Ron Paul doet veel stof opwaaien. Ongeacht of het nu in de VS, Europa of Azië is, overal zitten zijn verrekte handlangers, die als ware Nazi’s hersenloos achter hem aansjokken. Deze institutionalistische collectivisten, die iedereen letterlijk in de kou willen laten zitten en het verrekken om nog langer mee te betalen aan de toch zo noodzakelijke verzorgingsstaat die wij allen zo dierbaar koesteren, zijn eindelijk allemaal ontmaskerd en zullen binnenkort met pek en veren overgoten worden. Hun Grote Leider is een zakkenvullend monster die zijn naam en beeltenis leent aan vele stickers, posters, buttons, en nota bene een WW-II achtige blimp. Maar eindelijk is het bewijs geleverd dat hij niks meer en niks minder is dan een opportunistische rascist !! Overtuig jezelf maar !

www.dynw.com/ronpaulisracist/

Prettige avond nog !

1358 REACTIES

 1. Als dit het verweer is van Ron Paul-adepten, dan zegt dat veel over hun (gebrek aan) niveau. Die foto’s maken het niet ongedaan dat Ron Paul drie decennia lang racistische nieuwsbrieven schreef en publiceerde. Wat hij in 1996 overigens nog toegaf, maar nu houdt hij zich van de domme. En de Ron Paul-adepten op dit forum vinden dat ook nog okee! Gaat Vrijspreker.nl binnenkort soms een alliantie aan met Stormfront.org?

 2. [2] Kom nou eindelijk eens met exacte qoutes en data van wat RP wanneer precies gezegd heeft 20 jaar geleden.

  WQat je hier schrijft zijn vage insinuaties.
  Slap en achterbaks.

 3. [2] Ga fietsen eikel. Je bent in het vorige topic hierover compleet debunked en afgedroogd. Dat je dat niet door hebt laat zien dat je een hele grote plaat voor je harses hebt. Jammer, want een rationele discussie waar beiden discussanten de logica en redelijkheid van argumenten en feiten als spelregels zien is altijd zo genoeglijk. Helaas met jou niet mogelijk.

 4. [3] Van de week had je de rokervereniging die jodensterren hadden gemaakt met "roker" er op geborduurd. De vraag of dat humor is kan ik niet in zijn algemeenheid beantwoorden maar ik zag er nog wel een soort van zeer zwart cynisme in omdat er wel een link gevonden kan worden met ene regime dat de joden vervolgd heeft en het regime dat de rokers vervolgt (maar natuurlijk niet door ze te exterminaten). Daar vallen jouw links nieteens onder omdat de link tussen de nationaal-socialistische doctrine en van het libertarisme geheel afwezig is. Het grappige (jawel!) is weer wel dat zo een beeld zowel de democraten als neoconservatives goed past – en dat terwijl ze de pre-emptive strike natuurlijk geheel zelf bedacht hebben zonder inspiratie van een of andere mislukte Oostenrijkse kunstschilder. Maargoed, als jij hierom kan lachen, moet je dat lekker doen.

 5. @ Hub

  Heb jij een niet nader te omschrijven bruine substantie in jouw ogen? Ik heb jou herhaaldelijk allerlei informatie toe laten komen, maar schijnbaar wíl jij simpelweg niet toegeven dat Ron Paul een racist en een leugenaar is.

  Zo maar een relevante link met citaten uit Ron Pauls nieuwsbrieven:
  http://www.tnr.com/politics

  Andere relevante links moet jij maar in oudere postings opzoeken.

 6. Ron PAUL is niet anders, en niets minder dan een echte CON-ARTIST… Een oplichter zeg maar …. Immers:

  • He has never voted to raise taxes.
  • He has never voted for an unbalanced budget.
  • He has never voted for a federal restriction on gun ownership.
  • He has never voted to raise congressional pay.
  • He has never taken a government-paid junket.
  • He has never voted to increase executive branch power.
  • He voted against the Patriot Act.
  • He voted against regulating the internet.
  • He voted against the Iraq War.

