Ongelooflijk wat zich nu al afspeelt.


Beste Bezoekers, wij werd gevraagd dit bericht door te sturen,
wat we bij deze dan ook doen omdat het weer zoveel schokkende voorbeelden levert, dat het nuttig is om daar over na te denken en ons af te vragen tot wat dit gaat leiden..


Ook uw reacties zien we natuurlijk met belangstelling tegemoet.

Zijn we bezig ons te laten bekeren ?
Het wordt verontrustend…
instructief maar angstaanjagend
!

Gebeurt in Frankrijk en Belgie, en in heel Europa !!!

– Wist u dat jonge moslima’s eisen om niet te moeten deelnemen aan de lessen sport en biologie, zonder dat dit enige weerslag heeft op hun examenresultaten ?
(Bron: Nouvel Observateur)

– Wist u dat moslima’s afzonderlijke, exclusief aan hen toegewezen, toegangsuren eisen en bekomen in gemeentelijke zwembaden ?
(Bron: Revue politique)

– Wist u dat moslima-studenten eisen dat ze tijdens hun examen mogen worden begeleid door hun echtgenoot en dat hun examen uitsluitend door een vrouw mag worden afgenomen ?
(Bron: Nouvel Observateur)

– Wist u dat een moslimorganisatie (“Unir” aan de Universite Paris” XIII) het recht van een professor “behorende tot de westerse cultuur” betwist om het werk van een moslimstudent te beoordelen ?
(Bron: l’Express)

– Wist u dat moslims de afschaffing van het kerstfeest in sommige lagere scholen eisen – en bekomen ?
– Wist u dat moslimstudenten, onder het mom van de wet op de scheiding van kerk en staat, een verbod eisen op het plaatsen van kerstbomen in scholen, zelfs kleuterscholen ?
(Bron: Le Parisien)

– Wist u dat moslims een verbod eisen – en bekomen – op het serveren van vlees dat niet hallal is op scholen waar zij in de meerderheid zijn ?

– Wist u dat moslims die voor de overheid werken er bijkomende feestdagen eisen voor hun religieuze feesten ?

– Wist u dat moslims ruimtes eisen om te bidden in onze colleges, onze lycea en universiteiten ?

– Wist u dat moslims in onze scholen, universiteiten en werkplaatsen aan hun vijf dagelijkse gebeden aangepaste uurroosters eisen ?

– Wist u dat moslims een aanpassing van onze geschiedenisboeken eisen teneinde er de geschiedenis van hun land en hun godsdienst in op te nemen ?
(Bron: Nouvel Observateur)

– Wist u dat uit onze schoolboeken alle verwijzingen naar Karel Martel en andere Jeanne d’Arcs zullen worden geschrapt om de Franse moslims niet op de tenen te trappen ?

– Wist u dat moslima’s eisen om openbare functies (in de administratie, ziekenhuizen, scholen, rechtbanken) te mogen uitoefenen met een hoofddoek op ?

– Wist u dat gesluierde moslima’s/geneeskundestudentes eisen dat ze enkel vrouwen moeten verzorgen ?
(Bron: Le Monde, Le Figaro)

– Wist u dat reeds mannelijke artsen in elkaar werden geslagen omdat ze moslima’s hadden verzorgd zonder toelating van diens echtgenoten ?
(Bron: Le Monde, Le Figaro)

– Wist u dat in heel wat Franse scholen waarin vooral leerlingen van NoordAfrikaanse afkomst zitten, opschriften worden aangetroffen als “Mort aux Juifs” (Dood aan de Joden), “Mort aux chretiens” (Dood aan de Christenen) of ” Vive Bin Laden” (Leve Bin Laden) ?

