RED: Dit valt namelijk steeds meer mensen op.

Hier één van de aanwijzingen die werd ingezonden n.a.v. de methode hoe peil.nl werkt.

Peil.nl is at it again.
Omdat Ron Paul nu één van de vier overgebleven Republikeinse kandidaten is, zet Maurice de Hond nu alleen Romney en McCain neer als keuze.

Totaal geen rekening houdend met Ron Paul die het nu goed doet in Maine, en Huckabee die veel sociale evangelisten aanspreekt.

Hier is het bewijs:
img216.imageshack.us/img216…
——————————————
Ingezonden door Karel de Stoute

41 REACTIES

 1. RP doubleplus ungood MSM make goodthink fullwise love BB doubleplus goodthink

  Ja mensen, newspeak, wen er maar vast aan 🙂

 2. De peiling.nl is blijkbaar al voorbij; de resultaten zijn te downloaden van de website. Klik op ‘Amerikaanse verkiezingen voorafgaande aan Super Tuesday’, gedateerd 01-02-08

  Vreemdsoortig ‘marktonderzoek’ voeren die gasten uit. Wellicht heeft de Deventer Moordzaak toch de nodige chaos in z’n hoofd achtergelaten..

 3. Misschien moest de Hond dit boek maar eens kado krijgen van een weldoener:

  http://www.amazon.com/gp/be

  Het betreft hier een nog ongepubliceerd boek dat op weg is naar de 1e plaats (thans 3e) op amazon.com nog voordat het boek gepubliceerd is. Blijkbaar een interessant boek voor deze en gene.

 4. [6] Overigens, boek nr.54 en nr.90 in de B&N top100, zijn ook de moeite waard 😉

 5. [7]
  Nee bedankt, ik heb al genoeg brandhout voor de haard.

  Maarehm – ik denk dat #41 en #50 wel wat voor jou zijn… :p

 6. Ik heb ook wel eens een boek gelezen. De laatste was van Dan Brown. Heerlijk om in weg te zinken. En toen ik 12 was heb ik Reis door de nacht van Anne de Vries kapotgelezen evenals Engelandvaarders. Arendsoog vond ik een kwezel. Maar Pietje Bel was wel weer lachen. Heerlijk die onnozele tijd. Ik verlang er wel eens naar terug. Toen kon je nog duidelijk zien wie wie was en waar hij of zij voor stond. Tegenwoordig is het salongebral en je eigen stoepje schoonvegen. Uhm,,, wat was he ttopic ook al weer?

 7. Op mijn klacht omtrent het ontbreken van RP in de vorige peiling heb ik (wederom) geen enkele reactie mogen ontvangen, zodat ik mijn medewerking aan deze Hond heb opgezegd, zoals ik hem vooraf had toegeblaft.

  Peil is ook sterk in vragen als:
  Vindt u zus of zo, met als mogelijke antwoorden Ja / Nee / Geen mening.

  Geeft ook zeer zinvolle resultaten.

 8. van lewrockwell.com/blog

  February 03, 2008
  Pawns in game they don’t understand
  Posted by James Ostrowski at February 3, 2008 09:01 PM

  McCain voters that is. The MSM has convinced them that McCain can win in November. There is zero chance of that happening. The purpose of this charade is to elect a Democrat this year.

 9. [2] "Maurieske moet denk ik even bijgepraat worden. Wellicht een dankbare taak voor D. Zakheim ?"

  Ik denk niet dat Maurieske bijgepraat hoeft te worden, die weet heel goed waarom hij Ron Paul onder het tapijt veegt. Het is eerder de vraagsteller Charles the Bold, die moet worden bijgepraat. Nu had Andre die vraag ook heel goed zelf kunnen beantwoorden (hij heeft voldoende IQ om over de schutting te kijken), maar hij zal wel, net als Hartman, ‘net iets te veel te verliezen hebben’ om zomaar vrijmoedig allerlei gevoelige waarheden het internet op te donderen. Laat die maffa Zakheim dat maar doen, denkt Andre.

  Nu heb ik minstens zo veel te verliezen als Andre, dus daarom het antwoord in gecodeerde vorm.

  Ja, er is een algemene instructie om Ron Paul dood te zwijgen. In de media wel te verstaan. Waarom doen die media dat? Allereerst moet je je afvragen wie de eigenaren zijn van de (amerikaanse) media. Dan moet je een beetje gaan googlen, en dan kom je uit op sites waarvan een aantal posters hier (Jetze, ACP, Ulrich, Beek, en nog wat spul) eigenlijk vinden dat jij die sites helemaal niet mag bezoeken. En als je dat toch doet dan zullen genoemde heren jou wel eens eventjes antifa style kaltstellen. Of althans proberen.

