Fox News, de spreekbuis van de politiek correcte Demopublicans in de VS die nooit te beroerd is om ‘marginale kandidaten’ als Paul ook als zodanig te portretteren, laat zich weer eens van de beste kant zien. In herhalingen van het Republikeinse debat in South Carolina is het antwoord van Ron Paul op de vraag of hij zichzelf wel verkiesbaar acht, er uit geknipt. Gelukkig maar dat er nog zoiets als Youtube is zodat we toch kunnen genieten van zijn -wat mij betreft- ijzersterke antwoord. Merk op dat hij met de eerste twee ‘kleine primaries’ die van Iowa en New Hampshire bedoelt.

8 REACTIES

 1. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat deze man de nieuwe president zal worden!!!

 2. [1] "President" van de "Ron Paul Foundation" die (van de "overgebleven" verkiezingsgelden) hem en zijn vrouw (voor geval hij vroegtijdig de pijp uit gaat) levenslang voor hun "adviezen" gaat (uit)betalen …

  Men moet wel echte suckers zijn om dat niet dooooor te hebben …

 3. [3]
  Begin je nou weer?
  Hiervoor heb je de Federal Election Commission’s rules. Kandidaten mógen met het overgebleven geld een aantal dingen doen:

  – Het geld terugstorten naar de donoren binnen 60 dagen.
  – Geld overmaken naar een goel doel waar geen salaris van mag worden ontvangen voor zichzelf of familie.
  – Tot $2,000 overmaken naar een andere federale kandidaatcampagne.
  – Geld overmaken naar hun staats commissie of lokale commissie, als de staats of lokale wet dit toelaat.
  – Het geld gebruiken voor aflossing van schulden van eerdere campagnes, mét toestemming van donoren.

  Ze kunnen zich dus niet zomaar even verrijken met het overgebleven geld.

 4. [5]
  Ik ben met je eens dat er "crooks" zijn die schimmige dingen met het geld doen.
  Maar ik denk niet dat RP het zo simpel kan doen als jij zegt, om het in de Ron Paul Foundation te storten en daar een levenslang salaris van betaald kan krijgen. Bovendien is uit zijn verleden met eerdere verkiezingen niet op te maken dat hij zo’n "crook" is.
  Heb jij een bron waaruit blijkt dat hij dit met het geld van plan is?

 5. Ron Paul is al diep in de zeventig. Ik denk niet dat de man het voor het geld doet. Waarom zou hij al die moeite doen? Hij krijgt al een riant Congress pensioen. En na zijn dood zal de Ron Paul Foundation de libertarische zaak ondersteunen mag ik hopen.

Comments are closed.