  Yaaaa … yaa … "consistent" overal TEGEN stemmn , maar WELWETEND dat de show-zonder-toch-door-gaat. en daar overheids centen voor vangen … Als DAT niet immorreel is … hoewel nog niet onwettig …

  En dan:
  • He does not participate in the lucrative congressional pension program.
  • He returns a portion of his annual congressional office budget to the
  U.S. Treasury every year.

  1. Omdat hij liever zijn "pensioenbijdragen in goud belegt … de dummy …
  2. En dat geld "teruggeverij" (een paar procentjes) is eenvoudig DEEL van zijn "SCAM" … Adverteren kost veel meer …

 7. [2] Ulrich, het is overduidelijk dat jij een enorm edele inborst hebt, voortdurend op de barricade om te strijden tegen racisme, vreemdelingenhaat en niet te vergeten anti-semitisme. Als je wilt wil ik wel een goed woordje voor je doen zodat lid kan worden van Kafka of een andere Antifa-organisatie. Het zou heel goed kunnen dat met die Ron Paul de volgende Hitler aan het opstaan is en dat moet tot elke prijs worden voorkomen!

  Welnu, voordat we minstens 3 vliegdekschepen gaan dirigeren naar de Texaanse kust om rondom de klok sorties uit te voeren op de woning van deze proleet, zou je even 1 linkje kunnen geven naar een webpagina of videootje die jouw, ongetwijfeld op waarheid berustende analyse, kunnen onderstrepen ? Niet dat ik je niet geloof, maar het gaat om het opbouwen van een juridische case zodat we deze libertarische schoft keihard kunnen aanpakken. Bij voorbaat dank.

 8. [8] "Yaaaa … yaa … "consistent" overal TEGEN stemmn"

  Je bedoelt vast ""Yaaaa … yaa … "consistent" overal in overeenstemming met dat vod waar ik graag mijn achterste mee af veeg als ik de kans krijg, de constitutie".

  Scheelt nogal. Over onwettig gesproken…

 9. [8] Nou, ik hoop niet dat je bloeddruk van het schrijven van dit stukje tot kritieke hoogte is gestegen.

  Maar laat ik een poging doen: I Hou van de boodschap van Ron Paul voor meer individuele vrijheid en vrede! Go Ron, Go.. (nog geen adertje geknapt?)

  ACP, wees nou toch blij dat jij natuurlijk gewoon gelijk hebt en dat die paar stomme libertariërs achter Ron Paul blijven aanlopen.. Wij zijn ervoor om jou een superioriteitsgevoel te geven. Natuurlijk ook om een doel in je leven te geven, n.l. strijden tegen de Ron Paul fans.

  En weet je wat.. je zal mij helaas niet snel overtuigen. Beschouw mij nu maar als een verloren ziel..

  [7] Een ware racist, is ook iemand die vindt dat hij zelf zo superieur is dat hij zwakkeren van andere “rassen” moet helpen met het geld van anderen. Een ware racist is ook iemand die zwakkeren van andere “rassen” niet voor volwaardige individuen aan ziet, maar als een zielige, achtergestelde en hulpbehoevende collectieve groep. Een ware racist staat verdere individuele ontwikkeling in de weg, zodat hij altijd de helpende hand kan blijven bieden en zich hierdoor goed en superieur kan blijven voelen!

 10. De angst voor Ron Paul zit hem in het feit dat mensen die onder de vlag van Krankenhaus Bush veel hebben kunnen meepikken en binnenhalen, onder de vlag van Ron Paul gaan ze vooral afscheid nemen van een hoop gebakken lucht en da’s KUT!
  Wat zal er gebeuren als Amerika letterlijk een president zonder kloten kiest! Hoogst waarschijnlijk gaat deze nog héél véél meer gebakken luchtjes uit de markt halen……AUW!!

 11. Ik denk dat als Hillary gekozen zou worden tot president, ze precies dat gaat doen wat totaal fout is en daardoor de economische collaps nog harder zal zijn.

  Als de opzet van RP zuiver is en hij zo louter dat doen wat hij voor ogen heeft, dan zal er ook pijn worden geleden. Maar wel met een genezende uitwerking!