  Je moet je dus afvragen wie (in ethnische zin) de eigenaren zijn van de amerikaanse media. Vervolgens moet je je afvragen welke ethniciteit Maurice de Hondt heeft. Vervolgens moet je je afvragen welke ethniciteit de genoemde antifa heren hebben. Vervolgens moet je je afvragen welke ethniciteit meer dan 50% van de leden van de regering Clinton hadden en een (niet veel) kleiner percentage in de regering Bush. Vervolgens moet je je afvragen wat de ethniciteit is van de eigenaren van de FED (de FED die Ron Paul wil afschaffen) alsmede die van de 5 leden van de board of directors van de FED. Vervolgens moet je je afvragen wat de ethniciteit is van de donoren van meer dan 50% van de donaties aan zowel de democraten als de republikeinen. Als je denkt dat je het antwoord weet, stuur dit dan op naar postbus 911. Onder de goede inzenders wordt een tin-foil keppeltje verloot. Succes.

 10. [14]
  Die de Zakh. heeft het best erg moeilijk.
  Wil hij fijn Joden demoniseren, ‘mag’ dat weer niet van mij en van Jetze, en van ACP en van Ulrich en van nog wat ‘spul’.
  Wat het is niet fijn,
  om geen Joodje te zijn.
  Moet hij zich ook nog eens inhouden m.b.t. zijn Jodenachterdocht.
  Liefst zou de Zakh. zich lekker laten gaan en volledig uit de kast komen om Hitler b.v. hier te prijzen om zijn grootse inzichten.
  ‘Mag’ dat weer niet.
  Arme Zakh.

 11. [15]
  Zakh heeft in deze wel een punt.

  "Nu had Andre die vraag ook heel goed zelf kunnen beantwoorden (hij heeft voldoende IQ om over de schutting te kijken), maar hij zal wel, net als Hartman, ‘net iets te veel te verliezen hebben’ om zomaar vrijmoedig allerlei gevoelige waarheden het internet op te donderen. Laat die maffa Zakheim dat maar doen, denkt Andre."

  De ene maf en de anderen laf.

  puntkomma streepje haakje dicht.

 12. [15] [15] "Die de Zakh. heeft het best erg moeilijk."

  Nee hoor, voel me kip lekker, zeker na het schrijven van een pittig postje, waar geen speld tussen te krijgen is.

  "Wil hij fijn Joden demoniseren, ‘mag’ dat weer niet van mij en van Jetze, en van ACP en van Ulrich en van nog wat ‘spul’."

  Waar doe ik dat demoniseren? Zeg ik iets feitelijks onwaars in postje 14? Nee dus. Ik leg alleen een verband tussen het doodzwijgen van Ron Paul (die overigens wel gedemoniseerd wordt als racist) en de ethniciteit van de doodzwijgers. Maar volgens mij vind jij een jood een jood noemen al een antisemitische handeling.
  "Wat het is niet fijn, om geen Joodje te zijn."

  Nogmaals, ik voel me kiplekker als ‘niet-joodje’.

  "Liefst zou de Zakh. zich lekker laten gaan en volledig uit de kast komen om Hitler b.v. hier te prijzen om zijn grootse inzichten."

