Dat de EU een groffascistische bende is die zich bedient van beproefde Goebbeliaanse propagandamethodes blijkt uit het rapport van het ECRI, de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie.

In dat rapport wordt gesteld dat vooral Moslims vaker worden gediscrimineerd en tegelijkertijd wordt vermeld dat het antisemitisme is toegenomen. Hiermee wordt heel gluiperig en volgens de beste tradities van Jopie Goebbels een niet-bestaand verband gesuggereerd tussen het leed dat de Joden door de voorloper van de EU, het 3de Reich, is aangedaan en de vermeende discriminatie van Islamieten hier.

Het lot van de Islamieten hier en nu wordt gelijkgesteld aan het lot van Joden toen zodat Moslems opeens volledig deelgenoot van dat leed zijn terwijl ze er helemaal niets mee te maken hadden.

Een ware chozpe als men bedenkt dat het toegenomen antisemitisme voor 99% bij deze ozo zielige Islamieten zit en als u mij niet gelooft dan nodig ik u uit om eens met een keppeltje op door een willekeurige Nederlandse stad te lopen en te zien door wie u wordt bedreigd, beschimpt en lastiggevallen: Nederlanders of Islamieten.

61 REACTIES

 1. Aha, weer een gelovige!

  Lieve jong, welke pleuris moet er uitbreken?

  Waarom moet ik raaskallen op je reactie? Heb ik je geraakt? Voel je pijn?…ga eens bidden, schijnt te helpen! Vraag gelijk even of er nog hoop is voor mij of kom ik toch werkelijk in jullie hel!?

  Btw, mensen zoals jij ken ik….al jarenlang ervaring mee. Worden graag voor de gek gehouden en lopen weg voor de waarheid!
  De schijnwereld is mooier dan de werkelijkheid, ja toch!

  Nog meer gelovigen op de vrijspreker? [30]

 2. [26] goeie reactie Fred en je hebt gelijk, ECRI is geen deel van de EU. Ik zou het stuk ietsjes moeten aanpassen wat dat betreft.

 3. Het is toch vreemd dat we hier in NL dan alles dus maar toestaan. Heeft iemand in bv marroco al geprobeerd om daar een kerk neer te zetten? Over 10 of 20 jaar is nederland bezaaid met moslims, niet dat dat erg is echter de NL zullen dan waarschijnlijk in een warm moslim land wonen

 4. Nee, we bouwen liever hier islamitische gebedshuizen en subsidieren de hap ook nog even. Ze mogen van onze centen ook nog even zendtijd opkopen en als de school met een vette miljoen (incident?) reisjes maakt, dan moet dat kunnen

  Van de gelovige moet je het hebben! En anders wel van de rode broeders, ook heel fijn voor een zelfstandig, vrij en bewust leven. [33]

 5. [31]
  Je snapt het niet.
  Iets met opgedroogde snot onder je schedeldak.

 6. Ook een gereformeerde dus!

  En jullie soort wens ik niet te snappen, duidelijk toch!
  [36]

 7. Laten we wel wezen, die keppeltjes zien er wel raar uit.
  En als schedelbescherming bij het op de grond vallen of tegen een zonnesteek heb je der ook weinig an.

  Net als de tieners die zo’n niqaab dragen lijkt zo mal hoedje mij ook gewoon een ‘kijk mij nou’ statement van groepsuiting.
  Prima als dat groepgedoe, maar dan niet piepen dat er weer andere groepjes zijn die andere mode leuk vinden.

  ‘Gukkie’ of ‘Sjanell’ .. that’s the question.