  De poppenkast van het handje schudden gaat in volle hevigheid los barsten en ook elkaar nog even fijn om de nek hangen………….dikke mik dus!
  [14]

 12. [2] "Wat hij in 1996 overigens nog toegaf"
  Volledig citaat graag, in context. Zul je wel weer niet kunnen. Jouw gedrag hier klassificeert je als TROL.

  [4] [5] [9] Please do not feed the trolls.

 13. [17] Ulrich dient de belangen van de Israel Lobby (net als ACP overigens), zoals dat tegenwoordig zelfs door de VPRO zo wordt genoemd. Ulli loopt te leuren met hit pieces zoals die van de extreem linkse joodse sodomite James Kirchick:
  http://www.tnr.com/talkback
  Je moet vooral ook letten op die 1500 commentaren, voor het merendeel uiterst negatief, op deze butt artist.

  Hier een YouTuubje van dat misselijkmakende ventje: http://www.youtube.com/watc
  (let op die smirk)

  Deze judeo-fascisten haten Ron Paul omdat hij de vestiging van een wereldwijde democratuur in de weg staat. Het waren dezelfde trotzkistische schoften die Rusland in 1917 in een poel van ellende stortten; nu gaan ze precies hetzelfde proberen te doen met Amerika en de rest van de wereld.

  Een maand geleden heeft de italaanse ex-president Francesco Cossiga in de oudste krant van Italie, de Corriere della Sera, gezegd dat ale geheime diensten in het Westen weten dat 911 is uitgevoerd door de Mossad en de CIA. So there you have it: ‘Islamo-fascisme’ is een hersenspinsel uit de zieke breinen van de denktanks als de AEI e.d., bevolkt door die schoften als Perle en Wolfowitz. Alle joodse media in het Westen hebben dit doodgezwegen. Maar dankzij het internet is het wereldwijd aan de oppervlakte gekomen.

  Ik denk dat een smear-kees als Ulli en ACP maar beter kunnen bidden dat RP president wordt. Hij is waarschijnlijk dat laatste mogelijk om de Joden tegen zichzelf in bescherming te nemen. Zo niet, dan zal de geschiedenis wel weer op traditionele wijze reageren. Als het gras het hoogst is, wordt het gemaaid. Dit is mijn voorspelling voor het Amerika van de komende jaren.

 14. [17] Voor mensen die de machtsverhoudingen op deze planeet nog niet helemaal snappen: vandaag stond in de libertarisch getinte website antiwar.com dit stuk van een fatsoenlijke jood Uri Avnery: http://www.antiwar.com/avne

  Daarin beschrijft hij wat ingewijden allang weten: Olmert is de baas en Bush is slechts zijn waterdrager.

  Engeland hetzelfde laken-een-pak. Die sucker van een Tony Blair heeft zijn leger ter beschikking gesteld aan de joodse lobby om in Irak te werken aan een israelische hegemonie in het Midden-Oosten. Als beloning heeft hij deze week een uiterst goed-betaalde not-much-to-do job gekregen in het joodse Wallstreet. Zo werkt het in het Westen.

 15. De vrijspreker is dus niet alleen gehakketak, maar ook nog eens een keer heel duidelijk. Weer iets geleerd. [19]

 16. [18] [19]

  Zeg D Zakheim, ga eens terug onder je steen. Hier bij de Vrijspreker moeten we niets hebben van dit soort anti-Semitische onzin.

  Voor de duidelijkheid: rot op.

  [20] Het zal wel ironisch bedoeld zijn, maar geen enkele schrijver van de Vrijspreker zal dit soort onzin ondersteunen.

 17. Maar waarom anti-semitische onzin? Is er anti-semitisme die geen onzin is?

  Ik begrijp het nu even niet meer.Wat mag wel en wat mag niet worden geschreven……en Joden die zich verstoppen achter anti-semitisme mogen niet aangesproken worden? Zijn Joden suprieur? Mijn oma was Joods, maar ik heb haar nooit horen jeuzelen.[21]

 18. Anti-Semitische onzin = onzin met een anti-Semitisch karakter — in het geval van D. Zakheim.

  Er zijn natuurlijk vele soorten onzin.