– Wist u dat bij manifestaties tegen de oorlog in Irak, bepaalde «pacifistische» moslims portretten meedragen van Bin Laden of Saddam?
(Bron: Les 4 verites)

– Wist u dat een woesteling, genaamd Djamel, die een jong meisje, Sohane, levend had verbrand, tijdens de wedersamenstelling van zijn misdaad in Val de Marne luidkeels werd toegejuicht ?
(Bron: televisiejournaal op France 2)

– Wist u dat jonge zwarten en NoordAfrikanen die een blanke jongeman levend hebben verbrand in een supermarkt in Nantes (in 2002) totaal geen berouw tonen maar integendeel trots zijn op hun daad ?
(Bron: Temoignage de l’avocat)

– Wist u dat een handboek voor goed gedrag “Wat toegelaten en verboden is in de Islam”, een boek dat al 10 jaar in Frankrijk wordt verdeeld, uitlegt hoe een goede moslim zijn vrouw moet slaan : “met de hand”, “zonder zweep” of “houten stok”, en “terwijl hij het gelaat spaart” ?
(Bron: l’Express)

– Wist u dat islamitische patrouilles door de straten van Antwerpen en andere steden trekken teneinde “de slechte, racistische blanke agenten in het oog te houden” en hun eigen wetten toe te laten passen ?
(Bron: Liberation)

– Wist u dat nieuwe wetten aan de politie, het leger en de openbare dienst in het algemeen de verplichting opleggen om bij voorrang “jongeren” uit de migrantenpopulatie aan te werven en dat 35 ondernemingen, waaronder France Television, Peugeot en de voedingsketen Casino een contract hebben getekend dat hen ertoe verplicht de voorkeur te geven aan migranten bij de aanwerving van personeel ?
(regerings- en vakbondsbronnen)

– Wist u dat in scholen, moslima’s hun jas aandoen vooraleer ze aan het bord willen komen teneinde niemand in de verleiding te brengen, dat in basisscholen moslimvaders weigeren om hun dochters les te laten volgen in een klas waarin een onderwijzer de gebruikelijke onderwijzeres vervangt en dat een school zelfs een sluis zonder ramen heeft moeten installeren waarin de leerlingen hun eigen moeder, die van kop tot teen gesluierd is, kunnen herkennen tussen de andere gesluierde vrouwen ?
(Bron: Le Monde 09/07/04)

– Wist u dat in lagere scholen de leerlingen het gebruik van afzonderlijke kraantjes hebben ingevoerd, het ene gereserveerd voor moslims, het andere voor Fransen, of dat een plaatselijke afgevaardigde van de moslims heeft gevraagd om afzonderlijke kleedkamers te voorzien aan de sportzalen omdat volgens hem “een besnedene zich niet mag ontkleden aan de zijde van een onreine” ?
(Bron: Le Monde 09/07/04)

– Beseft u wel dat andere religieuze gemeenschappen (zoals ….) nooit soortgelijke eisen stellen ?

Gelieve dit aan zoveel mogelijk mensen door te sturen, zodat zij beseffen dat wij in een hoog tempo bezig zijn onze maatschappij te onderwerpen aan de Islam…
——————————–
Hebt u een antwoord of een advies?

———————————
Ingezonden door R.R.

28 REACTIES

 1. "Wist u dat moslima’s afzonderlijke, exclusief aan hen toegewezen, toegangsuren eisen en bekomen in gemeentelijke zwembaden ? "

  Ja, daar verscheen zo’n beetje een jaar geleden in Engeland al een artikel over in de krant.

 2. beste R.R.

  Heel leuke post. Echter het maakt het me een beetje bedroefd. En wel om de reden dat er heel gemakkelijk ook een wist U dat lijst kan worden opgesteld van de autochtone Vlaming en Nederlander.

  Zoals, wist U dat de gemiddelde Belg / Hollander blijkens zijn stemkeuze in sprookjes gelooft? Jarenlang heeft hij voor politieke partijen gestemd die het multiculturele samenlevingssprookje verkondigden.

  Wist U dat hij doodgeknuffeld wenst te worden door de overheid? Dat hij keer op keer kiest voor partijen met een sociaal gezicht (lees, partijen die nog meer eigen verantwoordelijkheid bij de burger willen weghalen)

  Wist U dat hij zich zorgen maakt over het milieu en zich door gewetenloze semi deskundigen laat misleiden? En niet beschikt over voldoende eigen kritisch vermogen om zijn eigen conclusies te trekken?

  Etcetera. Etcetera.

 3. Wist u dat er andersdenkenden bestonden die ook graag hun eigen belangen nastreven?

  What’s the point?

  "- Beseft u wel dat andere religieuze gemeenschappen (zoals ….) nooit soortgelijke eisen stellen ? "

  eh… pardon?

