Zelfs Paul van Buitenen, die er een partij voor had opgericht, gooit de handdoek in de ring.

Hij heeft zijn partij maar opgeheven.

Een van de tekenen aan de wand is ook een artikel op “Geen Commentaar” over “geheime EU wetten”.

www.geencommentaar.nl/index…


De oplossing (op korte termijn) is dat Nederland uit die politieke EU treedt en als zelfstandige staat die overeenkomsten met de EU aangaat waar we zelf voordeel van hebben.

In allereerste instantie werken aan het voorkomen van de ratificatie van de Hernoemde EU Grondwet.

3 REACTIES

 1. Mee eens en zoals een soeverein land betaamt. Het is ook overleving, want de onvermijdelijke ineenstorting van de EU zorgt voor ontzettend veel ellende in ons land, denk met name aan al die onzinnige verdragen die ons hebben vastgeketend aan een corrupte, nepotistische en geldverslindende Eurocratische elite. Met andere woorden de besluitvorming is overgedragen aan deze elite en haar meesters in de grote lidstaten.

 2. Na het lezen van het artikel op ‘geencommentaar’, blijft de vraag; wie trekken er werkelijk aan de touwtjes? Door wie wordt de EU eigenlijk geleid? Als ik het verhaal lees dan krijg ik een gevoel alsof de EU door een grote groep van bijv. rijke ondernemers o.i.d. wordt bestuurd.
  Of zou Amerika ook nog een behoorlijk vinger in de pap hebben?

  Waar wil de EU naar toe? Ik vind de EU een behoorlijk vage club en zeer zeker NIET dicht bij de burger staan. Ze laten zich in ieder geval niet van de meest positieve kant zien.

  Grappig, maar ik droomde vannacht over gekleurde driedimensionale politieke teksten getekend in de lucht, ongeveer 60 meter boven de grond, werden burgers geïnformeerd over het reilen en zeilen van Europa…..eigenlijk een soort Orson Wells-achtig gedoe. Vraag me werkelijk af wat de plannen zijn van de EU? Wil de EU richting hersendode burger? Een soort slaafse zombie die ook nog eens de praatjes mag aanhoren van de Islam dat Europa begint te overspoelen enz. …..ik wil niet geloven dat de EU de autochtone burger vrijheid en blijheid zal schenken. Ze creëren bij mij niet een beeld van vrije opgewekte individuen. Uiteindelijk is de EU daarvoor te ver verwijderd van de burger, te ondoorzichtig, en inderdaad niet transparant genoeg.
  Ik geloof in ieder geval niet in de goede bedoelingen van de EU.
  Kan me ook voorstellen dat er in de toekomst nog veel door de burger zal worden geprotesteerd tegen de EU. Eigenlijk zou men nu reeds de straat op moeten gaan…….maar daar is het waarschijnlijk nog te vroeg voor en draait de economie nog net even te goed.

 3. [2] "Door wie wordt de EU eigenlijk geleid?"
  Wel, de eerste stopplaats is de ondoorzichtige, zich zelf benoemende, Europese Commissie. Barroso ++.

  "Eigenlijk zou men nu reeds de straat op moeten gaan……."
  Doordat dit waarschijnlijk niet gaat gebeuren, wordt wel de Hernoemde Grondwet geratificeerd, en de macht van de EU groter en de kans haar kwijt te raken alleen maar kleiner.
  Hoe kunnen we dat aan het volk duidelijk maken?

  ??? Om te beginnen de Vrijspreker-stukjes steeds maar weer doorsturen aan zoveel mogelijk mensen??

Comments are closed.