  Zo is er bvb economische onzin: socialisme. Of leugenachtige verdachtmakerij: laster.
  [23]

 19. [22] Vergeten zijn pilletje te nemen.
  En ook niet op tijd teruggekeerd naar zijn verzorgers; het weekeinde is al weer even voorbij. Maar dat is niet ongebruikelijk in NL.

 20. [18] De reactie van Mijnheer/Mevrouw Zakheim is nou precies wat mijn bedenkingen tegen Ron Paul (en vooral een deel van zijn supporters) versterkt.
  Anti-semitische, homofobische denkbeelden en martiaanse samenzweringstheorieën (één alu-hoedje is hier duidelijk niet genoeg).

  De oude nieuwsbrieven van RP zijn niet al te smakelijk. Het pro-life standpunt inzake abortus en het nationaal-isolationistische gedachtegoed, waardoor volgens mij ook RP ook veel supporters heeft uit de amerikaanse neo-nazi hoek (foto van enkele maanden geleden waar RP samen met Don Black van Stromfront.org op staat) staan me niet aan. De neiging om de verantwoordelijkheid van geweld te geven aan de slachtoffers ipv de daders (9/11 schuld Amerika? Net zoiets als de joden de schuld te geven aan de holocaust of een verkrachting aan degene die een korte rok draagt) zijn vreemd.

  Daarnaast heb ik echter absoluut sympathie voor een groot gedeelte van de (huidige) ideeën van Ron Paul.

 21. Iedereen kan toch zijn verhaal kwijt, hoe belachelijk of kwetsend het verhaal ook moge zijn. Maar wanneer weet ik wat zin of onzin is? Eigenlijk kom je daar misschien achter als er oeverloze discussies worden gevoerd. Ik laat een verhaal op zich staan en vecht het niet aan, vragen stellen of kanttekeningen plaatsen is prima. Vandaar dat ik zeg dat ik weer iets heb geleerd. Dat betekent niet dat ik alles geloof. Maar leer wel dat mensen soms een hele andere kijk op zaken hebben. Mij kan je alles wijs maken, maar of ik het ook geloof, is vers twee.

  [24]

 22. [27]
  Precies.

  Het hebben van een eigen mening is geen probleem; gedachten zijn vrij (alhoewel dat door sommigen bestreden wordt).

  Het uiten van een eigen mening is geen probleem; het uiten van een mening is vrij (zou dat moeten zijn althans).

  Problemen ontstaan er pas, zodra er geweld jegens anderen gepleegd wordt. Dat gebeurt regelmatig door de politiek correcten, die niets liever doen dan mensen die een hun onwelvallige mening hebben, de mond snoeren; dit is een regelrechte inbreuk op de vrijheid van meningsuiting.

 23. Akkoord IIS, FoS ben ik het helemaal mee eens. Ik zou nooit iemand willen opsluiten of bestraffen voor een incorrecte mening, een belachelijke complot-theorie of een racistische overtuiging.

  Wel mag ik daar (en iedereen met mij) vervolgens geïrriteerd op reageren en besluiten om daar niets meer van doen te hebben. We streven immers ook vrijheid van associatie na. Met nare mensen associeer ik me liever niet. [27]

 24. [26] Maar beste Protopkin=Ulrich=Jimmy: waar doe ik anti-semitische uitspraken ? Ik haal met instemming de joodse schrijver Avnery aan. En hoe zo ‘complottheorien’? De officieele lezing dat 19 arabieren conspireerden om die gebouwen te vernietigen, dat is ook een conspiracy theory. Jij bent volgens jouw eigen logica dus ook een conspiracy theorist. Sinds wanneer is het verboden/antisemitisch om een een vd weinige integere politici te citeren (Cossiga) die er nog rondlopen? Het was Cossiga die een aantal jaren terug de Gladio conspiracy aan het licht bracht. Hij weet dus precies waar hij het over heeft.
  En wat dat geneuzel over homofobie betreft, beste Protopkin, lekker ding van me, ik heb op Fortuyn gestemd, een mens die veel gemeenschappelijk had met Ron Paul. Ook hij probeerde het systeem van binnen uit aan te vallen. Ik hoop niet dat RP hetzelfde lot wacht. Garantie tot aan de deur.

Comments are closed.