens nastreeft."
  Met alle vleierijen over en weer is mij niet meer geheel duidelijk wat serieus en wat sarcastisch is, maar deze opmerking kent wat mij betreft slechts twee mogelijke reacties:
  1) Welk NIE rapport? Dat van 2005 of dat van 2007? Maakt nogal verschil…
  2) Het NIE rapport van 2007 is zwaar beïnvloed door de anti-Bush doctrine. Daarnaast is de uitleg nog pathetischer dan de inhoud, die echt nog wel een paar slagen om de arm houdt…

 11. [44] Die van 2007 (heb geen kennis van een van 2005) http://www.antiwar.com/just

  Wat versta je onder ‘de anti-bush doctrine’?

  En waarom zou je Pakistan wel toestaan om kernwapens te hebben? Of Noordkorea?

 12. [42] "Kan de Zakheim de Weimar-stijl wel waarderen?"

  Nah, ik hou meer van Jugendstil…

  En jij denkt dat ik ga happen ? Nee hoor. Ik heb jullie nu gewaarschuwd, verder ga ik nu achterover leunen en lees het verder wel in de krant.

  Madagaskar kan natuurlijk ook!

 13. [46]
  Waarom is een eerlijk antwoord op een vraag als ‘happen’ te kwalificeren?
  Schaamt de Zakheim zich ergens voor?

 14. [34] "Waaaaarom zouden de Joden ook maar enige last ondervinden van een volledig impotente en reeds lang dementerende "politicus" aan het einde van zijn "loopbaan", en die slechts vat heeft op een stel smalspoor "denkers" … En om daaaaar op te wijzen is helemaaal achterlijk."

  Het is wel aardig dat ACP, met een naiviteit typerend voor een maandlonertje zoals hij, dit soort uitspraken doet. Eigenlijk zeg je dat de positie van de Joden onaantastbaar is en dat zo’n sucker als Ron Paul helemaal geen bedreiging is voor de almachtige positie van de Joden. Sharon had sus toch gelijk met zijn uitspraak ‘We the Jews control America’.

  Bedankt dat je me het punt hebt helpen maken.

  Heb je opgelet Beek ?

 15. [47] "Waarom is een eerlijk antwoord op een vraag als ‘happen’ te kwalificeren?
  Schaamt de Zakheim zich ergens voor?"

  De Zakheim schaamt zich helemaal nergens voor maar de Zakheim is zich wel bewust van de dialectische valstrikjes die jij voor mij opzet.

 16. [48]
  Misschien zijn er wel veel orthodox-christelijken in Amerika, de Zakheim, die daarmee een bijzondere voorliefde hebben voor Israel, dat in eeuwigheden vertrapte land door lieden als de Zakheim.
  Keer terug naar je jeugdjaren, zou ik zeggen, zonder al die vooringenomen haat.
  Want zij geloven dat Christus zal weerkeren, op de Olijfberg, tussen zijn broeders. Zoals Jozef zich uiteindelijk ook bekend maakte aan zijn broeders.
  Maar zelfs zonder bijbel, de Zakheim, moeten we constateren dat een zeer kleine groep mensen voortdurend te lijden heeft onder de grote vijandschap van een -tig maal grotere groep, en dat al vele eeuwen.
  Alleen daarom al zou de sympathie aan de kant van de Israeliers moeten liggen.
  Of vindt de Zakheim de methoden van de nazi’s en de islamo-fascisten zo geweldig?

 17. [37]
  Zeker weten Beek?

  zakheim aka germen roding.

  Zijn volgende nick? Iets met Anna Frank, wacht maar af.

 18. [42] "Het is inderdaad een wonder dat zo’n piepklein land het nog volhoudt tegen zo’n overkill aan ongefundeerd vijandschap. Dit land is in de verdediging. Kwaadaardig zijn haar vijanden."

  Beek, hoe zie jij de rol die ‘jullie’ hebben gespeeld bij de multiculturele destructie van Nederland ? Vind jij dat die groot, heel groot of beslissend is geweest en waarom ?

 19. [52]
  De zoveelste die voornamelijk zijn eigen vooroordelen aan het bestrijden is.
  Ik heb helemaal niets met die islam.
  Een rampzalige religie, die reeds in den beginne alle christelijke gebieden met het zwaard heeft geterroriseerd.
  Waar het christelijk geloof een geestelijk zwaard predikte.
  Opzouten a.u.b., dat zou ik willen.
  Of zich bekeren tot het christelijk geloof.
  Maar geen enkele macht alhier. Weg ermee.

 20. [50] "Misschien zijn er wel veel orthodox-christelijken in Amerika, de Zakheim, die daarmee een bijzondere voorliefde hebben voor Israel, dat in eeuwigheden vertrapte land door lieden als de Zakheim."