 4. Wist u dat moslims een aanpassing van onze geschiedenisboeken eisen teneinde er de geschiedenis van hun land en hun godsdienst in op te nemen ?
  (Bron: Nouvel Observateur)

  Mooi, maar er dan ook inzetten dat de Moslims de grootste slavenhandelaren waren…

 5. [2] Goede lijst, Henry, en even schandalig en dom.
  Maar dat maakt de eisen van de islam niet goed of rechtvaardig.

 6. "Beseft u wel dat andere religieuze gemeenschappen (zoals ….) nooit soortgelijke eisen stellen ?"

  Dit is natuurlijk pertinent onwaar! Geloofsgemeenschappen hebben altijd hun macht gebruikt om politieke en publieke instellingen te beinvloeden. Ik zie absoluut in dat de zaken die hier geschetst worden verwerpelijk zijn, maar die laatste zin maakt dit artikel in 1 klap een waardeloos, vooringenomen stukje tirade, ipv een ogen openend, vrijdenkend pleidooi.

 7. F*ck them all! Zowel de achterlijke moslim-eisers als de slappe politici. Het moet niet gekker worden met die idioten die denken dat de westerling zo dom is dat we niet zien wat ze betrachten nl: overname maar dan heb ik wat nieuws: forgét it, nooit zullen we toelaten om terug in de middeleeuwen gegooid te worden en onze verworven vrijheden op te geven voor godsdienst-waanzinnigen die achter een debiel boek van 800 jaar nahollen!

 8. Interessante lijst. Kan opgelost worden door alles waar het gemeentelijk, publiek of staatsbemoeienis betreft te privatiseren.

  Kan me echt geen reet schelen of moslimmeisjes privileges eisen bij private zwembaden, scholen, in hun baan, wat dan ook.

  Laat de markt (de volledige vrije en op vrijwillige basis interacterende individuen) maar bepalen of al die ‘scherpe cultuurkantjes’ houdbaar zijn. Sommigen wel en sommigen niet.

  De lijst lijkt ook uit Frankrijk gekomen. Als er een land een collectivistisch fascistische bende is dan is het Frankrijk wel. Dan is het niet gek dat bevolkingsgroepen die bepaalde fascistische ideologieën aanhangen beter gedijen dan gelijkaardige groepen in pakweg de USA.

  Collectivistische en welfare-warfare staat is de bron all the way baby.

  Daarom vind ik bovenstaande lijst een zinloze bulk aan informatieloze statistieken.

 9. [5] Je zegt het precies goed Hub. De eisen van de Moslimgemeenschap vallen namelijk ook niet in het domein van rechtvaardigheid in de zin dat HUN eisen DAARIN vallen. Het systeem waarin die eisen gehoor vinden valt daar wel binnen. Dat is een systeem van PERTINENTE ONRECHTVAARDIGHEID.

  Overheidsmacht wordt hier gebruikt voor het behalen van bepaalde doelen. Het probleem is niet die mensen die deze doelen willen halen via de overheidsmacht maar de overheidsmacht ZELF.

  Overigens ben ik het met Henry eens dat de AUTOCHTONE bevolking veel erger is dan de ALLOCHTONE. In het algemeen (even kamscheren) hebben de AUTOCHTONEN geen benul, en de ALLOCHTONEN wat meer, al is dat benul vaak wat meer principieel en minder "tolerant".

  [4] Net als het huis van Oranje (Westindische Compagnie). Lees je ook nergens . 🙂

 10. Het is gewoon wachten op een wereldwijde recessie en het instorten van de verzorgingsstaat zoals we die nu kennen en volgens mij zit dat er hard aan te komen.

  vergeet niet dat onze moslimvrienden zich op dit moment alleen kunnen handhaven bij de gratie van parasitair/crimineel gedrag, subsidies en uitkeringen en zich daarnaast ophouden in enclaves (remember srebrenica), hun netto bijdrage is dus negatief oftewel afhankelijk van het klootjesvolk (jan met de pet) die ze als dank terroriseren, op het moment dat ze niks te vreten hebben piepen ze wel anders en eens zal de bom barsten en dit geld ook voor de landverraders die afhankelijk zijn van de instandhouding van de huidige situatie!