  Erg kort door de bocht. Ik heb inderdaad zijn hoofdwerk doorgeworsteld op zoek naar ‘grootse inzichten’, wat vooral een voortdurend gevecht tegen de slaap was, want Hitler was vooral een partij-apparatchik; en je kunt hem van een hoop dingen beschuldigen maar niet dat hij humor had (ik telde 1 flauwe glimlach bij mezelf op 800 blz.). Verder had hij het over koloniseren, maar goed dat deed iedereen in Europa, vooral de engelsen en de fransen. Ten slotte vond hij dat de joden achter het barbaarse communisme zaten, en dat vond in Europa eigenlijk ook iedereen, incl. Churchill. Het verschil was dat Hitler er ook daadwerkelijk ‘iets aan wilde doen’. Dat had hij beter niet kunnen doen. Hij ging er volkomen terecht van uit dat de Engelsen erg terughoudend zouden zijn met tegenmaatregelen, omdat die ook wel zouden snappen dat een oorlog met Duitsland het einde van hun empire zou betekenen. Iets wat inderdaad is gebeurd. Grote delen van het engelse establishment, incl het koningshuis was net als Chamberlain (geen lafaard, maar iemand die de britse belangen verdedigde) mordicus tegen een oorlog. Maar toen gebeurde er iets waar niemand mee rekening had gehouden: vanuit de coulissen kwam er een half-amerikaanse dronkenlap met grote persoonlijke schulden opzetten, die gebruik maakte van de inval van de duitsers in hun eigen voormalige gebieden (aka Polen) om de macht te grijpen en geheel tegen de britse belangen in Duitsland de oorlog te verklaren. Waarom deed Churchill dat? Omdat hij a) geen echte brit was maar een halve amerikaan en b) omdat hij, door zijn grote schulden midden in de jaren dertig financieel afhankelijk was geraakt van een groepje financiers, ‘The Focus’ genaamd, olv ene meneer Cohen. En deze financiers waren het die alle belang hadden om een Duitsland zonder dominerende invloed van de joden met alle macht bestrijden en hebben de britse buitenlandse politiek ahw gekocht (net zoals diezelfde joodse financiers Tony Blair hebben omgekocht om zijn leger ter beschikking te stellen voor de Irak-oorlog. Ga maar eens googlen op ‘Blair Levy’). Dankzij die misrekening van Hitler verloor Europa haar positie in de wereld en verschoof die naar de 2 perifere parvenuen. Iets wat overigens aanstonds teruggedraaid gaat worden, maar da’s een ander verhaal.

  En beste Beek, het spijt me dat ik je geen munitie ga aanleveren, maar ik heb toch echt geen interesse om in een nationaal-socialistisch arbeidersparadijs te leven, met een eenheidspartij, een eenheidskrant, met gleichschaltung op alle fronten. Ik leef veel liever in een door nederlanders gedomineerd burgerlijk Nederland. Zo ongeveer als Nederland nu is, maar dan met lagere belastingen en zonder massa-immigratie. Jammer he Beek, kun je me niet voor Nazi uitmaken, jouw lievelingshobby.

 13. [17]
  "Ten slotte vond hij dat de joden achter het barbaarse communisme zaten, en dat vond in Europa eigenlijk ook iedereen, incl. Churchill. Het verschil was dat Hitler er ook daadwerkelijk ‘iets aan wilde doen’."

  Nja, vandaar het Molotov-Ribbentrop pact.

 14. [17]
  Jammer. Maar waarom dan steeds maar wijzen op die vermeend kwaadaardige Jodenlobby?
  Dat begrijp ik niet, als ik ervan uitga dat de Zakh. een welmenend vriendelijk medeburger is die men graag op zijn feestjes uitnodigt.
  Die NSB, die hield ook buitengewoon veel van Nederland als burgerlijk en ‘rein’ ideaal.

 15. [16] "De ene maf en de anderen laf.
  puntkomma streepje haakje dicht."

  Nah Jetze, besneden vriend van me, zo makkelijk kom je er niet vanaf. Jij als vertegenwoordiger van het ‘Uitverkoren Volk’, van het ‘Licht der Naties’, van het ‘Zout der Aarde’, van jou mogen wij als ‘geestelijk aristocraat’ toch wel een beetje meer verwachten dan wat girlie gesputter. Kom vent, doe eens vlammend betoog en probeer dat ‘maffe’ postje 14 eens te kraken. Laat maar eens zien dat jij een askenazis/wolga-bulgaars super-IQ hebt en niet zo’n duf israelisch semitisch IQ-tje. Zo’n domme goyim met ditto goyse kop moet toch makkelijk te verslaan zijn.

 16. Geweldig is dat, slechts één regeltje levert een stortvloed van reakties op en informatie waar de puntkomma streep haakje-dicht adepten lekker de hele avond mee zoet kunnen zijn. Effectief communiceren heet dat, of uitlokken zo je wilt. Hauptsache es funktioniert.

 17. [15]
  Overgens had je gelijk inzake roding/zakheim.

  zakheim discuzeurde voorheen onder de naam achilles.

 18. [20]
  Dit is beslist een goede reactie, want deze bevestigt mijn eerder verzonden vermoeden.
  Die Zakh. is werkelijk volbloed anti-semiet, en aldus beslist paardeblind.

 19. [21]
  Socialisten zijn ook zo blij met elke reactie.
  Daartoe werden zelfs keutels tentoongesteld, als Jan publiek er maar over sprak, want dan voelden zij zich al gloeien in hun zelfwaardering.