 8. [29] Nee, ik begrijp niet wat je bedoelt. Jij beweert dat je de gelovigen er zo uit kunt halen en dat jou dat ‘genoeg zegt’. Leg dan eerst uit wat dat ‘genoeg zeggen’ inhoudt. Voor zover jouw bijdragen te begrijpen zijn, vermoed ik dat gelovigen onbetrouwbaar en dom zijn.
  En toon dan ook s.v.p. aan dat je inderdaad de gelovigen en ongelovigen kunt onderscheiden, zodat je kennelijk verder zonder argument gelovigen niet meer van repliek hoeft te dienen. Helemaal duidelijk is het echter niet wat je bedoelt. Het lijkt alsof je de rechtvaardigen van de onrechtvaardigen kunt onderscheiden en het klinkt mij allemaal wat, hmmm, hoe zal ik het omschrijven, metafysisch in de oren. Maar kennelijk heb je een eigenschap die alleen door God en enkele engelen wordt gedeeld. Proficiat.
  Zo nu eerst even mijn bijdehandse snot in mijn hoofd weer opschudden.

 9. [6] In de loop van de jaren ben ik herhaaldelijk voor Jood versleten en heb mij hier kostelijk mee geamuseerd.
  Heb nu mijn DNA opgestuurd naar de USA en ben heel benieuwd, of er op de uitslag indicaties zullen staan van Joodse afkomst!

 10. Wees blij en dankbaar met snot in je hoofd. Veel mensen staan in hun bovenwoning droog en zijn bijvoorbeeld geïndoctrineerd. Snot in je kop hebben was bij mij vroeger in de omgeving een goed iets, het betekende namelijk dat je het vermogen hebt om na te denken,

  Na de invasie van de moslims, die nog maar net op gang komt, heb ik mijn buik behoorlijk vol van tolerantie naar het hele geloof toe. Ook als ik kijk hoe joden soms huigelen en zoetsappig omgaan met de islam en hoe de fijne puriteinse zooi in de US een vijand aan het creëren is, waar wij straks mee op de vuist mogen.
  Tel mijn vaak slechte ervaringen met de fijne gelovige daar bij op….dan krijg je van mij het hele pakket cadeau.
  Daar komt bij dat ik ene Beek ergens op zijn gereformeerde pik ben gaan staan en deze man totaal geen ruimte kent voor mensen die vrij zijn en anders denken. Niet dat het figuur me interesseert, maar ik schrijf hier zoals ik denk en dat staat de gelovige niet aan.
  Beek is en was voor mij het laatste sluitende bewijs die nodig was om mij te overtuigen dat het geloof gevaarlijk is.
  De man is rijp voor een dwangbuis, maar dat zijn alle gelovigen zo langzamerhand…………vreemd dat je van de meeste geloven zoveel negatiefs hoort! Raar hè. Zo weinig liefde en zoveel oorlog en leugens!!

  Ik geef het tuig geen ruimte meer, kijk alleen maar naar de politiek, daar zitten ook zogenaamde gelovigen, maar liegen en bedriegen kunnen ze als de beste.
  Be my guest, als je denkt de je dit soort de ruimte moet geven….begrijp ook niet zo goed waarom überhaupt hier een gelovige loopt te vrijspreken…..maar goed ze proberen natuurlijk overal visitekaartjes achter te laten.
  Klein voorbeeld overigens. Ik had het met Beek over de creditcrisis en ik verteld hem dat ik me bezig houd met astrologie en hier ging het mis, want dat was tegen het gelovige been……….de bijbel is duidelijk over voorspellers en astrologie. Het ging in feite nergens over, maar astrologie strookte niet met de bijbel, DUS IS FOUT! Met dit soort zaken is dus een gelovige behept……zodra de bijbel, koran of Thora anders beweerd, dan is het fout. Dus wat heeft een vrije discussie of mening voor zin?? Het gaat niet alleen over geloven, nee, ook over wat er geschreven staat IN!! Gelovigen praten met een boek in het hoofd en kan daarom nooit een tolerante en vrije denker zijn……altijd zal de doctrine aanwezig zijn. KLAAR!
  .[40]

 11. Ook al weer een simpel voorbeeld, tik eens bijbel, koran en thora in bij word office. Dan behoor je thora toch echt met een hoofdletter te typen! [42]

 12. [42] "vreemd dat je van de meeste geloven zoveel negatiefs hoort! Raar hè. Zo weinig liefde en zoveel oorlog en leugens!!"