  Er zijn ook zeer productieve moslims die zich uitstekend kunnen redden waar ook ter wereld zij zich bevinden maar die zijn allang weg wanneer de bom barst.

 11. [11]

  Het is gewoon wachten op een wereldwijde recessie en het instorten van de verzorgingsstaat zoals we die nu kennen en volgens mij zit dat er hard aan te komen.
  Klopt helemaal. Als het beleg tussen de boterham van Jan Modaal is verdwenen na de komende crisis is er geen geld en geen draagvlak meer voor die linkse hobbyflauwekul. Hoe eerder die recessie komt en dit kabinet oprot hoe beter en ik ben echt geen sadomasochist.

 12. [12] > dit kabinet oprot

  Dit kabinet? Elk kabinet graag. De speelruimte van onze ‘do-gooders’ minimaliseren. Minimale overheid (12-15% van het BNP), vastleggen in de grondwet. Laat ze eens proberen die dingen die ze MOETEN doen GOED te doen ipv alles SLECHT te doen.

 13. [8] "…. uit Frankrijk gekomen. Als er een land ….. "

  Let wel, ook Frankrijk is net als Nederland een provincie van de EU. En wat in éen provincie gangbaar is, moet "geharmoniseerd" worden in alle provincies.

 14. OOK DIT ARTIKEL is door de redactie van NUjij van de Best Gewaardeerde verwijderd.
  Het artikel had al 13 Stemmen!

 15. Wat de Islam nog meer gaat doen ?
  Nou, ze gaan gewoon door om dit land onder de sharia wetgeving te krijgen.
  Met de zegen van de Nederlandse politiek.
  Project LUCID — het 666 universeel controlesysteem van het beest.http://www.openbaring.org/l

 16. [13] Er staat zo veel vastgelegd in de Grondwet. Staat dan ook altijd zo parmantig bij "behoudens de wet". En die wet is gewoon te modificeren. Een land dat het ooit voor elkaar had heeft zelf een vod van een Grondwet gekregen (USA).

 17. Tja, nu niet gaan huilen. Had je vroeger maar naar o.a Janmaat moeten luisteren maar die hebben ze indertijd politiek correct kapot gemaakt.

 18. Jullie doen net alsof het al een voldongen feit is. Kom op, Geert heeft de touwtjes stevig in handen:

 19. @ Ricky Om de sharia en aanverwante ellende ,waaronder de vrijheid van meningsuiting te stoppen is het noodzakelijk om Geert Wilders hardop te steunen ,ik ga ervoor en vecht voor MIJN land !

 20. Geert wordt wel president van dit land. Net als Pim Fortuyn.

 21. ZZZZZZZZzzzzzzzzz…..pffff…

  Wie doet er eens wat aan?

  Kom op, revolutie met zijn allen!!!

 22. [17] Ja, ook de grondwet is aan te passen. Dat is een item. Het zal echter niet zo vaak voorkomen en zal zeker niet over 1 nacht ijs gaan. Maar in theorie kan het ja.
  Het zou ook samen kunnen gaan met een strikte scheiding tussen landelijke en gemeentelijke overheid. Landelijk mogen ze niet meer opbrassen dan, zeg, 8%. Gemeenten hebben meer vrijheid in deze situatie. Als de stad Tilburg 35% belasting wil heffen voor allerlei onzin, ga je gang. Ik ga wel ergens anders wonen. Gemeenten moeten dus gaan concurreren op belastingtarieven. Het kan zijn dat gemeente X een flat tax gaat invoeren, dat mag, graag zelfs.
  Daarnaast moet de politiek veel dichter bij huis komen, met 2-3 jarige stadsverkiezingen, direct gekozen burgemeester en wethouders en bindende referenda. Landelijk kiezen we niet meer, daar valt niets te kiezen. Daar is immers geen speelruimte meer.

 23. [22]
  Begrijpt Mickey wel dat voor elke demonstratie, elk gezamenlijk verzet en elke operationele defensietaak, er een grote organisatie vooraf vereist is?
  Dat dit soort zaken nooit spontaan gebeuren?
  Die moslimjihadisten hebben een organisatie achter zich, goed gepland.
  In dit opzicht zijn argeloze brave burgers altijd het slachtoffer van zeer goed georganiseerde kwaadwilligen.
  Want de onschuld heeft geen behoefte aan organisatie.
  De wolf trekt zijn plan, niet het argeloze schaap.