 20. [18] "Nja, vandaar het Molotov-Ribbentrop pact."

  Tsja, Duitsland grenst niet aan Rusland, dus moesten Duitsers en Russen wel met hun grote lompe laarzen eerst door het voortuintje van Wroclaw struinen. Maar ze hadden beiden de intentie om elkaar naar de strot te vliegen. Duitsland vanwege de gewenste me-too kolonien (Lebensraum) en de Russen vanwege de communistische wereldrevolutie, iets waar Jetze overigens nog steeds van droomt. Nu even niet communistisch maar wel neoconservatief, wat overigens een afleggertje is van dezelfde talmoedisch geinspireerde trotzkistische idealen: 1 wereld onder 1 wereldideologie onder joodse leiding. En aangezien het complete Westen al onder die knoet zit is nu de Islam aan de beurt: die krijgen dus de beproefde Hitler-treatment (‘islamo-facisme’). Helaas guys, dit gaat heel slecht aflopen en zal uitmonden in pogrom nr 89, de Grote Amerikaanse Pogrom van, pakweg, doe een gooi, 2014. Jullie denken natuurlijk dat ik dat leuk vind en dat ik dat graag wil. Maar neem maar van mij aan dat ik liever rustig met mijn zoontje ga schaken als dat ik zit te wachten op de romantiek van continentale convulsies. Maar goed, ik weet toch al dat jullie niet naar mij gaan luisteren en liever eigenwijs zijn. Dus, doe wat je moet doen. Ik lees het wel in de krant. Zeg alleen niet dat ik jullie niet heb gewaarschouwd, zoals Malle Pietje placht te zeggen.

 21. [23] Waarom maakt u zich druk over anti-semitisme? Men krijgt de Joden immers toch niet kapot. Ze hebben zelfs de holocaust overleefd, niet dan?

  [20] Ga vooral door, ik vind dat je lekker leesbaar schrijft. En voor een aardige ‘conspiracy’ ben ik ook altijd in.

  Overigens; ‘Dankzij die misrekening van Hitler verloor Europa haar positie in de wereld en verschoof die naar de 2 perifere parvenuen. Iets wat overigens aanstonds teruggedraaid gaat worden, maar da’s een ander verhaal.’
  Hoe zie je dat gebeuren?

 22. [26]
  Ach hemeltje lief lieve hemel maria sta ons bij vergeef ons onze volstrekte onnozelheid.
  Ik meen dat plusminus 6 miljoen Joden het niet hadden overleefd.
  Guttegutteguttegut.
  Wat een dom beppie bept hier weer.
  Ik had hem allang uit de woning verwijderd, met ene stevige schop onder zijne kont.
  Walgelijke mannetjes schuilen onder vrouwennaampjes.

 23. [21]
  Twee regels en een reactie.

  Moeilijk he, lezen.

  Maar ik dacht dat jij niet meer op mijn geneuzel zou reageren.

  Ook moeilijk he, PING!

 24. [26] "Hoe zie je dat gebeuren?"

  Zie draad http://www.vrijspreker.nl/v
  postje 239 en verder.

  Kort samengevat: Amerika is niet berekend op de taak om de hele wereld te beheersen, iets wat de neoconservatieve (lees joodse) oorlogspartij graag wil. De dollar kan elk moment volledig in elkaar klappen, er zijn grote ethnische spanningen en 9/11 gaat binnenkort uitkomen. Mogelijk komt er nog een kort totalitair intermezzo, maar hoe dan ook, uiteindelijk zullen de Amerikanen hetzelfde gaan reageren als de Duitsers in de jaren dertig of de Russen (geleidelijk) na 1953: grote lagen van de bevolking zullen gaan inzien dat hun maatschappij volledig is overgenomen (media, politiek, finance) en zullen op de klassieke manier gaan reageren. Het is de tragiek van de gentile-jewish interactie: de joden hebben aanzienlijk meer IQ, komen vooruit in de maatschappij, maar weten uiteindelijk door hun hybris geen maat te houden en dan realiseren de stomme goyim zich dat ze weliswaar minder IQ hebben maar wel meer vuisten. En huppakee… het gras wordt gemaaid als het het hoogst is.

 25. [29] Vervolg: Amerika gaat dan Balkaniseren en Europa gaat een verbond aan met Rusland. Dan zijn de verhoudingen van 1492-1945 weer hersteld.

Comments are closed.