  Sorry dude, maar de grootste oorlogen en massamoorden van de laatste 100 jaar hadden zeer weinig met religie te maken. Deze werden gedreven door nationalisme, nationaal-socialisme, communisme, anti-communisme, etc. Ook grappig dat bij deze moordpartijen gelovigen juist vaak het slachtoffer waren van vervolging en onderdrukking (joden in WO2, boeddhisten in communistisch China of Vietnam).

  Opvallend hoe vaak mensen _geloven_ dat oorlogen vooral door religie worden veroorzaakt. Dit vooroordeel is al bijna een "geloof" te noemen 🙂

 13. Kerel, als je zoveel hart hebt voor het geloof, dan nodig ik je uit om straks mee te knokken in de grootste GELOOFS- oorlog die de mens ooit heeft meegemaakt. Dude! Trusten!! [44]

 14. [45] Dan begrijp je me verkeerd: ik heb totaal geen hart voor "het geloof". Ik heb net zoveel (of net zo weinig) "hart" voor mensen die geloven in Jezus, Mohammed, Boeddha, Marx, Nike of iPod. Iedereen gelooft dat een bepaalde leefstijl hem of haar het meeste geluk zal toebrengen en ik voel me niet geroepen om anderen te beoordelen op slechts die keuze.

  "…mee te knokken in de grootste GELOOFS- oorlog die de mens ooit heeft meegemaakt."

  Waarom doe je zo je best om mij (en anderen) bang te maken voor religies? Dit soort angst propaganda wordt al jaren gespuid en er is nog helemaal niks van terecht gekomen.

 15. Bang maken?? Wie wordt er bang? Propaganda?? Kerel, ik maak alleen duidelijk dat het geloof stinkt en wie denkt dat ik onder wil schijten ziet het verkeerd! [46]

 16. Of bedoel je dat je hem echt knijpt voor een oorlog? Nou, dan helpt het vast en zeker niet om nu je kop in het zand te steken…..trouwens, zachte heelmeesters maken altijd nog stinkende wonden.
  Volgens mij zit de wereld in een dubbele fase, één; een economische crisis staat op til en twee; gelijk daarna een wereld-oorlog. De geschiedenis herhaalt zich! Waarom? Omdat de mens, ook in deze moderne tijd, simpel nog steeds met zijn hoofd in de middeleeuwen zweeft![46]

 17. BTW, ik oordeel wel over anderen, net zoals de gelovige oordeelt over mij! Zolang staat en politiek niet zijn gescheiden en het eerder lijkt dat staat en geloof één begint te worden, kom ik steeds meer in verzet! Het was toch echt een gelovige die ons met zijn leugens heeft versjaggerd aan de EU. [48]

 18. [39]
  Ik haat spijkerbroeken. Toch heb ik nooit iemand vanwege zijn spijkerbroek aangevallen, noch vooroordelend vijandig benaderd. Ik beschouw spijkerbroekendragers gewoon als mensen.
  [42]
  IIIS houdt niet van gelovigen die zich uitspreken. Vrijspreken betekent voor hem kennelijk dat uitsluitend atheisten vrij mogen spreken.
  Kan ik IIS misschien gerust stellen dat christenen noch zionisten helemaal geen zin hebben in een oorlog?
  Zij leven het liefst in vrede, redelijk met rust gelaten, met behoud van het recht op ook hun vrije meningsuiting en vrije vergadering.
  Raar he? Past niet in het plaatje dat IIS zo bijzonder graag wenst te zien.
  Nee, de astrologie: daar ligt het heil.
  Geloof ik weer nier.
  Die verre, volledig dode planeten, die sturen u. Bidt IIS wel eens tot Jupiter?
  Of geldt hier gewoon: alles wat gebeurt stond reeds in de sterren.
  Achteraf altijd gelijk hebben dus.
  Maar ik begin geen procedure tegen IIS om hem m.b.t. deze materie het zwijgen op te leggen.