 24. Ik wil er toch wel op wijzen dat het een democratisch beginsel is dat mensen zich kunnen en mogen verenigen om gezamelijk eisen te verdedigen.

  De demografische ontwikkeling is vrij simpel: Abou Jajah had gelijk dat rond 2010 à 2015 de meerderheid van de bevolking allochtoon zou zijn in alle grote en middelgrote steden.

  Bovendien is de bevolkingspiramide van dit subdeel van de samenleving de enige gezonde. Of anders gezegd: de blanke Europeaan is zichzelf aan het wegzuiveren, o ironie.

  In elk geval betekent democratie twee zaken: 1 dat de meerderheid beslist 2 dat minderheden statutair beschermd worden.

  Ik ben dan ook voorstander van het invoeren van de sharia. In Spanje is dit een eeuw lang het geval geweest en werden de Christenen en Joden gerespecteerd en mochten deze hun eigen wetten volgen, weliswaar in ruil voor een extra belasting.

  Is dit zo gek ? In onze streken is de versmelting tussen Romeins recht en Germaans gewoonterecht ontstaan. Het idee om mensen niet te doden maar boetes te geven is typisch germaans.

  Eerlijk gezegd kunnen we maar beter een serieus systeem gaan uitbouwen ter bescherming van minderheden en rechten van minderheden: blanke Europeanen zijn binnen twee generaties in de minderheid.

  Erg ? Tja, we hebben er zelf voor gekozen om minder kinderen te hebben, onze vrouwen werken te sturen en te genieten van meer tijdelijke welvaart.

  De welvaart van een nageslacht werd soms zelfs verdacht gemaakt wegens mensen die erop wezen dat je profiteert van de kinderbijslag…

  Nu moeten die mensen niet komen zagen dat de verpleegster in het bejaardentehuis geen blank kleurtje heeft en dat sommige medebewoners aanmerkelijk vaker bezoek krijgen dan zij…

  De internationale cultuur van arabische, aziatische en afrikaanse mensen wordt te vaak vergeten.

  Je treft overal te wereld deze mensen aan die zich perfect hebben geïntegreerd in de lokale beschaving; enkel de europees-amerikaanse blanke heeft altijd gedacht zich niet te moeten aanpassen…

  De europese allochtonen emanciperen en stilaan wordt hun inspraak meer eigen inspraak en niet langer gefilterd door westerse paternalisatie.

  Ik verglijk dit proces met de ontvoogding van de plebejers in Rome en daarna het burgerschap dat stilaan werd opengesteld voor niet-Romeinen.

  Kunnen we boos op mensen zijn die hun rechten afdwingen op democratische wijze ? die wensen dat wat in de wet en grondwet staat over niet-discriminatie wordt toegepast ?

  Het is niet hun schuld dat Europa enkel spreekt van rechten en niet van plichten. Hebben we ook aan onszelf te denken.

 25. [25]
  Jansegers, je bent knettergek. Gooi er een therapietje tegenaan.

 26. Het moslim-geloof is een prachtig geloof, hoezo kan niet iedereen zich gewoon ook een beetje aanpassen? Hoeveel nederlanders zijn er wel niet molim geworden dus het is ook voor de Nederlandse bevolking belangrijk. Ook voor de Nederlandse moslims’ en moslima’s is het heel belangrijk om zich aan de regels van de Koran en van de Islam te houden. Waarom word niet iedereen moslim? willen jullie niet in 1 god geloven?? en in zijn profeet Mohammed vzmh? en dankbaar zijn voor alles wat ze van Hem hebben gekregen? en hier ook naar dankbaarheid te leven?
  Lees de Koran en besef dat alle niet-moslims onwetend zijn en dat iedere niet-moslim en dus niet gelovige in de hel zal branden.
  Asjeblieft mensen ga terug in de tijd en verdiep je in de Islam. Kijk eens naar het WAAROM deze mensen zo leven. En besef uiteindelijk dat het iets prachtigs is! Deze mensen verdienen RESPECT!! maar ja, helaas willen jullie liever discrimineren en haat tonen tegen over anders denkende! waar zijn jullie mee bezig????

Comments are closed.