  Ik denk dat jij aan mijn leven een dramatiek toedicht die helaas door de werkelijkheid niet wordt afgedekt, al heb ik laatst wel een keer van mijn zoon gewonnen met schaken.
  "Keer terug naar je jeugdjaren, zou ik zeggen, zonder al die vooringenomen haat."

  Kan ik die tijdmachine bij jou huren?

  "Want zij geloven dat Christus zal weerkeren, op de Olijfberg, tussen zijn broeders. Zoals Jozef zich uiteindelijk ook bekend maakte aan zijn broeders."

  Wel eens aan gedacht om dominee te worden?

  "Maar zelfs zonder bijbel, de Zakheim, moeten we constateren dat een zeer kleine groep mensen voortdurend te lijden heeft onder de grote vijandschap van een -tig maal grotere groep, en dat al vele eeuwen."

  Na ja, als je die russische boertjes 50% rente gaat bereken dan moet je niet gek kijken als ze een keertje kwaad worden.

  "Alleen daarom al zou de sympathie aan de kant van de Israeliers moeten liggen."

  Ik denk niet dat die mijn sympathie nodig hebben.

  "Of vindt de Zakheim de methoden van de nazi’s en de islamo-fascisten zo geweldig?"

  Hoe kijk jij aan tegen de rol van de Joden in het communisme? Was dat bij nader inzien nu echt zo geweldig? Was het nu echt nodig om 20 miljoen over de kling te jagen.

  En volgens deze joodse onderzoeker hebben ‘jullie’ de moord op de Armeniers ook al op ‘jullie’ kerfstok http://www.jewishracism.com

  Maw het leven zou best wel saai zijn zonder jullie.

 21. [53] Maarre, mag ik uit jouw postjes, die steeds vromer worden, afleiden dat jij een christian-zionist bent, ‘slechts’ een arier, slechts een goyim?

 22. [54]
  Ik adviseer de Zakheim zich eens te gaan verdiepen in al die Joden die aan de andere kant stonden.
  Die het communisme haatten.
  Die pro-libertarier zijn.
  Die pro-kapitalisme zijn.
  Die massamoord intens haten.
  Geeft wellicht een veel evenwichtiger kijk op de geschiedenis.
  Tenzij de Zakheim best wel geniet van zijn ‘speurtocht’ naar veronderstelde demonen.
  Om zichzelf als slachtoffer of als supererieur blanke te afficheren.
  Beide belachelijk natuurlijk.

 23. [56] Vind ik wat kort door de bocht… om maar even te refereren aan de uitspraak van de kleine joodse moskouse tapijtverkoper Iwan Mendelsohn: "het zijn de Trotzky’s die de revolutie maken en de Mendelsohns die het gelag betalen". Dit kan heel goed waar zijn, maar in de praktijk is de aardige Mendelsohn altijd tapijtverkoper terwijl de duivels Trotzky, Kaganovitz, Bela Kun, Perle, Wolfowitz, Zakheim (je ziet, in steek de hand in eigen boezem) en Job Cohen nogal de neiging hebben om helemaal bovenin de maatschappij om hen heen naar de Filistijnen te helpen.

 24. [56] "Om zichzelf als slachtoffer of als supererieur blanke te afficheren."

  Doe even het nummer van mijn postje waarin ik dit zeg. Bij vorbaat dank.

 25. [48] De Zak heeft tuurlijk van zijn leven nog noooooit een fatsoenlijk baan gehad … laat staan een maandsalaris. Hij loelt maar wat …

  Anders had tie geweten dat bedrijven als IBM minimaal 14,000 (Veertienduizend) van hun professionele employees letterlijk tot (lump sum en vaak multi) miljonairs heeft weten te maken. General Elctric zelfs nog meer, Kodak minimaal een twintigduizend man en Xerox (heel zeker weten) een tienduizend man. Bij General Motors krijgt men gewoon wardevaste pensioentjes hoewel het hoger personeel ook aandelen pakketten krijgen …

  Kom daar maar es om bij een Philips, Shell Nederland en de andere Nederlandse multinasioals, behalve enkelingen uit directiekringen …

  En ik ben overigens al vanaf 1977 helemaal mijn eigen baas … Zulks dankzij mondiale dealmaking op het gebied van intellectuele activa … Dus yaaa … yaaa … ik verdien vooral ook aan ANDERMANS patenten, vindingen en innovaties … En daaaarom is voor mij de hele geinstitutioneerde libertarisch gezuig … niets ander dan een B-i-i-g JOKE …

  M.a.v. het is veel ge makkelijker een individuele libertarische levenstijl te verwezenlijken (en daar van te genieten) dan achter het libertarische. hoempa muziek bandje aan te lopen …

  Wat moet men dan met een armoezaaier als Ron Paul?

 26. [58]
  Des te beter als het niet zo is.
  Maar de Zakheim hield al eerder zijn kruit droog, omdat hij vreesde in 1 of andere val te trappen.
  Vooralsnog ontdek ik bij de Zakheim geen enkele sympathie voor de Mendelsohns.

Comments are closed.