  En over Balkenende en die EU, daar verbaas ik mij ook in hoge mate over.
  Kent hij de Openbaringen van Johannes niet?

 19. Jij gereformeerde begrijpt precies wat ik bedoel. Ik pas niet in jouw plaatje, goed onthouden grefo jij bent begonnen! [50]

 20. Trouwens wie gelooft hier in dode materie! Of denk je dat het huis, tuin en keukenboek van jouw leeft! [50]

 21. [51]
  Ik spreek niet namens een denominatie, juist omdat figuren als jij onmiddellijk alle schrijfsels aan de denominatie willen koppelen.
  Het boek verwijst naar gebeurtenissen IIS. Net als geschiedenisboeken.
  Die IIS heeft er echt een handje van om alles wat boos en voos is, christenen of zionisten in de schoenen te schuiven.
  Ik probeer dit beperkte denkraam enig zonlicht en frisse lucht te geven.
  Tevergeefs, zo vermoed ik. Net als bij Zakheim.

 22. Niets dan goeds over het geloof, welk geloof maakt niet uit, als het maar de juiste is!

  Toen ik je vertelde over astrologie, brak je zowat in stukken, omdat de bijbel astro afwijst.
  Was je een goede en oprechte gelovige geweest had je de zaak anders benaderd, had je gevraagd waarom ik denk te geloven in dode planeten? Het enige dat je deed en dat was precies het juiste, althans voor mij, was me op een vuile manier belachelijk maken! Precies zoals al die gelovigen de zaken aanpakken, op hun manier, met hun geloof en met hun zelfingenomenheid. Raar, dat mensen steeds verder verwijderen van het geloof, tenminste; ik!

  Laat er één god zijn!!! Welke Beek, welke! Zijn de aanhangers van allah dwazen, omdat ze niet in jouw stumperige god geloven! allah gaat in de toekomst jouw god verslaan, omdat dat de enige echte ware god is! Tenminste dat beweren de jurkdragers.

  Niet te veel tijd en energie in deze kansloze stoppen Beek, er rust op je schouders een grotere taak![53]

 23. [54]
  Ach, er blijft hoop.
  De grootste chistenhater/vervolger werd de grootste prediker.
  Merkwaardig dat IIS zo blind is voor zijn eigen gescheld.

 24. Hater?? Blind?? Man, ik ben je dankbaar, jij was voor mij het ontbrekende stukje van de puzzel! Hartelijk bedankt meneer Beek. [55]

 25. [56]
  Graag gedaan hoor.
  Best fijn een ander jouw wild geraas in de schoenen te kunnen schuiven nietwaar?

 26. Overigens ga ik hier niet roepen dat die niet-gelovigen geloven in astrologie en dus rijp zijn voor de dwangbuis.
  Nee, want voor de volledigheid is het nuttig te melden dat ook veel niet-gelovigen geen enthousiaste supporters van astrologie zijn. Maar dat ligt dan weer buiten de kokervisie van IIS.

 27. Volgden ze in de bijbel ook al niet de sterren? Helemaal zonder die flauwekul is de bijbel niet!

  Ik heb behoorlijk last van kokervisie, vooral in mijn jongejaren keek ik vaak met mijn koker, vooral als een zedenloze rokkenjager, prikte graag mijn koker in een lekker goddeloos wijf, ook meerdere gelovige dames heb ik tot afvalligen gemaakt…….ik had zelfs duizende malen sex voor het huwelijk! Wat, kan nog erger, ik ging vreemd en ben zelfs nooit getrouwd. Dus Beek, deze goddeloze zal ooit eindigen in de hel!
  Dus wij komen elkaar zeker nooit tegen, want jij brave man gaat zoetjes naar jouw hemelsparadijs en zult voor eeuwig leven…….zul je af en toe nog wel aan me denken!?[59]

Comments are closed.